Hai Sorina! Bravo Cris2010! iul-aug 2010 (160)
Raspunsuri - Pagina 14
Mycya spune:
Victo soarca tot soacra ramane
si noi vom fi si credca la fel vom face
.las sa treaca de la tine sa fiti voi sanatosi ca dupa ii bagi papuceii in sacosica ii dai un hop in fundulet si o pui la tren sa fuga acasa![]()
Bianca
36 +
Andra Maria
crispro spune:
Puiutz, Mycya, Michelle
. Da, vesti bune, intr-adevar...Nu ma bag la multe treburi, ca cred ca vine el de buna voie... Am eu o presimtire. Mama e la mine, face curat, bughi bughi nu mai stiu cum se face, scari am , dar putine, si mai mult ma impiedic in ele, asa ca cred ca ma voi relaxa, voi dormi, voi profita de timpul liber ce il mai am...
Si voi scapa in curand de arsuri...
Puiutz, 

. Tot asa cu degetul, tot umflat, tot vanat. Dar nu foarte dureros. Sper sa treaca de la sine, cam intr-o saptamana ar trebui... Cu conditia sa stau cuminte, sa pun gheata, sa stau cu el in sus... dar nici vorba... Azi daca a zis doctora ca e totul bine, am mers la KFC, am mancat ca sparta, am fost la shopping... Mi-am facut de cap...
Mycya, cum nu stai tu cuminte pe caldura asta... Vrei sa vina bebelina mai devreme? Bataita iti dam noi tie...
Cristina
39+ cu 
bumblebee spune:
Bon soir girls
.
Sorina, bafta maine! Sa te ajute Dumnezeu sa ai o nastere cat mai usoara si bb Bogdan sa vina sa va incununeze viata sanatos! 

Crispro, felicitari pt vestile bune
Mie mi-a ajuns fratiorul acasa in seara asta, acum m-am bagat si eu in pat, nu l-am mai vazut de 1 an si m-am "spetit" cum am putut, am facut niste eclere si o supita, si niste no-spa si scobutil ca burticutei nu i-a fost pe plac la maxim.
Am si eu o burta diforma
, parca-s 2 bucute
. Cris 2010 spunea ca fecioara e contorsionista, eu chiar nu resusesc sa-mi dau seama cum poate sta in pozitiile astea feciorasul asta al meu 

Alina
36+ cu 
gargarita
Otiliav spune:
Hai Sorina!Bafta maine!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+
Iulia Alexandra
sorina_goga spune:
Sar'mana fetelor de incurajari! Ma bag si eu la
, nu cred ca adorm prea curand dar macar stau intinsa in pat. V-am pupacit si va tin la curent cu noutatile.

40 sapt si 5 zile
Bogdan-Andrei
AMR: MAXIM 24 H 
Mycya spune:
fetele aici a venit furtuna si io nu mai pot de frica
cum se aud copacii de la vantul puternic care e zici ca acum se rup si cum fulgera si tuna
nu stiu unde sa ma ascund.si asta numai cand sunt singura acasa se intampla ca doar stie Doamne Doamne cat is io de fricoasa
Bianca
36 +
Andra Maria
Mycya spune:
Crispo nu am eu sanse sa o fac pe bebelina sa iasa asa
o sa ajung ca voi sa ma rog de ea sa vina, ca la cat de energica am fost eu pe timpul sarcinii si la cate am facut si inca fac nici nu ma baga in seama![]()
Sorina maine o sa asteptam vesti de la tine.mult mult noroc
HAI SORINA
Bianca
36 +
Andra Maria
anagia spune:
Sorina multa bafta maine,sa ai o nastere usoara! 

sper sa urmez eu..
georgiana
40+ cu
&
amalia (06 august 2006)
anca_vlad spune:
seara buna!
sau noapte bune, nu ma somn asa ca iacata-ma!
am fostr la medic azi colul inca se tine doamne ajuta...maine analiza. sarcina e ff jos!
de saptamana viitoare monitorizare saptamanala la municipal....asa ca al meu dr vrea cam 10 august iar eu simt ca se termin ala inceputul lui august dar vom vedea ce va zice bebelina miscareata!
cert este ca va trebui sa ma cam lipesc de pat cel putin 3s de azici in colo!
Rodyka e ok H3O singura chestie este termojetixul pt ca are continut de cofeina!
Anca +35s
ANA-MARIA AMR 3S si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA si POZE SERBARE ABSOLVIRE
DOAMNE AJUTA!