Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Am schimbat si noi semnatura

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Belu, bine ati venit acasa! Ai o familie superba, taticul parca e cel mai fericit din lume cu juniorul in brate si cu fetele in jurul lui!

Si tu esti atat de linistita cu puiul cel mic la san!

Imi pare rau ca ai fost lasata sa suferi atata in timpul travaliului, pur si simplu nu inteleg cum poate sa-i lase inima pe unii doctori/asistente sa nu ajute o femeie in travaliu! Dar asta e minunata noastra Romanie!

iti doresc din toata inima sa iti revii cat mai repede, sa te refaci complet si sa va bucurati cu totii de cel mic!

Elena 35+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Sorina

Mult noroc maine, sa vina bebe Bogdan usor dupa prima perfuzie si sa fie sanatos si voinic!

Elena 35+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

HAI FETELE!!!!!!!! FACEM GALERIE!!!!!!!!! PENTRU TOATE CELE CARE TREBUIE SA NASCA!!!!!!! DOAMNE AJUTA!!!!!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Am scos majoreltele ofcial in delfinariu pentru Sorina...am modificat si titlul....Sorina....incearca sa dormi noaptea asta!
S-ar putea sa fie ultima cap coada...
Doamne ajuta sa fie totul bine maine!

Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 12 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Sorina

Mult noroc maine, sa vina bebe Bogdan usor dupa prima perfuzie si sa fie sanatos si voinic!

Elena 35+ cu un cuminte

sar'mana!

40 sapt si 5 zile Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Am scos majoreltele ofcial in delfinariu pentru Sorina...am modificat si titlul....Sorina....incearca sa dormi noaptea asta!
S-ar putea sa fie ultima cap coada...
Doamne ajuta sa fie totul bine maine!

Larisa 38+ cu Nectarie si mamica de Alexia (13 iulie 2006)
AMR max 12 zile
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

o sa incerc dar deja m-au luat emotiile. am o stare de agitatie....

40 sapt si 5 zile Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hai Sorina,hai Sorina.....fara frica maine...
Cu cine te duci la spital?
Vb de medicul Scurtu?El te va asista la nastere?Ehehe miercuri am si eu treaba la Cuza,vin in vizita pe sus pe acolo sa vad cum te prezinti.
Am eu emotii pentru tine,parca as naste eu ,dar lasa ca totul va fi bine.Trebuie sa iti mentii calmul si sa fii optimista caci maine la ora asta il vei avea pe bebe Bogdan in brate.Iupiiii.
Te si multa bafta!!!!!!!!!!

39+cu Paul Christian...IUBESC 2 BARBATI
AMR 2 ZILE pana la

Mergi la inceput

Sorina e o fata puternica, dar si sensibila! Stiu ca e o curajoasa si o optimista (noi ne stim de ceva ani) si sunt sigura ca va face fata cu brio maine!

Dar tot trebuie s-o incurajam, mai ales ca a depasit termenul.

HAI, SORINA!

Elena 35+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Am venit de la doctor. La cluj am fost, la cea cu care voi naste. Si e de bine!!! Bebelu e foarte bine, ii place in burtica de numa, a mai crescut cantitatea de lichid amniotic, asa ca nu pune deloc in pericol copilul, bebelu a luat bine in greutate, are acum 3350grame. Manca-l-ar mama pe el! La monitorizare toate bine, doar o contractie, si aia mititica. Medicamenteloe homeopate si-au facut efectul, colul se pregateste de nastere, e moale pe exterior, inca nu si pe interior. Ce am eliminat (si inca mai elimin) e parte din dop. Cam in 3 zile de cand incepe eliminarea dopului incepe si travaliul. Dar nu e o regula asta (Sorina, de exemplu, sta fara dop de vreo 2 saptamani). In concluzie, deocamdata totul bine. Sunt acasa, asteptam sa se rupa apa oricand. Daca nu se intampla nimic pana vineri, sambata mergem cu gentuta la inducere... Nu-i bai, cand vrea bebelu... Deci, Larisa, mai stai si tu un pic...

Eladea, Cris ,Aelita, Coteasca, . L-am vazut pe Filip, scump de tot.

Cris\, ce frumoasa esti! Cu fundita in par!

Coteasca, am uneori impresia ca iti este asa usor. Desi esti la primul bebe, te simt foarte relaxata si deloc stresata. Bravo!

Sorina, tinem pumnii pe maine, da ca nu se intampla nimic la noapte! Sa ai parte de o nastere super usoara, refacere rapida, si cel mai important, un bebe sanatos, ai cuminte si papacios!

Matusa, pe 15 zici... Doamne ajuta sa fie totul bine!

Onitza 78, bine ai venit in delfinariu! Zi-ne mai multe despre tine, cate saptamani, cum esti, ce aduce barza...

Mirela\, nu stiu ce sa zic... Eu din luna a 7-a beau Cola zilnic, am o pofta nebuna de el... Si nestea mai beau, nu mult, ca nu ma omor dupa el.. Insa aceste bauturi, din ce stiu, pot sa dea aritmie la bataile inimii copilului... Ce sa zic, mai bine intreaba si nenea doctor...

Victo, pana la urma important e ca te-ai ales cu de toate, mancarica, desert, curatenie... Boierie, ce sa mai...

Pufescu, asteptam poze...

Cristina 39+ cu

Mergi la inceput