Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

asa...si sa si raspund din urma, daca tot ma lasa un pic azi asa obosita am fost ca nu am fost in stare sa fac nimic...si am ramas restanta cu epilatul ala si vreau sa calc, sa pun haine la spalat...noroc ca am facut ieri papa, ca altfel era vai de mine

eladea tare scump e FIlip..si poza cu Filip in brate la Eric e foarte frumoasa! ma uitam si eu ce mare e FIlip in landou...dar ca lungime cum e, nu mai ramane loc? ca asa si Andrei ocupa jumate din latime, dar din lungime....ramane loc berechet

Sheri bine ai venit acasa! sa te recuperezi repede si felicitari pentru fetitele mancacioase!! asteptam poze cu voi 4 gagici..aa, si cu tati in cadita si cu piticele inotand, sa vedem cum se descurca cu 2 acum

belu imi pare rau pentru pataniile de la nastere!! recuperare rapida si sa ai un bebe mancacios si necolicos! ce dulce e grasunelul si fetitele tale sunt asa frumoase ! si tati asa mandru de flacaul lui!!

tina ce bine arati, nici nu ai zice ca ai fost insarcinata si bebe Radu e un dulce...

si eu ma dorm asa cu Andrei cand maraie noaptea si nu vrea in patut..il adorm pe mine si apoi il pun langa mine si doarme linistit

dar chiar ca e foarte imbracat! la voi e asa frig? si la noi a fost racorica, dar eu in casa il tin in body cu maneca scurta, cu sosetele...ca e cald..noaptea dupa baita ii pun salopetica subtirica, dar apoi noaptea il mai schimb uneori in body...

si afara cand e cald in body eventual acoperit cu finet sa nu bata soarele dar in landou cu copertina..si cand e racorica, pantalonasi, bluzita si eventual caciulita subtirica si acoperit cu paturica...

imi plac asa mult si pozele cu Alina si Aida, cum dorm ele impreuna...si tati intr-o dimineata cand a plecat la serviciu a zis ca asa frumos dormeam, ca ar fi vrut sa adoarma si el langa noi

Tudor Andrei si Corina ce bebica si mamica frumosi!!

Sorina sa nasti repede si daca se poate sa nu ajungi la inducere!!

Gabitza nu te mai stresa, o sa fie totul bine!! eu zic sa te mai duci la doctorul care ti-a facut ecografiile in timpul sarcinii..ii spui ca te-a lasat balta doctorita si ai aprecia daca te-ar asista la nastere...si de data asta poate ii duci totusi ceva, o sticla de vin, ceva..ca oricum ii dai bani la nastere! nu zic ca e bine sa duci, dar uneori e un gest frumos, prin care ii arati consideratia...eu i-am dus doctorului meu la privat o sticla de vin la un moment dat si nu e dupa spaga, Doamne fereste, dar a apreciat!! si cand ma duc la urmatoarea vizita vreau sa ii duc din nou ceva, pentru ca am avut mare noroc cu el...asa si tu, daca ai apreciat toata sarcina cum ti-a facut eco si te-a sfatuit eu zic ca nu e chiar deplasat sa ii dai o mica atentie!

Carmen, Larisa pai pe cand se lasa asteptati bebeii vostri? Letitia parca la finalul saptamanii zicea mami si Nectarie zilele astea?

aa, am uitat sa va zic ce am patit aseara dupa baita, tati pleaca repede cu Andrei sa il bage in prosopel si in urma lui ape ape...mami ce face, fuge repede repede sa infese brotacul...doar ca repede repede am alunecat pe apa lasata de tati si Andrei si am cazut pe gresie, pe hol...dar m-a ajutat Dumnezeu sa nu patesc nimic...nu m-am lovit deloc dar Doamne fereste de ce se putea intampla si bine ca nu eram cu Andrei in brate

si de la cum stau la alaptat sau cum ma ridic cand il am pe Andrei pe burtica, ma doare foarte rau spatele coloana in partea de sus...am momente cand in pauzele lui ANdrei in loc sa ii scot aerul, sa il trezesc sa mai pape, eu ma intind pe spate ca nu mai pot de durere...aseara ma luase ameteala de la oboseala si durere cand ii dadeam sa pape

Larisa dupa ce trec cele 40 de zile sper sa ajung si eu la Manastirea Radu Voda!

Paula ce m-am distrat cu ajutoarele tale...pai saraca mama la noi a fost exilata, fara tv, statea in camera ei si la bucatarie atat

nu mai stiu ce voiam sa zic...

gata fug, ca a inceput trompetica

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

ha ha ha..acu ma gandeam, Sorina, fara suparare..
maine e si marti, 13, 3 ceasurile rele...ha ha ha...
bine, ma gandesc si pt mine, btz, care tot stam in asetptare. tu macar stii ca te duci la inducere..noi..nada..

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

ei 3 ceasuri rele...eu am nascut-o pe fi'me pe 13 iulie la 13:47 adica ora 14 fara 13 minute
Victo....io am nascut-o pe fi'mea fix de DPN vaz ca si tu ai dpn tot pe 13.

Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 12 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ref la alimentatia noastra, am mai zis-o...mancati ce va e pofta, dar cu moderatie...daca e sa aiba colici, oricum ii are..pe probate...trust me..

eu acu mananc orice imi cade bine...ieri am mancat si putin mujdei cu pui la cuptor si cartofi prajiti...yummy...si am testat si alte chestii, iar bb e ok...

e si sfatul neonatologului, care zice ca sunt babisme chestiile astea cu alimente interzise in alaptare...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Btz_ovi eu am inceput sa profit mai mult acu in ultimele sapt,ma mai feresc de unele mancaruri din cauza arsurilor ca daca nu aveam eu probleme cu ele credca aveam deja 80 de kili bine ca arat de mai multe

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eladea tocmai acum mi-a spus mama ca dansa in timpul alaptarilor a mancat ce i-a poftit stomacul,inclusiv usturoi,ceapa,varza,rosii si nu au fost mari probleme cu colicii.

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

ref la alimentatia noastra, am mai zis-o...mancati ce va e pofta, dar cu moderatie...daca e sa aiba colici, oricum ii are..pe probate...trust me..

eu acu mananc orice imi cade bine...ieri am mancat si putin mujdei cu pui la cuptor si cartofi prajiti...yummy...si am testat si alte chestii, iar bb e ok...

e si sfatul neonatologului, care zice ca sunt babisme chestiile astea cu alimente interzise in alaptare...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

si eu tot la fel voi face, trebuie sa incerci macar ca altfel te abtii de la ceva fara sa stii daca ii face sau nu rau.

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Victo, vai ce m-ai facut sa rad. Si eu tot cu soacra sunt acum dar roboteste nu gluma. Nu m-a lasat sa fac mancare, a facut si gem de capsuni, si o prajiura buna cu magiun , azi ne face cu mere coapte ceva, a scos si rufele pe sarma, a si aspirat. A venit in forta la noi . Doar ca rasfata nepoatele, cu cea mare doarme in pat impreuna iar pe cea mica o tine in brate sa o tot pupe. Acum ce pot sa-i zic ca de un an nu le-a vazut.
Racusor, pentru alaptat e foarte bun un fotoliu cu laterale din burete sau pui tu o perna. Musai sa stai intr-o pozitie comoda ca altfel o sa fie spatele din ce in ce mai rau. Asa am patit si eu ca aici nu aveam canapea cu laterala insa acum am schimbat-o ca ma lua cu dureri de cap numai cand ma gandeam sa alaptez un an chinuit. Eu cu ea pusa pe pernuta alaptam cel mai usor. Doar ca la canapea trebuia sa ma mut la capatul celalalt daca nu ii ajungea un san, pe cand la fotoliu nu mai te trambalezi.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, pupici de la noi... mai, cand n-o sa mai incapa in landou, asta e ...lasam spatarul carutului pe spate si-l pun in el, direct...

cat despre hainute,l-am imbracat mai bine pt ca a fost frigut bine la noi, ca stateam cu el in balcon si eram cu jerseu gros pe mine...si batea si vantuletuuuuul..

oricum in casa sta cu salopetici intregi, dar subtirele, de bumbac...chiar in manecuta surta nu l-am lasat inca...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Otilia ce fetite superbe ai,zici ca sunt din reviste

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

fetelor, stiti cumva daca la 5 saptamani dupa cezariana as putea sa folosesc crema de epilat ?

de ceara sau epilator nu se pune problema...dar nu as mai vrea sa folosesc aparatul de ras ca data trecuta in disperare de cauza m-am facut si la axila si ieri am avut niste dureri cand am bagat epilatorul!! nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie cand o sa merg prima data la cosmetica sa ma fac cu ceara...dupa atatia ani de ceara, s-a spulberat totul

mami de brotacel Andrei Ioan

Mergi la inceput