Gravidute prin FIV(62)
Raspunsuri - Pagina 11
bryny spune:
buna fetelor!va rog frumos sami spuneti si
mie unde sa merg la un ecogravist bun in bucuresti gen Hreghelegiu daca se poate tot pe la sanador sau orice clinica cu un aparat de ultima generatie...pt ca doctorul la care am fost la constanta si am facut morfofetala de 24 saptam. mia spsu ca conteaza experianta si specilalizarea medicului dar cel mai mult conteaza aparatul ecografic!Cel de la sanador mi sa parut destul de performant!please!maine deja vreau sa ma programez poate am noroc sa merg saptamana viitoare!
+24
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bryny buna fetelor!va rog frumos sami spuneti si mie unde sa merg la un ecogravist bun in bucuresti gen Hreghelegiu daca se poate tot pe la sanador sau orice clinica cu un aparat de ultima generatie...pt ca doctorul la care am fost la constanta si am facut morfofetala de 24 saptam. mia spsu ca conteaza experianta si specilalizarea medicului dar cel mai mult conteaza aparatul ecografic!Cel de la sanador mi sa parut destul de performant!please!maine deja vreau sa ma programez poate am noroc sa merg saptamana viitoare! +24 |
Un alt dr. bun este dr.Adrian Pop, dar nu cred ca poti sa mai prinzi programare asa repede, este foarte aglomerat. Il poti gasi la clinca Diagnosis .
Bafta
mami de
Vlad (29.10.2009)
Mimo spune:
Multumesc, Andreea. 
Am intrebat doctorul si din pacate mi-a spus ca nu e ok sa iau Progesteron Depot.
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimo Multumesc, Andreea. ![]() Am intrebat doctorul si din pacate mi-a spus ca nu e ok sa iau Progesteron Depot. |
Imi pare rau, sper sa gasesti ceea ce-ti trebuie in timp util. Probabil ramane varianta cu fetele de la FIV Ungaria.

Andreea,
cu
(AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
bryny spune:
Many_bani
Multumesc frumos!o sa incerc maine sa sun as mai avea variante treb sa gasesc pe undeva un loc!
tamaryllis spune:
Fetelor, ce ziceti de asta - am fost azi la un cabinet particular de la mine din oras sa imi recoltez cultura de col si mi s-a spus ca nu imi recolteaza daca sarcina e mai mare de 10 saptamani. Am mai fost la un alt cabinet, iar acolo mi-au spus ca imi recolteaza doar daca am o recomandare de la medicul ginecolog.
Deci in concluzie trebuie sa merg la ginecologul meu sa-mi recolteze.
Nedumerirea mea ar fi - daca am capatat vreo infectie (din cauza ca mi-am tot pus utrogestan fara manusi sterile), infectia asta ar putea dauna copilului? Sau il afeceaza doar in timpul nasterii?
Daca mai stau 3 saptamani ar fi tarziu sa-mi fac cultura de col? Va intreb pt ca dr meu ginecolog nu mi-a cerut sa o refac si mi-a spus ca ne vedem de abia dupa ecografia de 22 de saptamani, deci asta inseamna cam peste 3 saptamani.
19+ 
incepand cu anul 2010 voi fi
fericita de copilas sanatos!
MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
LAVINUTZA spune:
Buna mamici si gravidute! ma inscriu si eu la capitolul cu surprize cu Fiv 2 la Budapesta reusit- am nascut pe 10.06 doua fetite -Silvia Maria 2590gr si Oana Alessia 2790gr , la Elias cu dr Rotaru-despre care am numai cuvinte de lauda.
Desi nu am mai scris de f mult timp v-am urmait mereu si am fost alaturi de voi- am invatatf multe si va multumesc!
va doresc sarcini usoare si bbei sanatosi si mamicilor multa sanatate si impliniri!
tamaryllis spune:
Lavinutza, sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!
19+ 
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
adipapazi spune:
bryny, ti-o recomand pe adela dinu de la CMU. suna acolo la cmu dorobanti si cere direct cu asistenta dritei, mapoi iti spui pasul si te rezolva. sau mergi la danut iosup, elevul lui pop, cum i se mai spune, la 0724464646.la dr pop nicio sansa, mai ales ca acum e si in concediu.
tamy, am intrebat daca in timp ce ne recolteaza din col se poate deschide. numai sa ai ghinionul de pe lume, pt ca recoltarea se face din partea de jos a colului, deci no problem. mie mi-a recomandat sa refac culturilr in trim 2, prin sapt 16-18. acum mi-a zis ca mi le va face numai din vagin, dar nu imi dau seama daca din motiv de cerclaj sau pur si simplu pt ca e avansata sarcina, nu m-a dus capul sa intreb. nu te mai framanta atata, rabda pana la controlul urmator, nu trebuie pus utrogestanul cu manusi,e suficient cu mainile curate. apropo, cand il opresti?
Adi
+23 cu
si 
tamaryllis spune:
Adi, l-am oprit in saptamana 16(sau 15, nu mai retin exact).
O sa astept pana saptamana viitoare, cand o sa ma programez la dr. meu si vad atunci...poate imi recolteaza el.
19+