Gravidute prin FIV(62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Dagaica, Catalina felicitari mamicutelor. Multa sanatate voua si bebelasilor vostri si sa va bucurati de ei toata viata voastra.

Castelana ma bucur ca ai dat un semn de viata. Condoleante pt mama ta. te imbratisez.

Ayda mult a fost putin mai este. Tinem pumnii stransi sa ajungeti cu bine la termen.

Bun venit noilor gravidute. sarcini usoare si la termen fetelor.

Pupici mamicutelor.

va pup pe toate

elena fericita de pitici pretiosi Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009

Piticii mei iubiti

Povestea noastra in Tabu

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Dragelor am intrat sa va multumesc din suflet, am facut si modificarile din listuta, promit maine sa intru si sa va dau toate detaliile.

Acum va pot spune ca-s extrem de fericita si implinita. Si obosita. Am stat cu Anastasia in camera de cand am iesit de la terapie intensiva, am pus-o la san si deja am "furia laptelui".
Am nascut la Filantropia si nu am decat cuvinte de lauda. Exemplar.

Va pup si revin maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

dragaica, catalina, felicitari!

tamy, si eu mi-am pus problema daca se poate deschide colul in timp ce se recolteaza secretiile, dar nu am gasit rasp. de aceea imi faceam secretiile in ziua cu echografia, inainte de echo. se pare ca nu mi s-a deschis colul de la recoltare (la Babes).o fi paranoia in capul nostru, dar te inteleg perfect!

sheri, ce mai fac fetele?

am fost si noi la morfologia mare, suntem bine cu 530 si 540 g, fetita il mangaia pe fratzior pe fatza, apoi si-a pus capul pe pieptul lui. si ce credeti ca facea el? se juca cu putza. auzi perversiuni!

stam tot in pat, chiar dupa cerclaj, dar colul era de 37-38, inchis. am sarbatorit printr-o mare vitejie: am luat 1 mic dejun pe scaun!

o la toate gravidele! sa ne ocroteasca Fecioara Maria si sa nastem copii sanatosi! la multi ani pt maine tuturor celor care au acest nume!

Adi +23 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Buna,
sunt insarcinata in 17 saptamani si tocmai am avut o operatie pentru eliminarea unui chist ovarian. Acum, dupa operatie, doctorul mi-a recomandat sa fac cateva injectii cu 17 HIDROXIPROGESTERON CAPROAT . Mi s-a spus ca nu se gaseste in Romania. Stie vreuna dintre voi de unde l-as putea procura? Cred ca o alta denumire a produsului este Gravibinon.

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

la multi ani de SF Marie sarbatorilor

buburuzule noi suntem ok, suntem la mama in curte la racoare

pupici la toate fetele

+16 si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Adi, multumesc pt raspuns! Ma gandesc sa nu imi reprosez mai tarziu ca am facut cultura de col fara sa imi ceara cineva si sa patim cine stie ce.... Tie ti-a recomandat dr sa faci cultura asta?
Wow, ce s-a lungit colul! Bravo!

18+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Mimo - hidroxiprogesteronul caproat este Progesteron retard sau Proluton, gasesti in farmacii dar nu la noi, stiu sigur in Germania si Austria si poate si-n Ungaria, dar se da pe baza de reteta. Poate gasesti la fete sa-ti dea si tie. Gravibinon nu se mai gaseste de mult, nu se mai fabrica la noi.

Cami lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

neatza, la multi ani pt mariile de pe forum!

tamy, le aveam facute de dinainte de fiv, apoi le-am refacut prin sapt 15-16, plus ca se vor repeta de cateva ori in ultimul trimestru. pt linistea ta, maine merg la ginecolog si elimin dilema cu deschisul colului in timpul recoltarii.sigur tre sa faci cultura de col, acolo se vad chlamydia, tricomonas, streptococul B si alte uratenii. secretia vaginala e mai soft.sa nu te panichezi daca iese candida, aproape toate gravidele fac.daca nu ai secretie verde/mirositoare si nu ai mancarimi/iritatii, e ok.

fata care cauta medicamentul echivalent gravibinonului, intra la fiv in ungaria, iti ia o fata de acolo si ti le aduce in tara. se practica foarte mult acolo ajutorul de acest gen.bafta!

Adi +23 cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmelly spune:

La multi ani tuturor Mariilor! Sanatate si numai impliniri.

mami de  Mina Anita si  Ara Ioan

Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mimo

Buna,
sunt insarcinata in 17 saptamani si tocmai am avut o operatie pentru eliminarea unui chist ovarian. Acum, dupa operatie, doctorul mi-a recomandat sa fac cateva injectii cu 17 HIDROXIPROGESTERON CAPROAT . Mi s-a spus ca nu se gaseste in Romania. Stie vreuna dintre voi de unde l-as putea procura? Cred ca o alta denumire a produsului este Gravibinon.

Multumesc.

Te rog intreaba doctorul daca este bun "progesteron depot" de 250 si sa iti dea si schema de injectare. Daca e ok, spune-mi ca-ti pot da eu cateva fiole. Eu ajung maine in Ploiesti, acum sunt la Busteni iar joi vin in Bucuresti si-ti pot aduce. Daca arde, de maine dupa amiaza poti trimite pe cineva la Ploiesti sa le ia. Bafta!

Andreea, cu (AMR 3-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput