Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hai Sorina,hai Sorina.....fara frica maine...
Cu cine te duci la spital?
Vb de medicul Scurtu?El te va asista la nastere?Ehehe miercuri am si eu treaba la Cuza,vin in vizita pe sus pe acolo sa vad cum te prezinti.
Am eu emotii pentru tine,parca as naste eu ,dar lasa ca totul va fi bine.Trebuie sa iti mentii calmul si sa fii optimista caci maine la ora asta il vei avea pe bebe Bogdan in brate.Iupiiii.
Te si multa bafta!!!!!!!!!!

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

da de dr. scurtu vorbesc. sar'mana de incurajari. cred ca bogdan presimte ceva ca azi toata ziua s-a miscat de ziceai ca-mi rupe burta in doua.

40 sapt si 5 zile Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mirela, eu suportam cel mai bine laptele dulce (cred ca beam 1 litru in fiecare zi...), dar si ceai de tei cu lamaie si apa...

nu mi s-a intamplat sa vomit de la apa decat o data, cred...dar la tine simptomele sunt mai accentuate, ca sunt 2 puiuti, dragutii de ei!

Multe saptamani inainte pana la termen si sa dea DD sa scapi de greturi cat mai curand!

Te asteptam cu vesti de la eco!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Sorina e o fata puternica, dar si sensibila! Stiu ca e o curajoasa si o optimista (noi ne stim de ceva ani) si sunt sigura ca va face fata cu brio maine!

Dar tot trebuie s-o incurajam, mai ales ca a depasit termenul.

HAI, SORINA!

Elena 35+ cu un cuminte

abia astept maine sa va anunt ca a venit pe lume bebe bogdan!

Mergi la inceput

Crispro, ma bucur ca ai primit vesti bune si ca esti optimista!

Degetul ce-ti mai face?

Elena 35+ cu un cuminte

Mergi la inceput

sorina_goga[/quote]
da de dr. scurtu vorbesc. sar'mana de incurajari. cred ca bogdan presimte ceva ca azi toata ziua s-a miscat de ziceai ca-mi rupe burta in doua.

[/quote]

Poate se hotaraste sa vine de bunavoie

Elena 35+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

HAI SORINA
travaliu scurt, nastere usoara si bebe sanatos si papacios un brat de si mult curaj

eu ma topesc incet incet, a fost o caldura azi si inca mai e...si ca sa nu mai sufar diseara ca vin tantarii la mine am stat si m-am chinuit la pus o plasa de tantari de am facut balta in jurul meu la cate calduri m-au trecut aaa si ca sa maresc volumul apei mi-am facut si paste la cuptor cu branza

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

HAI SORINA! MULT CURAJ MAINE!

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Crispo ce vesti bune ai vazut ca pana la urma bebele a luat chiar bine in greutate si pana si lichidule in cantitate buna.sper sa se gandeasca bebe sa vina singurel pana in weekend, oricum pana atunci ai timp sa incerci modalitatile naturale de inducere a travaliului.multa bafta si spor la frecat covoare, la spalat de geamuri, la la bai mai fierbinti mai completeaza ele fetele in caz ca mai era ceva. aaa si sa nu uit vei scapa in curand de arsuri

Bianca 36 + Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ca sa va termin de povestit toata ziua de azi.. care a fost ca le nebuni..ma mir ca mai am nervi..
veni vorba de clatite..eu ma apuc printre altele si zic ca e eu pe caldurile asta nu fac, ca ma coc..ea: pai ce crezi ca eu cu drag le fac?

apoi acu seara..ii zice fi-su sa ii preg. de mancare..(e ora 21, 40)..ea: la ora asta? gata, am terminat, eu ma culc..dar apoi si-a dat ea seama imediat ca a cam zbarcit-o..ca tot eu le-am preg mancarea pana acum, in sensul de pus in farfurii..si vad ca s-a dus sa ii faca ceva..cu chiu cu vai...
ioi..tu fetelor..ca nici nu stiu cum sa o trimit acasa la ea mai repede, numa sa ma intorc din spital.

edit..ba ca s-a gandit bine si a venit sa ma intrebe si pe mine dc vreau ceva..sa rad sau s aplang?
ei, dar eu sunt mai indulgenta si tot ce vreau acu e sa nasc cu bine si nu ma apuc sa ma supar..numa va ziceam asa de fapt divers.
aveam impresia ca am o soacra mult mai buna!:)

Paula cu Mihai si Stefan (30 oct. 2007)

Hai bebita, sa ne cunoastem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Hai Sorina!!! Nastere usoara!!!

mirela incearca compot de fructe: visine, caise, piersici, zmeura, mere etc etc usor indulcit

crispro ce vesti bune!

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">37+ cu

AMR 2+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput