Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)
Raspunsuri - Pagina 17
michelle1981 spune:
Neata delfinariu!
Va invit la placinta cu branza si iaurt..

Hai Sorina!!!

Hai Cris2010!!!

Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu 
AMR 2+ pana pupacim bebelina
paula_m spune:
Buna dimineata!!!
Se anunta zi grea astazi.![]()
Desi cred ca Cris a nascut pana acum, pana sa urez bun venit pe lume unei delfinase, o sustin pe mamica:

Hai Cris!!!! Nastere usoara!!!

Sorina, cred ca ai niste emotii, Doamne ajuta sa fie totul bine si sa va intoarceti acasa cu bine

Hai Sorina!! Nastere usoara si recuperare rapida!!!

Acum sarbatoritele:
Lalala si Alexia LA MULTI ANI!, MULTA SANATATE SI TOT CE VA DORITI!!
Paula,
38+ cu
,
AMR 13 zile

paula_m spune:
BINE AI VENIT PE LUME, NATALIA!!!
Sa fii sanatoasa, cuminte, norocoasa si sa ai tot ce iti doresti de la viata!!
Paula,
38+ cu
,
AMR 13 zile

michelle1981 spune:

BRAVO CRIS2010! BUN VENIT NATALIA!!!

La multi ani, Lalala!!
La multi ani, Alexia!!
Mihaela,
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu 
AMR 2+ pana pupacim bebelina
larissa_79 spune:
Oau...ce repede a nascut....f f repede....
Felicitari Cris! Bine ai venit pe lume Natalia!

Acu' 4 ani eram si eu in travaliu...![]()
La multi ani Lala! Sa fii sanatoasa si iubita si sa te bucuri de puiul tau!
Larisa
38+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR max 11 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
larissa_79 spune:
Io plec la coafor si apoi la fi'mea la gradinita sa o serbam si acolo....bebe imi baga niste picioare...nu cred ca mai are spatiu dragul de el! Vineri nadajduiesc sa ajung la parintele nostru duhovnic la Cernica sa ma spovedesc si impartasesc...apoi chiar pot spune ca il astept pe bebe! Sper sa stea cumintel pana vineri seara. A si sambata dimineata mergem la un botez....deci si sambata sa stea cuminte...cam multe pretentii nu?![]()
Larisa
38+ cu
Nectarie si mamica de Alexia
(13 iulie 2006)
AMR max 11 zile 
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui matusa77 Buna ziua! Doar ce am sosit de la medic , joi -15 avem marea intanire cu bebe- atunci a fost programata cezariana. Sper sa fie totul bine. saptamana 38 Ducu |
Buna dimi!!
Doamne ajuta!!Sa vina cu bine!!
Sorina: bafta multa azi, tinem pumnii pentgru tine si bebe mic..
Ieri a nascut o prietena..cu 2 zile mai devreme decat DPN, la 7 jumate dimi au inceput contractiile, la 9 a plecat la spital si la 11.25 a nascut - LASER.Sa de DD sa avem toate parte de nasteri asa usoare...nu mai avea rabdare..sincera sa fiu nici eu nu mai am..il pun pe sotz la treaba:D..eu mai deretic prin casa.
Laura
37+ cu 
AMR 2+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
onitza78 spune:
Buna dimineata, fetelor! Am postat aseara un mesaj, dar a aparut tarziu si nu cred ca l-a vazut Sorina, dr cu care face ea inducerea e si dr meu si e f dragut si finut.Voi reusiti sa va odihniti? Eu ziua sunt bine, dar cand trebuie sa dorm e jale, ma foiesc, ma trezesc cam din 2 in 2 ore, toata sarcina am mers f des la baie.
37+ cu 
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirela2
dimineata e cumplit si spre seara oricum nu beau in cantitati industriale avem 12s, vineri dupa eco de 12s punem semnatura poate vedem si ce sunt puii ![]() |
MIRELA: Eu una pana sa aflu ca-s gravida am avujt pofta de nestea...cand au inceput greturile...mi-a fost o siiilaa de muream de ceaiul ala..si acum la fel.m-am ferit cam jumate de sarcina de pepsi..dar acum mai beau cate un paharutz, o cafea mica cu muuuult lapte..bine , unde si am tensiunea mica:maxim 10 cu 5..asta desi m-am ingrasat ca purcelu'.
vad ca deja se micsoreaza listuta pentru iulie..ma uitam ca de sambata in 2 saptamani am DPN

Laura
37+ cu 
Mai e putin si o sa fiu
laurika1982 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Dragaica
Hai Cris !!! Hai Cris !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita 34+ de Tudor Sébastian si Félix AlexandruAMR 20 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta. |

Hai Cris 2010!!

Laura
37+ cu 
Mai e putin si o sa fiu

34+ de