Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

eladea scump foc printisorul tau
Pana la varsta poate sta in landoul de la carucior? Ca mie deja mi se pare ca acus nu va mai incapea

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu

AMR 2+ pana pupacim bebelina

mihaela, ...pai poate sta pana...incape... e marisor deja,asa e...vom vedea cat vom mai sta in landou...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Eladea ce bolfos vazusi ,e o dulceata de baietel.De Eric nu mai zic,mi-a furat inima din prima

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

btz, ai ici multi din partea amandurora...

da, e colostru ceea ce iasa din sani...e prima hrana delicioasa pe care o va papa puiutul tau in curand...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Eladea ce mare e Filip fata de ceilalti bebelusi, chiar ma uitam ca deja e perfect landoul pentru el credca nu ii va fi de folos prea mult timpsa creasca mare,sanatos si cuminte sa fie mami mandru de el.

Bianca 36 + Andra Maria

bianca......da, e marisor...si recunosc ca are unele avantaje fata de Eric cand era la varsta lui...mai ales la papat... e si cumintel, sa-l pape mama pe el...

in schimb cand povesteste racusor de Andreiut al ei, parca retraiesc momentele mele cu Eric,cu papa, cu colicii, cu somnul...ufff..grea perioada am avut atunci... dar toate trec, si uite ca are 2 ani si 7 luni deja...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu va doresc palavrageala placuta...ca o sa trag un pui se somn pana plec la dr si va pove dupa ce ma intorc care e situatia!

Intre timp am mancat 2 felii pepene ff delicios!

Ei dar sa vezi cum e cand il inscri la scoala si iti aduci aminte ca nu era mai are decat o sticla de cola de 2.5 litri si acum esti cu actele in mana sa il inscriin clasa I!

dar mai vorbim noi atunci!

eu am avut niste emotii atunci de ai fi zis ca ma duc eu la scoala pt prima oara in viata mea!

Sa vezi nord de lacrimi in barba in 15 septembrie!

Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Btz_ovi nici eu nu sunt genul care sa "ofere" cadouri la medici. Efectiv imi este mie rusine sa intind mana cu plasa, plic, flori... ce o fi... nu mi se pare logic sa dai mita...
Oricum ar fi stai linistita, nu te speria de asa zisa inducere! Mie mi-a explicat o vecina (asistenta la terapie intensiva - urgente) ca nu este nimic grav, ca cel mai bine se face inducerea intre sapt 41 si 42 si ca ea consta in oxitocice (perfuzie in general). Astea provoaca dilatarea si induc contractiile. Iar legat de rupturi.. cel mai important e sa te coase bine, steril si sa te spele dupa aceea regulat (si sa-ti puna tampoane cu betadine - adusa de tine de acasa, pt a fi sigura). Cu alte cuvinte ca te rupi sau ca te taie tot aia este! Doar ca ruptura se face atat cat trebuie ca sa iasa, iar taietura poate fi mai mare sau mai mica, depinde cat presupun ei ca trebuie.
Totul va fi bine... Un sa te linistesti!
Felicitari pt proaspetele mamicute si muuuulta rabdare cu bebeii!
Beluistef, tin eu bine minte?! esti din Sibiu?! Daca da si ai nascut la maternitate, imi spui si mie numele moasei si a dr?! sau stii cumva cum au turele moasele? de la ce ora pana la ce ora?!
Va pup si nasteri usoare!

39+

Poze

Strumphuletul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Isa_Cris .Pe mine m-a speriat doctorita,tot imi spunea "numai la inducere sa nu ajungi,e foarte dureroasa,extrem de dureroasa" si de asta am ramas eu cu gandul la ea.Deci nu pare dracu atat de negru nu?Si cu rupturile,am citit ce au scris mamicile si nu pare dureros avand in vedere ca se produc in timpul contractiilor.Ceo fi o fi,sa fie printisorul sanatos.Mersi de info si sa dea DD sa nasti usor...in orasul meu de suflet

Eladea daca zici ca e gustos il pun pe Ovidiu diseara sa incerce .Si asa ma cearta mereu ca eu beau tot laptele si lui nu ii mai las nimic

Coteasca astept pana miercuri sa vad ce mai zice fosta actuala dr gine,ce o mai fi acum.Ma duc la dansa ..in cazul in care nu nasc
Ahh,pai eu cu asta ma ocup avand in vedere ca stau acasa si piata e la 5 min de mine.Nu odata am carat sacose pline,am gatit,am facut curat si NIMIC.
Stie hotul ca e asteptat de atata lume si face fitze..da nu ii mai merge de acuma..gata cu figurile pe el .Ca mor de nerabdare sa il cunosc...de bunici nu mai zic
Asa e cu spagile,daca as fi avut bani as fi nascut la privat insa ma multumesc aici.Si cica e cea mai mare maternitate din tara si conditii excelente...Hmmm

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata gravidute si mamici de dalfinasi!

Am schimbat si eu semnatura, am ajuns in luna a 9-a asa ca am pus rufele delfinasei la spalat

Elena, ce frumos e feciorul vostru, un scump. Si da, lui tati ii sta tare bine cu ei trei. Imi pare rau ca s-a rupt colul dar macar te poti consola ca nu mai aveti de gand bb4. Si cred ca ruptura de col nu se poate preveni, de aceea e bine sa nu impingi pana nu e colul dilatat complet. Se pare ca ai scapat ieftin cu nascutul dar asa si e normal, tu te-ai chinuit singurica.
Chiar, ce faci cu protectia, acum am si eu o grija mare, ca niciodata nu mi-am facut probleme pana acum
Cris, arati beton Si Elena avea burtica micuta si uite ce voinc s-a ascuns acolo.
Sheri, bine ai revenit. Vad ca toate bune, optimista ca de obicei, imi place atitudinea ta
Anca, bafta la control. Nu ai fost deloc cuminte in ultima vreme, recunoaste.
Corina, te-am vazut cu puiul pe afara in parc. Ce bine va sta. Ai suferit tu putintel la nastere dar acum esti refacuta binisor, nu-i asa?

Intreba cineva de fier. Eu il iau cu 2 ore inainte de masa, sau 2 ore dupa masa. Este efervescent si vad ca a inceput sa creasca hemoglobina, ma apropii de 11 in sfarsit.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
spanioloaicelor... cred ca ati sarbatorit aseara... sau mai mult vecinii, familia si prietenii au sarbatorit?

am fi vrut noi... dar tati nu!!! a zis ca e prea mare galagie ptr Isa, desi ea habar nu avea de ce se intampla in jurul ei - dormea dusa...

o sa vada mamicile (mai ales cele cu primul bb ) cum se schimba viata lor de acum incolo... cum ar vrea sa iasa undeva dar nu se poate ca bb tre sa pape la ora aia, si sa faca baita, sau nu mai are rabdare ca vrea sa doarma in patutul lui si tu tre sa pleci acasa la mijlocul petrecerii

racusor, stiu ca ti-am mai spus (si au mai zis si alte mamici pe aici), sper sa nu te superi pe mine: schimba-i ora de baie, nu-i mai face seara, incearca dimineata daca dupa baita devine "atomic"! noi trecem cam prin aceeasi faza noaptea, cred ca mami produce noaptea mai putin lapte de nu se satura dintr-o tura si, cum la final oricum trebuie completare, eu ii dau la 11-12 noaptea 90ml lapte praf sau daca am pastrat de peste zi de la pompita si asa nu se chinuie nici ea nici eu si doarme pana la 3-4 linistita... oricum, si daca o tin la san o ora, noaptea daca nu primeste completarea nu se satura. si cum papa pe burta la mami, mai si dormim, ca altfel... dimineata ne incadram mai greu cu toate, ca papam de 2 ori in 5 ore, facem baita, masajul, micul dejun la printesita... dar la amiaza suntem gata cu toate ca oricum vine caldura mare si nu mai avem chef de nimic! in bucatarie doar seara/noaptea daca e sa intru ... un
ptr tine sa-ti para mai usor totul...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

LARISA-La multi ani pentru Alexia ! Sa iti creasca mare,sa fie sanatoasa si fericita !!! ce frumos sa se nasca in aceeasi zi si Nectarie !
oricum ar fi,vor avea zilele apropiate .

CRISPO f bine ca mergi la medic,sa vezi sa nu fie dezlipire de placenta,ca atunci te baga la nastere.
la mine nu s.a rupt apa,in schimb a aparut sange,bine aveam si contractii.

SORINA tin pumnii sa nasti usor !!!

BTZ OVI tu inca nu ai facut 40,nu? nu te stresa inca,macar cateva zile dupa 40 poti sta,dar cand faci 40 mergi la medic,spui ca ai contractii dureri,acolo la cine prinzi tu de garda,si iti va face un control,poate si o monitorizare.
tu ai cerut inainte de 40,nici mie nu imi face nimeni aici monitorizare inainte,doar la 40 fix .ecografii nu se mai fac de la 34 saptamani,deci nu te stresa,nu te mai gandi la necazuri...iti dai seama ca doamne fereste ..i se poate intampla oricui,nu poate nimeni sa ne garanteze nimic,nu putem face ecografii zilnic,poti face azi eco si maine sa fie rau,domane fereste,nu te mai gandi la rele !!!Nu zic ca eu nu ma gandeam !!!! vreau doar sa te incurajez un pic,sa incerci sa fii pozitiva ca sa iasa totul bine O sa fie bine,ai sa vezi,ai incredere !

ELADEA ce frumos e Filip,si grasun !
asa e,la soare nu se tine,se spune "tinut la soare" dar noua ne-au explicat ca nu direct sa bata razele pe ei,sa se bronzeze,ci la lumina,adica e de ajuns daca sta la umbra dar e lumina afara ,sau in casa in primele zile tinut dezbracat 15 minute dimineata la fereastra,ca pe floare,dar nu in razele soarelui,SA NU DEA NICIODATA DIRECT PE PIELE-e de ajuns sa fie lumina.

CRIS-

Citat:
Mai mamici, eu vad ca mai tot timpul bbi sunt imbracati cu manecuta lunga. Eu am majoritatea body-urilor cu maneca scurta. Cred ca e cazul sa mai iau cu maneca lunga, am doar cateva...

pai cine se astepta la frigul care a venit acum in tara ??!!
ca aici murrrrim! dar deja ma gandesc si eu,nu o incepe si aici frigul in august,ca in Ro???
ca vad ca anul asta nu mai e vara normala..

BELU imi pare rau ca ai tras atat
sper sa se vindece repede ruptura,mie mi-au spus ca se vindeca mai repede ruptura decat taietura..mi-a explicat ceva pe acolo..mie parca tot nu imi venea sa cred,desi parea logic ce spunea cu tesuturile...sper sa fie asa pt tine si sa se vindece bine,cica in final e mai bine decat sa taie..desi pe mine m-au taiat.acum nu stiu sigur..asa ziceau .

34+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui beluistef

sorina poate patesti ca mine..miercuri am vb cu moasa care vroiam sa ma asiste si hotarasem sa merg sa-mi induca joi seara dupa ora 19 ca si asa lichidul era cam putin si la limita..cand intra de tura..dar bebe cum a simtit...miercuri a dat semne ca vrea sa iasa...seara la 19 cand am fost la control...ca asa ramasese dupa ce dimineata am fost la eco mi-a zis ca am dil. catre 3..iar noaptea m-au luat durerile...dar am si muncit alea trei zile de mi-au sarit capacele..noroc ca am apucat sa mutam tot ce-a fost greu ca maruntisurile le-a terminat al meu sotz.Siii... joi a venit de buna voie si nesilit de nimeni ...nici macar un calciu nu mi-a facut...asa ca...curaj ca poate se sperie si vine naturell.

Elena, 39+ cu Yanis Stefan
Si mamica de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)

AMR: 2 zile......sau ???

sper sa te auda si sa se sperie de inducere si in noaptea asta....

40 sapt si 5 zile Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H

Mergi la inceput