Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 9
lutoniana spune:
Din preputul gandirii:
Iulia aparitia unui copil schimba multe intr-o familie. Perioada de acomodare poate fi mai lunga sau mai scurta de la caz la caz.
Imi imaginez cum este sa se suprapuna ceva maraieli sau plansete peste niste neintelegeri profesionale sau financiare.
Reactiile noastre sunt diferite pentru ca suntem oarecum obositi si tracasati....si ne sare capsa din orice.
Cred ca rabdarea e cuvantul de baza in a depasi situatiile de acest gen pentru ca vrem nu vrem si noi trebuie sa ne obisnuim cu noul membru al familiei, sa-i oferim locul cuvenit si dragostea noastra.
Eu atata sper ca sotul tau sa aiba suficient creier si sa nu renunte asa pur si simplu.....si atat de usor.
Te imbratisez si te pup.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
Buna fetele!!
mamide andrei felicitari pt dintisor! Doamne ajuta så iasa la fel de usor toti.
Iuliapapusa mami am vrut så scriu exactce a scris si luto.Si eu am si carti pe care mi le-a dat moasa cum se vor schimba lucurile dupå ce vine bebe.CAzuri din astea sunt ff multe cu amenintari de divort dar ff putine se finalizeaza..Nu mai fi trista..Se va rezolva!!
Eu va pup si plec la somnul meu de frumusete de 30 de minute..Sunt in pauza aia mai lungå!
Luto
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
anomis28 spune:
Buna Dimineata dovlecime,
M-am resemnat cu recuperarile....no can do.
La Multe Lunitze sarbatoritior de azi.
Luta minunata a iuliei
(va doresc sa va dea Dzeu multa multa rabdare si intelegere la amandoi)
Irinelu cel vesel al Madalinei
David, baiat mare care merge la cresa al Luciei
sa cresteti mari si sanatosi puiutilor dragi
Ma simt datoare sa zic si io ceva pe tema forum cum si de ce: here it goes
pentru mine voi sunteti o busola. citindu-va ma pregatesc sufleteste pentru ce urmeaza sau imi confirm ca ceea ce am avut
noi e normal (roseola, iesire de dinzti cu zbucium, nopti nedormite, ras molipsitor, stat in fund, etc.) si va multumesc ca sunteti
referitor papuci de mers, Dana, am vazut ca stai prin Militari, la Piata Veteranilor, chiar in zona de piata e un magazin cu haine si incaltaminte pentru pici. Noi am luat de acolo niste sandalutze super, care se incheie cu arici si sunt acoperite la degetelul mare.
Felicitari Andrei pentru dintzos si pentru mobilitate, am vazut filmul mami si Andrei
Felicitari Maria pentru primii pasi, felicitari si pentru mami
si m-am ras tare si la filmul cu Carinos la microfon si am mai ras impreuna cu Ana Banana si Buni cand se jucau cu mingea
Alex bine ca s-a apucat Alessia iar de mancat si te-ai linistit, fetita draga
Mely am vazut pozele cu nazdravanii tai, sunteti super super
noi busilam timid de saptamana trecuta, si parca sta mai mult in picioare sprijinit de pat.
Problema e ca a luat in 1 sapt 500gsi de la 10. 500 am ajuns in no time la 11kg, care e mult, chiar un pic prea mult.
Restul de dimensiuni sunt normale pentru varsta lui cap 47 si inaltime 75.
Au fost mai multe nopti nedormite cu o saptamana inainte si nu stiam de ce, pana intr-o zi cand m-am luminat, i-o fi
foame si daia nu doarme. Asa era. De o saptamana am inceput sa bag si la indicatia pediatrei, in laptele de seara si cereale.
(a crescut ca popcorn-ul)
so, dragi mamici, ce le dati seara de papa dovleceilor vostri si cat?
trimit ca sa nu pierd
anomis28 spune:
La Multi Ani!Moni-Iulia
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei 2 barbati din viata ta.
mamideandrei spune:
BUNA DIMINEATA!
LA multi ani MONI IULIA
LA MULTE LUNITZE DOVLECEIILOR DE AZI, DAVID, IRINEL, SI STEFANIA, ALIAS LUTA sa cresteti mari, frumosi si sanatosi, pui dragi!
fetelor, multumim de urari, nu nominalizez, ca tare multe ati mai fost alaturi de mine , dar am o mentiune pentru ellenuta: fresh si tiramisu sa fie, mami, si este si campari, cum sa nu fie, da se poate?; iar pentru Hepi un brat de flori, cum se gandeste ea ca poate o sa manance Andrei mai bine acum , poate sa roada direct copanelul, nu? asa vroiai sa spui! te pup, ca tare imi esti draga
Iuliapapusa, nu pot sa zic decat ceea ce au spus si fetele, RABDARE, CALM SI DISCUTIE, daca are un pic de creier realizeaza ce are acasa, adica doua fete minunate, care nu pot fi abandonate asa usor
cat despre noi, ieri am fost la bunicii mei si ne-am intors cu o gramada de bunatati bio , am ajuns cam tarziu acasa, am dushat copilul, l-am culcat linistit, dar pe la 2 s-a trezit in niste tipete, a fost ingrozitor sa ma trezesc asa, nu nimeream sa ma dau jos din pat sa ajung la el; mititelul plangea cu ochii inchisi ; n-a fost chip sa-l fac sa adoarma la loc, asa ca l-am luat in pat cu noi si toata noaptea a suspinat si eu am stat sprijinita in cot si l-am mangaiat; de pe la 5 cred ca am reusit si noi sa dormim bine, dar uite ca Doamne Doamne ne intareste pentru ca cel putin acum nu ma simt deloc obosita, zici ca am dormit toata noaptea ; ce nu face mami pentru puiul drag!
va pup; noi mergem pana afara, maine aniversam 3 ani de la casatorie si nu stiu fdeloc ce cadou sa ii iau soatzei; asa ca oplecam la cutreierat magazine...ceva idei pana plec?
TOT ANDREI DAR PE PICASA
mamideandrei spune:
anomis, eu ii dau lapte NAN 3 lui Andrei 240 ml apa, ies vreo 270 lapte, fara cereale si tot a crescut 400 g luna trecuta , dar avem si 78 cm asa ca nu se cunoaste chiar asa de tare cele 11 kg
TOT ANDREI DAR PE PICASA
alex25 spune:
Buna dimineata dragele mele.
Poftiti la de dimineata.
Eu sunt nitel chiauna, ca am zis sa mai dorm si eu nitel dupa ce am culcat mandra la 7.30 si m-am trezit acum de nu stiu de capul meu.
Iuliapapusa exact cum au spus si fetele, mai mult ca sigur este o decizie luata la nervi si totul va reveni la normal daca discutati problemele. Multa bafta.
Anomis mami, bine ai venit pe la noi, chiar imi era dor de voi. Stii ca nu stiu ce sa iti zic cu laptele, eu i-am bagat cereale ca sa se mai ingrase, acum nu mai vrea ea cerealele in lapte, asta si pentru ca Milumil3 e mult mai gros decat celelalte si papa 7-8 masuri seara. Eu cred ca de la cereale a luat atat de mult in greutate, nu coincide cumva?Va pup si abia astept sa va vad.
Mamideandrei eu sunt tuta rau la alegerea cadourilor, deci habar nu am ce sa iti spun.
La multi ani MONI_IULIA
La multe lunitze fericite DAVID, STEFANIA, IRINEL
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
vik-cj spune:
Buna dimineata fete dragi!
la multi ani dovlecutilor sarbatoriti ieri si azi, speciali pentru David, Iri si Luta! La multi ani Moni-Iulia!
pentru cine doreste...ca eu una sunt in picioare de la ora 5....si tot mai astept cafeaua lui Alex .
Iulia...imi pare rau de ce am citit...dar cum spunea si Luto...un copil iti schimba viata intr-un mare fel...poate noi ca mame ne adaptam mai usor dar barbatilor de langa noi nu cred ca le e la fel de usor. rabdare si comunicare! Cred ca asa reusitit sa treceti si peste hopul asta...
Mada , Mamideandrei felicitari pentru dinte!
Eu alerg toata ziua dupa Isabela asa ca seara pic lata, nici sa imi verific mailul nu mai am timp....ce sa mai zic de forum. Isabela busileste cu o viteza ametitoare si se ridica in picioare sprijinita de ce apuca, pica si o ia de la capat. De doua nopti am introdus seara cite 150 ml lactana de la topfer completare la san...de la trezit din 3 in 3 ore am ajuns la doar doua treziri pe noapte...deci fetei ii era cam foame. Acum asta e. Seara tot la san adoarme....si mi-e groaza sa ma gandesc ca poate in curand nu o sa mai am lapte deloc si cum o adorm eu atunci? Adevarul e ca asa momente frumoase sunt ...ca mie mi-e mai mare jalea.
Ca tot zicea Maria ca lui Aidan ii plac pantofii...fata mea are de acum o obsesie cu ei...roade tot ca un catel...am ajuns sa ridic toti pantofii sa nu mai ajunga la ei. Aseara au venit nasii in vizita...ei...ce credeti...noi ziceam ca Isabela se inchina la Mecca...ea de fapt rodea de zor sandalele nasei (care erau in picoarele nasei, evident). Astea din ciclul "de'ale mamarutzei".
Va pup si va doresc o zi superba!
de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela