Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 8
anamaria1979 spune:
Iulia imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Sper sa se remedieze situatia intre voi doi de dragul copilasului. Te pup si aveti grija de voi.
Mamideandrei felicitari pentru dintisor.
Alex are 8 (4 sus, 4 jos), este adevarat ca 2 luni i-am dat 10 zile/ luna calciu la indicatia pediatrei. Acum dupa eruptia asta totala din gurita mananca bine si a inceput sa muste seamana cu un catelus (daca nu esti atent te capseaza). Fontanela frontala inca nu s-a inchis dar oricum s-a mai micsorat.
anamaria1979 spune:
Miercuri ne intoarcem la bucuresti dupa escapada de la bunici. Cred ca ne-a prins bine plecarea asta si oricum acum imi este un dor nebun de soata si lui de noi.
alex25 spune:
Dragelor, eu va doresc noapte bunicica.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
hepilica spune:
mamideandrei - felicitari pentru dinte. sa vezi cat basculeaza de acum andrei .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
monis5 spune:
buna seara
de ieri tot incerc sa scriu 2 vorbe....
Raluk oricand cu placere
Manga multumim de intrebare, buzatul face cam tot ce faceau dovleceii acum 2-3-4 etc saptamani . In plus azi l-am scos cu un soi de tricicleta in parc. Ce era el uimit pana acuma, dar ce ochi avea azi de la noua perspectiva.... . pup mami, pup
Fragutzo pe unde umbli mami? ca ti-a maritat Lali () fata cu Santiago. (Santiago isi freaca manutzele de bucurie altfel... ca si ma-sa)
Salutari tuturor, felicitari pentru dintisori noi (MamideAndrei) si pentru dovlecei ridicaciosi (Ioana) si multa putere si rabdare Iulia
Noapte pozitiva
Monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09)
Ioanna81 spune:
va pupez fetelor! a adormit si puiul meu dupa ce am facut o balaceala pe cinste. cred ca vreo 20 de minute am stat la baie daca nu mai bine. a tras o repriya de plans in seara asta .am lipsit 10 minute timp i care a stat cu bunica. suspina si striga ma-ma. si cand am ajuns mi-a plans in brate si apoi s-a ridicat cu manutele pe gatul meu si m-a cuprins. isi freca obrazul de al meu.. m-a topit nu alta
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Ioanna81 spune:
iulia imi pare rau ca treci prin momente grele
alex noapte buna
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
madalina84 spune:
Buna seara
IULIA imi pare rau ca ai probleme cu sotul,sper sa se rezolve repede si sa treaca pasa asta proasta.Si eu cred ca a fost o decizie luata la nervi asa ca fi calma pentru Luta ta
IOANNA felicitari pentru Carol ca a reusit sa se ridice singurel.e baiat mare
MAMIDEANDREI felicitari si tie pentru primul dintisor,ma bucur ca nu a durut
SABINA ai niste fete minunate in frunte cu tine,sunteti niste frumoase toate trei
UKA am vazut si pozele tale cu Carinoasa care e supera si ne incanta mereu cu mocutele ei si i-am vazut si pe cei doi cavaleri care s-au gatit ei,bravo voua pentru intalneala
SANTORINI ma bucur ca sunteti bine si ca v-ati distrat la concert,ma bucur ca Andrei e bine,felicitari ca ai reusit sa-l dezobisnuiesti de leganat
SELENE bravo si voua pentru iesire,se pare ca mai toata lumea s-a distrat in week-end
Noi ieri am ajuns pe la Vidraru,as fi urcat mai sus dar am uitat sa bag benzina si nu am mai avut cum,noroc ca am mai avut sa ajung in curtea de arges.Ne-am oprit la o terasa am mancat si a fost foarte relaxanta iesirea si pentru ca ma relaxasem destul ieri azi am muncit mai toata ziua.Iri a fost un cuminte,a plans un pic pana a adormit dar nu a durat mult.
Va sunt prin preajma
carinablanca spune:
Buna seara lume,
sarbatoritilor de azi si ieri
Noi ieri am fost la un botez cu Maria si nu am mai avut timp sa intru. A fost primul eveniment monden la care a participat si s-a comportat foarte bine. Initial s-a speriat de muzica cea tare si de lumea cea multa dar s-a obisnuit repede si apoi a dansat si s-a plimbat de la o persoana la alta.
Alex, am vazut poze super faine de la intalnire. SI vreau sa zic ca mi-a placut postarea ta de ieri pana la lacrimi
Crocodana, interesante lucruri spui tu acolo si mi se pare ca intradevar se potrivesc la noi. SI nici noi nu avem dinti. EU care speram sa aiba dinti in concediu vad ca imi scad sansele simtitor.
Referitor la pantofiori si eu am studiat problema si am ales varianta in picioarele goale si la noi chiar pot sa zic ca a fost ok asa pana acum.
Nu v-a recuperat de tot dar mie somn si merg sa imi ocup locul de baza/
O noapte cat mai buna!
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com