Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)
Raspunsuri - Pagina 5
sorina_goga spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Belu doamne cand ma gandesc prin ce ai trecut,saraca de tine. Nu imi vine sa cred ca se poarta asa,sa te lase sa te rupi in ultimul hal.Bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau si ca bebe Yanis e sanatos si tu la fel.Asta conteaza la final. Gata mi-am adus aminte,vroiam sa intreb de rupturi. In timpul travaliului o femeie simte cand se rupe?E dureros?Mie imi este tare frica sa nu ma rup pana la fund cum s-a rupt mama mea .La urma urmei oare ma gandeam sa cer din prima sa ma taie ei in cazul rupturii.Se face asa nu?Ca eu habar nu am. 39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI AMR 2 ZILE pana la |
stai linistita, am inteles ca la cuza chiar daca nu ai nevoie te taie. le vine si lor mai usor la cusut.
40 sapt si 5 zile Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H
ramo1901 spune:
Bun gasit fetelor....ma bucur sa va gasesc in regula....
Elena imi pare tare rau ptr ce ai patit.Recuperare rapida iti doresc si pupici ptr micutul Yanis....bine ca sunteti acasa......
Eu sunt tare ciufuta zilele astea, ma gandesc ca poate din cauza ca lunea viitoare
Ramona 36+ ....cu o scumpica de - Sabina Maria
ramo1901 spune:
merg la spital....sunt fericita ca o intalnesc pr Sabinuta....dar mi-e si frica de ce-o sa fie......
Toata lumea ma incurajeaza....asa ca sper sa imi treaca....
eladea2005 spune:
btz, ma faci sa rad...imi aduc aminte de filmul 'Uite cine cu cine vorbeste', cand Travolta a gustat din laptele mamicii, nestiind ce e...si cand a aflaaaaat.... a scuipat de parca cine stie ce-a gustat... eu cred ca e delicios doar pt bebei, nu si pt tatici...
rodi, asa deci...ati fost consemnate...na, ce sa zic...sarbatoriti peste 4 ani..la alt campionat mondial...
aelita, ici de la noi..clar nu e voie la soare, cu pielicica lor sensibila...chiar si la umbra se poate inrosi pielea, stiu cazuri cand bebeii stateau in carucior sub copertina si tot a intrat soarele la ei...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
ramo1901 spune:
Am trimis 2 mesaje in loc de unul.......scuze.....
Am schimbat si noi semnatura azi...........pot spune si eu AMR 7 zile pana la marea intalnire.....
Victo spune:
hello
nu ma dati disparuta :) tot aci, insa fara mare chef de a face ceva.am spalat un pic prin bai..m-am rugat de soacra sa aspire- a aspirat o camera si a intins o sarma de rufe si a obosit extrem..
io nu pricep..da acolo la tara cum sta frate juma de zi in gradina si la mine oboseste de la aspirat o camera???????
tre sa ii pun sa manance..sa am grija s anu ramana nemancata..ioiiiii...
matusa-mea si aia..si-a gasit ceva gagiu pe net( ei sunt la varsta a doua asa), bai frate..messu meu era tot timpul cd conectat cd deconectat, iar seara tot eu trebuia sa ma ocup de toate, ca ea nu mai iesea din camera...
nu mai zic de telefonul fix- se poate vorbi gratuit in orice retea fixa..
eee..zici ca e Palatul telefoanelor dle la mine acasa...
asa ajutoare am..ca parca de-abia astept sa raman singura, numa sa nasc odata! si sa imi revin un picut.
cu chiu cu vai, vazand ca eu m-am apucat de bai, a mai aspirat o camera..mai sunt 2..
acu sa ma rog de sot sa mai aspire macar una..
sa spele careva cazile si pe jos, ca nu ma mai pot apleca..ioi..greu tare cu oamenii astia.
Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)
Hai bebita, sa ne cunoastem!
CarmenAlbu spune:
Vaai Victo, ma apuca si rasu, stiu ca nu-i de ras, dar ele s-or gandi ca sunt in concediu, asa se intampla si cand vine la mine cineva sa se ofere voluntar sa ma ajute, dar m-am invatat refuz ca mai tare ma apuca toti nervii si imi vine sa ii dau pe usa afara, sa nu mai vorbesc ca nu fac lucrurile logic sau cu o rapiditate normale si nici de milioanele de intrebari, si nici de dezastrul lasat in urma!
Noi am sarbatorit Spania cum pitica are sange spaniol am facut fiesta cu tortilla, cu jamon, si cu tot ce trebuie!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu
AMR 3+
sorina_goga spune:
citat din mesajul lui Victo hello nu ma dati disparuta :) tot aci, insa fara mare chef de a face ceva.am spalat un pic prin bai..m-am rugat de soacra sa aspire- a aspirat o camera si a intins o sarma de rufe si a obosit extrem.. io nu pricep..da acolo la tara cum sta frate juma de zi in gradina si la mine oboseste de la aspirat o camera??????? tre sa ii pun sa manance..sa am grija s anu ramana nemancata..ioiiiii... matusa-mea si aia..si-a gasit ceva gagiu pe net( ei sunt la varsta a doua asa), bai frate..messu meu era tot timpul cd conectat cd deconectat, iar seara tot eu trebuia sa ma ocup de toate, ca ea nu mai iesea din camera... nu mai zic de telefonul fix- se poate vorbi gratuit in orice retea fixa.. eee..zici ca e Palatul telefoanelor dle la mine acasa... asa ajutoare am..ca parca de-abia astept sa raman singura, numa sa nasc odata! si sa imi revin un picut. cu chiu cu vai, vazand ca eu m-am apucat de bai, a mai aspirat o camera..mai sunt 2.. acu sa ma rog de sot sa mai aspire macar una.. sa spele careva cazile si pe jos, ca nu ma mai pot apleca..ioi..greu tare cu oamenii astia. Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007) Hai bebita, sa ne cunoastem! |
40 sapt si 5 zile Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H
rodyka spune:
citat din mesajul lui eladea2005 aelita, ici de la noi..clar nu e voie la soare, cu pielicica lor sensibila...chiar si la umbra se poate inrosi pielea, stiu cazuri cand bebeii stateau in carucior sub copertina si tot a intrat soarele la ei... |
am patit chiar eu cu printesita, in iulie... o scoteam seara afara in carucior acoperit, si la cateva zile vad ca e tot mai brunetica , asa ca acum la asta mica si daca ies seara o creia o pauzasc bine cu protector solar, ca si de la caldura se bronzeaza...
ca tot mi-am amintit, eu nu reusesc s-o fac pe Isa sa stea pe spate, cu capusorul drept. ca atata se foieste pana isi da capul intr-o parte si piciorusele le pune smechera "picior peste picior"...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
aelita spune:
VICTO pai decat cu asa ajutoare...mai bine lipsa !!!
RAMO curajjjjjjjjjjjjj !! o sa fie bine !!!!
SORINA tin pumnii strans strans ,ori sa vina in seara asta,ori daca nu si nu si se ajunge la inducere,sa nu fie nimic greu fata de o nastere normala,sa fie rapid si bine si frumos si maine sa auzim oaa oaaa bebe mic si scump !!!
of,ca daca am putea sa ii tinem asa in brate una doua,fara suferim deloc,ce bine ar fiiiiiiiiiiii !!!!! asta e dorinta mea maaaaaaare,sa se inventeze ceva mai bun si mai bun si mai bun decat epidurala ,sa dormi sis a te trezesti ,dar fara taieturi si alte alea...nu stiu domle,sa se inventeze ceva si pt nooooooooi !!!!!
34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)