Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)
Raspunsuri - Pagina 18
laurika1982 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorina_goga Neata!!! Pentru ultima data, tot 2 in 1!!!!! Sunt treaza de pe la 4 si mi-am adus aminte de racusor cum juca ea in divizia C, divizia B, liga campionilor...... eu am jucat finala, am intrat in prelungiri, si azi am ajuns la lovituri de departajare de la 11 metri!!!!! URA!!!! Si cum eu am tinut cu Spania sper ca azi sa iesim invingatori!!!! SA nu uit: ![]() ![]() HAI CRIS!!!!![]() ![]() NASTERE USOARA SI TRAVALIU CAT MAI SCURT!!!![]() 40 sapt si 6 zile Bogdan-Andrei AMR: TIC - TAC, TIC - TAC ![]() |

Hai SOrina!!

Nastere usoara si bebe sanatos. mancacios si necolicos!!
Laura
37+ cu 
AMR 2+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
laurika1982 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981![]() ![]() BRAVO CRIS2010! BUN VENIT NATALIA!!!![]() ![]() ![]() La multi ani, Lalala!!![]() La multi ani, Alexia!!![]() ************************* Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu ![]() AMR 2+ pana pupacim bebelina |

Bravo Cris 2010!!!Bine ai venit NAtalia!!

La multi ani LALALA!!La multi ani Alexia!!
Laura
37+ cu 
AMR 2+ pana la Marea Intalnire 
Mai e putin si o sa fiu
CarmenAlbu spune:

Criss pana sa pun majoretele ai si nascut, Felicitari mamico si sa va bucurati de ce este mai frumos!!!
Sorina curaj!!!

Lala

La multi ani, in prima zi de nastere alaturi de Sebi, sa fiti sanatosi si fericiti!!!!
Alexia La Multi Ani cu multe bucurii in asteptarea fratiorului!!!
Eu merg la coafor, epilat , azi intr-un cuvant ma rasfat, abia astept!!! Seara ies cu sotul la plimbare, in seara asta inchieiem sapt 37
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+
racusor2010 spune:
Neata 
Azi suntem mai bine, am dormit azi noapte..dar nu in patut, ci langa mami..dar macar asa mami s-a odihnit..cred ca nu ii place patutul, ca e prea mare, in landou nu caraia atat 

dar m-am si speriat azi noapte ca am adormit cu el pe mine si cand m-am trezit pe la 3 noaptea era langa mine, dar il tineam frumusel, aveam mana sub caputul lui si el dormea ca un pasa cu burtica si cracii in sus ![]()
aa, si eram si langa tati...la 3 ni s-a facut fomica, asa ca ne-am dus in camera noastra
si dupa papa bun l-am culcat langa mine, ca nu mai aveam putere sa mai aud caraituri...
dar trebuie sa il fac cumva sa doarma in patut noaptea fara sa maraie, ca altfel nu o mai vede tati pe mami la fata ![]()
![]()
ziua doarme linistit in patut, nu are treaba..mai ales dupa ce se alinta putin la mami in brate 
tina noi ii dam colic baby...de 3 ori pe zi, in siringa cate 3 ml si pare multumit de el...
dar tu ii dai si lapte praf?
Carmen felicitari pentru saptamana 37!! uite usor usor ai ajuns la termen...Leti a fost mai cuminte ca Andrei 

Lala, la multi ani!! sa fii fericita, sanatoasa si sa ai parte de multe clipe frumoase alaturi de bebe Sebi
Alexia - LA MULTI ANI papusa mica!! sa o faci pe mami fericita, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fratiorul tau!
Cris felicitari!! recuperare rapida! Natalia sa fii o fetita sanatoasa, cumintica si ascultatoare!!
fug ca incep maraiturile...
mami de brotacel Andrei Ioan
Mycya spune:

FELICITARI CRIS!!!! 

BINE AI VENIT NATALIA!!!

sa ai o viata cu noroc, sa fii cuminte, sanatoasa si papacioasa

HAI SORINA!!!

LA MULTI ANI LALA, ALEXIA multa sanatate,fericire si bucurii

Bianca
36 +
Andra Maria
Mycya spune:
neata delfinariu
in sfarsit iar vin delfinasii 
Carmen pai ca tot se termina sapt 37 o asteptam si pe Leti
. rasfatare placuta azi 
Racusor
ce scump e el cum adoarme langa mami
dar poate totusi cu putin chin reusesti sa il faci sa doarma in patut ca sa te poti odihni si tu cum trebuie si tati.

Ela
se apropie si la tine momentul
Larissa petrecere frumoasa la gradi 

Crispo tu mami ce faci?? ceva simptome??
Bianca
36 +
Andra Maria
CarmenAlbu spune:
Mycya eu vreau sa vina, nu zic nu, deaia nu mai stau nici in pat, acum cand o vrea si ea!
Eu nu stiu daca o sa-i simt lipsa burticii, mai ales ca a fost o per relativ grea, ce stiu e ca abia astept sa o vad pe pitica
!!
Letizia
Doamne Ajuta-ne!!!
36+ cu 
AMR 3+
giorgia23 spune:
Neata si din partea mea...nu am mai scris de mult dar v-am citit..eu intrasem putin in depresie...am avut cateva zile cand am plans aproape non-stop...eram asa suparata si trista incat am zis ca regret ca am facut un copil,ca nu mai am libertatea de dinainte...dar mi-am revenit
...Seara a inceput sa doarma mai bine in schimb dim de pe la 5-6 incepe show-ul
FELICITARI CRIS..BUN VENIT NATALIA
HAI SORINA...NASTERE USOARA
LA MULTI ANI LALA SI ALEXIA
GEO mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
crispro spune:
Neata si de la noi!
Tot 2 in 1, tot cu scurgeri care mai de care (parti din dop)...
Bumblebee, Rodyka,
.
Anca, daca e de stat la pat, asta este. Te menajezi cat de mult, ca e important sa stea bebelina cat mai mult in burtica.
Mycya, cred ca bebelina ta e smechera... Tace, nu te baga in seama acum, te lasa sa iti faci treaba. Dar pe la final de sarcina, vine ea...
Rodi, mancare chinezeasca...
Imi pare rau ca nu am mancat nici in sarcina...Aici in Zalau nu este, cand mergem la cluj, nu apuc sa mananc decat KFC...
Cris, ai nascut !!!
Sa te refaci repede, sa creasca bebelina sanatoasa, sa fie cuminte si sa ai laptic! Bine ai venit , Natalia!
Lalala , LA MULTI ANI!, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de puiutul tau!
Alexia , LA MULTI ANI! Sa cresti mare, cuminte, ascultatoare!
Cristina
39+ cu 

La multi ani, Lalala!!