Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

buna fetelor,

felicitari prospetelor mamici si celor care urmeaza sa-si intalneasca minunea. si eu sunt mamica de 2 copii frumosi. stefan s-a nascut la sfarsitul lui august anul trecut. acum m-am gandit sa dau hainutele care nu ne mai vin. eu as vrea sa le dau pe toate odata. sunt de super calitate doar mothercare, premaman, obaibi, catimini. daca cineva e interesat... astept sa ma cautati.

sa aveti o viata frumoasa alaturi de puiutii vostrii.

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

pai Carmen parca ma apuca si pe mine rasul..stii, ca tot ele..se sacrifica, isi lasa treburile lor ca sa stea cu mine..
bai da dimineata nu aud si eu ceva de genu, hai Paula, cu ce sa te ajut astazi?
si uite asa tre sa ma apuc eu sa le zic..tre sa facem aia, aia, aia
aa..am uitat sa zic ca totusi a dus soacra gunoiul dupa ce am zis io ca o sa faca viermi acolo, cd vine soarele in balcon :):)

eu mai mult le-am chemat in ideea ca plec la spital si sa fie cineva acasa sa fie cu Stefan, sa gateasca pt amandoi, ca sotul nu stie face nimic si dc el poate manca si la restaurant, cu Stefan e mai greu.
ca si io..ma tot speriu ca nasc de la 1 iunie :):) ca de aia am intrat in concediu de frica sa nu nasc pe masina :):)

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

aelita te pup cu drag. tare frumosi au crescut sofia si andres...
multi pupici

Raluca mamica fericita de Stefan Alexandru (20.08.2009) si Adina Andreea (12.11.2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

din aceeasi epopee- l-am pus pe sot sa cerseasca clatite..:):)
puii mei..sa ma aleg si eu cu ceva :):)
aoleo..si la umbra se bronzeaza piticotii? io nu am experimentat, ca stefan fiind nascut iarna...in vara era deja marisor, si il scoteam cd era mai racoare, plus crema de protectie.dar la bb mic mic nu i-as da cu crema de protectie..nici nu stiu.
si plasa aia de tantari cum arata? e ca un tifon asa? si are ceva margine elastica sa mearga la mai multe tipuri de carucioare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am reusit sa dorm putin intre maraiturile lui Andrei...cand cu el cu mine, cand cu el in patut..ceva ceva o iesit

i-am dat colic baby...de la laptele praf se agita mai rau decat cand papa de la mami, ca face mai greu kakuta dar cand il pun la san ies toate

acum chitaie pe pat langa mine, sa vedem cand trece din nou la aparate

Rodi ii fac baie impreuna cu sotul, de asta seara..problema e ca el adoarme la san dupa baita, dar se trezeste la 12 noaptea si nu mai doarme, sta cu ochii pe pereti...dupa ce il apuca foamea si ii dam completare..imi aduc aminte ca acum vreo 3 seri nu l-am scos afara ca ploua si a stat treaz pana aproape de baita si nu i-am mai dat completare inainte de somnul ala lung..si dupa baita tare cumintel a fost...dar nu stiu cum sa fac, ca eu ii dau lapte praf cand vad ca ii e foame si nu mai are ce trage la san, altfel nu prea vreau sa ii dau..dar cred ca tre sa ii dau cumva la 4, sa doarma pana la 7, apoi de la 7 la 8 sigur stam la tzitzi...si de la 8 la 9 afara..apoi baita si apoi sa speram ca doarme baietelul...ce program ii face mama de ar asculta el de ea

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

si eu azi sunt fara chef de nimic...ca tot e zi de sarbatoare bine ca nu ma apuca chefu de a face una alta.
dar ca tot vb Victo de clatite il pun pe sot sa imi faca si mie cu cu ciocomai profit si eu acum ca dupa ce nasc nu mai pup eu bunataturi deastea cu multe kcal

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Profita Bianca caci si eu acum pap mereu cartofi pai cu usturoi,dupa nastere tre sa ne mai abtinem la cate ceva.Asa ca da-i batai

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Hai ca am reusit sa recuperez si eu ultimele 2 capitole . Eu parca imi revin usor usor (adica am alt tonus; in primele zile dupa nastere eram pe alta planeta). Eu am alt stres acum: nu stiu ce sa mananc, pentru ca am senzatia ca din cauza mea o doare burtica pe bebelina. Sau sa fi aparut deja colicii. Pediatra ne-a dat sa luam picaturele de SabSimplex, sa vedem daca au vreun efect. Abia ce mai reusisem sa ma obisnuiesc cu matzaitul ei, noaptea trecuta ne-a tinut in picioare 3 ore

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Mergi la inceput

ha ha ha..acu ma gandeam, Sorina, fara suparare..
maine e si marti, 13, 3 ceasurile rele...ha ha ha...
bine, ma gandesc si pt mine, btz, care tot stam in asetptare. tu macar stii ca te duci la inducere..noi..nada..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

otilia

chiar am fost cuminte nu ma-am agitat ff tare doar putin dar .... lasa ca mai stam la caldurica vreo 3s c anu e dupa ea!
si sambata vine mama!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput