Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)
Raspunsuri - Pagina 16
tina_80 spune:
buna seara delfinariu
mycya, nici noi nu prea dormim f bine noaptea
, dar nici nu ma plang...era de asteptat
... avem un program asemanator lui racusor... o masa o are pe la 12-1 si dupa la 4. Eu oricum nu dorm pana la 12-1 noaptea si imi este usor sa-l alaptez la ora asta.....dar la 4 a.m. imi pica ochii in gura de somn
, dupa pe la 6-7 si incep sa ma dezmetecesc, dupa pe la 10...... si la ora asta ne trezim cu totii, mancam si noi, ii aspiram nasucul si ii stergem ochisorii. Ne imbracam si la plimbare!!!
Intr-o noapte (la inceput, cand am venit cu el acasa, de la spital) i-am dat 10 min sa suga si dupa l-am lasat jos, langa mine si m-am culcat. Binenteles ca dupa o ora tipa de foame.
...am seri cand nici nu-l aud cand chitzaie dar ma trezeste sotul![]()
....dar tb sa ne schimbam programul pt ca o sa se incalzeasca si tb sa iesim de pe la 8-9 pana la 11...
de 2 zile avem colici!!! e jale mare!![]()
Am luat pina ieri Protectis si Infacol(ne-a spus dr ca protectisul se administreaza numai la copii care papa si lapte praf)
Sab Simplex am luat azi, ca tot il aveam in casa(si dr a spus ca cica ar fi bun)..la fel mi se pare apa de ploaie...
Dar cica si mai bun este Colief, este mai scumput dart cica se merita, azi l-am achizitionat si pe asta. Pe 7 ml am dat 75 lei (se pune in laptic 4 pic. inainte de fiecare masa) Vb sotului "nimic nu e scump daca isi face treaba!"...sa speram ca nu ne va dezamagi!
M-am uitat la pozele cu burtici si am uitat cealalta adresa si parola cu delfinasi...vroiam sa o vad pe belu...imi trimiteti si mie PM? Multumesc!
tina cu 
Radu Gabriel 16.06.2010
Doamne ajuta sa ajungem cu bine acasa!
Dragaica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_vlad MESAJ DE LA CRIS 2010 "la 23.30 mi s-a rupt apa sunt la spital!" eu scot moatele....ca nu mai pot astepta pana dimineta... ![]() ![]() ![]() ![]() HAI CRIS ![]() [m...![]() ![]() ![]() ![]() HAI CRIS ![]() ![]() ajoreta]cred ca pana dimineat o tine pe bb-lina in brate! NASTERE USOARA ![]() ![]() ![]() ![]() Anca +35s ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) POZE VLADUT "Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE DOAMNE AJUTA! |
Hai Cris !!! Hai Cris !!!!

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita
34+ de
Tudor Sébastian si
Félix AlexandruAMR 20 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.
Mycya spune:
| citat din mesajul lui anca_vlad MESAJ DE LA CRIS 2010 "la 23.30 mi s-a rupt apa sunt la spital!" |

HAI CRIS 

TRAVALIU SCURT,NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS

un nou val de delfinasi
ce emotii amBianca
36 +
Andra Maria
Mycya spune:
eu asta seara am avut parte de niste intepaturi in vagin de toata frumusetea.ma lasau fara aer
credca o fi fost din cauza caldurii de azi
poate cauta bebelina racoare![]()
acum sa fug si eu la nani
nbuna delfinariu!!! lumina o lasam aprinsa ca e o noapte lunga pentru Cris 
Bianca
36 +
Andra Maria
rodyka spune:
| citat din mesajul lui Mycya lumina o lasam aprinsa ca e o noapte lunga pentru Cris ![]() |
sa speram ca daca e lunga macar sa fie usoara...
HAI CRIS!
HAI SORINA!
crispro, felicitari ptr vestile bune
anca, stai tu cumintica in patic... sau mai bine zis, si mai cumintica decat ai fost pana acuma...
Noapte buna, delfinariu! Noi abia am ajuns acasa, am mancat la rest. chinezesc ca imi era taareee dooor... sa vedem cum reactioneaza maine delfinasa mea la meniul asta...

_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ela_mm spune:
buna dimineata la toata lumea. nu pot dormi ca au inceput emotiile. AMR 3 zile!!!
eu ma gandeam ca vad scris bravo sorina, victo. pai ce faceti fetelor? ei bine, va tin pumnii.
hai cris2010. oare deja ai vesti, nu?
burtica mica, dar bbica mare si sanatos. abia astept sa va vad la delfinasi!
am fost la doc aseara si mi-a zis ca ramane stabilit pt vineri, 16.07. bbelina are cam 2700 gr, dar placenta e cam la capat de drum.
vad ca matusa, desi are aceeasi DPN, mi-o ia inainte cu o zi. doamne da sa fie totul bine la tine si la ducu. 
larisa, sa ne ierti, ca desi tu ai fi cu o zi inainte, eu si matusa ne grabim, dar vezi bine, ca problemele noastre de pana acum nu ne-au lasat sa ne bucuram de intrarea in saptamana a 40-a. eu o pierd la mustata, dar nu-i bai, sa fie eva bine.
cu ramo, care naste la acelasi spital, in 19, am stabilit ca o caut, ca banuiesc ca eu voi fi ok de vineri pana luni, sa incep sa bat coridorul. ![]()
abia astept sa ma vad si eu pe listuta programarilor, sa va stiu alaturi, cu majoretele scoase, ca eu sunt varza deja. sper sa mai pot dormi ceva timp inainte de ziua de vineri...ca dupa citesc la racusor si tina, ca nu-i timp. nu cred sa fiu eu asa norocoasa ca si rody, eladea, ca ele-s cu experienta. dar vad ca si coteasca o duce bine cu bebica. bravo.
va pupi pe toate. azi merg la epilat, manichiura si pedi, asa ca ma gandesc ca trece timpul mai repede, dar maine si poimaine o sa intorc casa cu fundu-n sus, ca doar trebuie sa fac ceva sa treaca timpul.
Ela
38+ cu
Eva Maria
!!! AMR 3 ZILE !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!!
sorina_goga spune:
Neata!!! Pentru ultima data, tot 2 in 1!!!!!
Sunt treaza de pe la 4 si mi-am adus aminte de racusor cum juca ea in divizia C, divizia B, liga campionilor...... eu am jucat finala, am intrat in prelungiri, si azi am ajuns la lovituri de departajare de la 11 metri!!!!! URA!!!! Si cum eu am tinut cu Spania sper ca azi sa iesim invingatori!!!!
SA nu uit:

HAI CRIS!!!!

NASTERE USOARA SI TRAVALIU CAT MAI SCURT!!!
40 sapt si 6 zile
Bogdan-Andrei
AMR: TIC - TAC, TIC - TAC 
sorina_goga spune:
| citat din mesajul lui ela_mm buna dimineata la toata lumea. nu pot dormi ca au inceput emotiile. AMR 3 zile!!! eu ma gandeam ca vad scris bravo sorina, victo. pai ce faceti fetelor? ei bine, va tin pumnii. hai cris2010. oare deja ai vesti, nu? burtica mica, dar bbica mare si sanatos. abia astept sa va vad la delfinasi!![]() am fost la doc aseara si mi-a zis ca ramane stabilit pt vineri, 16.07. bbelina are cam 2700 gr, dar placenta e cam la capat de drum. vad ca matusa, desi are aceeasi DPN, mi-o ia inainte cu o zi. doamne da sa fie totul bine la tine si la ducu. ![]() larisa, sa ne ierti, ca desi tu ai fi cu o zi inainte, eu si matusa ne grabim, dar vezi bine, ca problemele noastre de pana acum nu ne-au lasat sa ne bucuram de intrarea in saptamana a 40-a. eu o pierd la mustata, dar nu-i bai, sa fie eva bine. cu ramo, care naste la acelasi spital, in 19, am stabilit ca o caut, ca banuiesc ca eu voi fi ok de vineri pana luni, sa incep sa bat coridorul. abia astept sa ma vad si eu pe listuta programarilor, sa va stiu alaturi, cu majoretele scoase, ca eu sunt varza deja. sper sa mai pot dormi ceva timp inainte de ziua de vineri...ca dupa citesc la racusor si tina, ca nu-i timp. nu cred sa fiu eu asa norocoasa ca si rody, eladea, ca ele-s cu experienta. dar vad ca si coteasca o duce bine cu bebica. bravo. va pupi pe toate. azi merg la epilat, manichiura si pedi, asa ca ma gandesc ca trece timpul mai repede, dar maine si poimaine o sa intorc casa cu fundu-n sus, ca doar trebuie sa fac ceva sa treaca timpul. Ela 38+ cu Eva Maria!!! AMR 3 ZILE !!! la 39 sapt-2zile ne jucam de-a doctorul!!! |
felicitari pt vesti. vineri cand e ziua cea mare pt tine eu ar trebui sa ma externez. eu iti urez de pe acum nastere usoara si travaliu cat mai scurt!

40 sapt si 6 zile
Bogdan-Andrei
sorina_goga spune:
nu stiu daca am voie sau nu dar mirosea asa de frumos in casa a cafea ca mi-am pus si eu sa beau, cu lapte. si tinand cont ca cine stie cand o sa mai beau cafea.... dupa ce itarc delfinasul.... deci va invit la o cafea (jacobs, preferata mea) cu lapte. bem cafeluta, facem un dusulet si la spital sa scoatem delfinasul la lumina.

40 sapt si 6 zile
Bogdan-Andrei
anca_vlad spune:
MESAJ DE LA CRIS2010 NEATA, AZI DIMINETA LA 2.30 S-A NASCUT NARALIA CU APGAR 8 3480 GRAME, DN PACATE AU SCOS-O CU FORCEPSUL"
BUN VENIT NATALIA SI REFACEREA USOARA CRIS!
VA TIN LA CURENT!
ACUM MA PREGATESC SA PLEC LA ANALIZE!
O SA O SUN PE CRIS MAI TARZIU CRED CA ACUM SE ODIHNESTE FERICITA!

O SA SCOT MOATELE POT FETELE CAE URMEAZA!
Anca +35s
ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!