Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 4
santorini spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ioanna81
i le-am facut acum vreo 2 luni cred (nici nu mai stiu) dar nicidecum pentru dinti ci pentru a vedea cum sta cu fierul ca sa stiu daca ii dau Haussman sau nu! Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
Poti sa imi spui si mie ce analize i-ai facut pt calciu? Ca stiu ca sunt mai multe: calciu total, calciu seric etc...
santorini spune:
Uka va luam cum sa nu!, da Gary Moore mie nu prea imi place, ca eu sunt cu muzica mai hard asa!
selen80 spune:
Santo, noua ne-a dat dr calciu seric total..oricum banuiesc ca va duceti la dr sa va dea trimitere, nu?
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ioanna81 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui santorini
Poti sa imi spui si mie ce analize i-ai facut pt calciu? Ca stiu ca sunt mai multe: calciu total, calciu seric etc... de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
na ca m-ai prins aici! habar n-am rezultatele sunt la fisa lui la medic.
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
santorini spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Santo, noua ne-a dat dr calciu seric total..oricum banuiesc ca va duceti la dr sa va dea trimitere, nu? de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Pai o sa ma duc si la pediatra, la Dumbrava, dar dupa 15 ca acum e in concediu. Cat despre medicul de familie, ea mi-a spus sa ii dau calciu, ca de aia nu i-au iesit dintii pana acum. Fara analize, fara nimic!
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui happy_uka Another time... another place. The lonely streets where we embraced Then you would go without a trace... Nothing's the same without you!!!!!!!!!!! Sing along ! Cine stie melodia? e trista da e the best! uitati www.youtube.com/watch?v=Xnv9K5Eu3Sw&feature=related" target="_blank">aici ce friumos.. |
me, me, me, me!!!!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
buna dimineata,
santo ce mistho ca ati ajuns la concert. bravo mami. acusi ma duc sa vad si pozele.
eu am aflat ieri ca ma pot duce cu copilu'la film (asta mi-e oful). sunt zile si ore speciale cu baby screening si pot sa ma duc iar la cinema!
oare ce voiam sa zic, Doamne!
s-o pup pe selen asa...
Raluk eu nu i-am calit ceapa cu ulei. am pus doar ceapa marunt cu o lg de ulei de masline si restul in apa. Mie health visitorul mi-a spus sa-i pun ulei de masline in mancare sau unt ca sa aiba de unde sa-si ia resurse pentru ca e foarte activ si de aia e si el un fel de manechin. Dar el nu a dat niciodata in branci de colacei, asa ca macar se mentine pe aceeasi linie.
MangaGirl spune:
croco si noua ni s-a spus ca in picioarele goale e cel mai bine pentru ei. Pe de alta parte, pe afara il port in papuceii din astia gen slapi. Mama ma bate la cap cu gleznele, dar aici nu mi s-a spus nimic de genul asta si ma intreb..acum multi ani, la tara...cu ce le sustineau gleznele, cand toti erau desculti. Nu stiu ce sa zic, really, dar aici eu nu am vazut papuci cu glezna. pentru la iarna am ghetute, dar acum nope.
pupici Amei si sanatate sotului.
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl buna dimineata, santo ce mistho ca ati ajuns la concert. bravo mami. acusi ma duc sa vad si pozele. eu am aflat ieri ca ma pot duce cu copilu'la film (asta mi-e oful). sunt zile si ore speciale cu baby screening si pot sa ma duc iar la cinema! |
ce tareeeeee vreau si eeeeu!
oare ce voiam sa zic, Doamne! s-o pup pe selen asa... Raluk eu nu i-am calit ceapa cu ulei. am pus doar ceapa marunt cu o lg de ulei de masline si restul in apa. Mie health visitorul mi-a spus sa-i pun ulei de masline in mancare sau unt ca sa aiba de unde sa-si ia resurse pentru ca e foarte activ si de aia e si el un fel de manechin. Dar el nu a dat niciodata in branci de colacei, asa ca macar se mentine pe aceeasi linie. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009 www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
ahaaaaa... stiam eu ca e bine ca ii pun unt la mancare (dau ceapa 2 secunde prin unt topit si apoi pun apa). evident ca nici Carol nu e michelin la cat de Duracell e
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
selen80 spune:
Manga right back at you!
eu ma gandesc ca asta cu glezna sustina poate fi cu dus si intors...ca daca gleza e sustina de incaltaminte si nu natural, poate deveni mai sensibila in timp, nu?? nu stiu, m-a trasnit si pe mine un gand acum...nu stiu cat de coerent si logic este....
stiu ca-mi povestea si mama cat de greu se gaseau inainte incaltarile de bebe....de-abia gaseai, cu pile si relatii, si atunci nu mai faceai mofturi, ca sa fie asa si pe dincolo....si uite ca nu mi-am rupt nici un picior pana acum, am avut o singura luxatie in viata mea si asta ca am calcat eu stramb rau de tot....
eu cred ca am uitat sa va mai informez despre dimensiunile noastre deci, aveam 9 kg si 72 cm la 10 luni..dr a zis ca e tocmai bine! asa zic si eu
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta