Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 7
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamideandrei ATENTIUNE, ATENTIUNE , VA ROG PUTINA LINISTE AVEM O STIRE DE ULTIMA ORA: Andrei are un...un...un ... dintisoooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOT ANDREI DAR PE PICASA |
Felicitari! Sa creasca mare iepurasul!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
iuliapapusa spune:
Buna fetele.Ce faceti?Toate bune?
Mami de Andrei felicitari pentru dintisor.
Fetele eu sunt daramata nu mai am puterea sa-mi revin nu ma mai pot stapani din plans.Aseara guri s-a despartit de mine.Dintr-o cearta s-a ajuns la ditamai scandalul iar el in loc sa stam si sa cautam o cale de mijloc a decis ca cel mai bine e sa ne despartim.Sunt distrusa.Nu stiu daca mai exista cale de impacare.Ce sa fac?Nu reusesc sa-mi revin din soc nu credeam ca se va ajunge aici
de luta Stefania Gabriela (13.09)
poze luta
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetele.Ce faceti?Toate bune? Mami de Andrei felicitari pentru dintisor. Fetele eu sunt daramata nu mai am puterea sa-mi revin nu ma mai pot stapani din plans.Aseara guri s-a despartit de mine.Dintr-o cearta s-a ajuns la ditamai scandalul iar el in loc sa stam si sa cautam o cale de mijloc a decis ca cel mai bine e sa ne despartim.Sunt distrusa.Nu stiu daca mai exista cale de impacare.Ce sa fac?Nu reusesc sa-mi revin din soc nu credeam ca se va ajunge aici de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
draga mea, imi pare tare rau pentru cearta cu sotul tau. probabil ca a fost o decizie luata la nervi, poate o fi mai impulsiv si l-a luat valul .. eu zic sa-l lasi sa-i treaca nervii si sunt sigura ca se va intoarce cernadu-si iertare ..
hai mami .. capul sus caci lutza mica are nevoie de tine linistita, nu nervoasa si stresata .. pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
happy_uka spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetele.Ce faceti?Toate bune? Mami de Andrei felicitari pentru dintisor. Fetele eu sunt daramata nu mai am puterea sa-mi revin nu ma mai pot stapani din plans.Aseara guri s-a despartit de mine.Dintr-o cearta s-a ajuns la ditamai scandalul iar el in loc sa stam si sa cautam o cale de mijloc a decis ca cel mai bine e sa ne despartim.Sunt distrusa.Nu stiu daca mai exista cale de impacare.Ce sa fac?Nu reusesc sa-mi revin din soc nu credeam ca se va ajunge aici de luta Stefania Gabriela (13.09) poze luta |
Aide, nu plange!!
Sunteti tineri, se intampla si de-astea. Nu se termina asa intre 2 oameni care se iubesc si au si un copil minunat. Incearca sa te aduni si sa ai rabdare, se va calma si el si va vedea altfel lucrurile. Te imbratisez tare, stiu ca doare
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Ellenuta spune:
irina felicitariii lui andreiu' pentru !! eu vreau tiramisu si fresh de portocale .. daca ai si nitel campari sa pui, e super, daca nu, nu-i bai ..
fetelor eu m-am indragostit de o cioco de la milka ... e cu caramel si cafea .. o minune ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe
x_ggg spune:
Andrei, felicitari pentru dintisor!!!
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui mamideandrei ATENTIUNE, ATENTIUNE , VA ROG PUTINA LINISTE AVEM O STIRE DE ULTIMA ORA: Andrei are un...un...un ... dintisoooor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TOT ANDREI DAR PE PICASA |
uraaaaaaaaaaa!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Ioanna81 spune:
ne-am intors si noi de afara, am papat si acuma redecoram
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
hepilica spune:
citat din mesajul lui santorini Cat despre noi, parintii, pot sa va spun la capitolul picanterii, ca pe 26 iunie am plecat toata ziua din Cta si l-am lasat pe Andrei cu bunicile. Am fost la Bucuresti la Tuborg Green Fest ca sa vad formatia mea preferata METALLICA. A fost supeeeeeeeeeeeeeeeer: am cantat impreuna cu restul de 50.000 de oameni (ca au fost in general melodiile lor mai vechi), am dat din cap, am baut un pahar de bere dupa un an jumate si ma ametisem un pic, si tot dupa un an jumate am fumat si doua tigari din alea subtirele. Ce mai mi-am facut de cap! Cateva poze edificatoare sunt pe mailul comun 9ca nu vreau sa ma vada tata fumand). Ne-am intors pe la 3 jumate noaptea si Andrei nu ne-a simtit prea tare lipsa. Am incercat si sa ne mutam la trei camere, dar deocamdata nu am reusit. Am fost pe la o mie de agentii, am vazut o gramada de apartamente si unele chiar mi-au placut, dat din pacate pt al nostru nu am gasit deloc un cumparator. Nici macar nu au venit prea multi sa-l vada! Mai incercam, desi pe criza asta si cu reducerile actuale de salarii nu prea trag mari sperante. |
...cred ca trebuia sa explic ce sunt alea picanterii....
santo - te-ai distrat mega super extra!!!!!!!! esti foarte tare.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui iuliapapusa Buna fetele.Ce faceti?Toate bune? Mami de Andrei felicitari pentru dintisor. Fetele eu sunt daramata nu mai am puterea sa-mi revin nu ma mai pot stapani din plans.Aseara guri s-a despartit de mine.Dintr-o cearta s-a ajuns la ditamai scandalul iar el in loc sa stam si sa cautam o cale de mijloc a decis ca cel mai bine e sa ne despartim.Sunt distrusa.Nu stiu daca mai exista cale de impacare.Ce sa fac?Nu reusesc sa-mi revin din soc nu credeam ca se va ajunge aici |
iulia, draga te tine, hai mami ca trebuie sa existe o cale. nu se poate termina totul asa abrupt, mai ales cand aveti un bebel.
imi pare rau ca treci printr-o astfel de perioada.
te imbratisez si iti doresc sa gasiti un echilibru...macar de dragul puiului mic care are in egala masura nevoie de ambii parinti.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.