Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 3
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui santorini Dinti nu avem deloc si nici semne nu sunt. Cred ca doar noi si Ama suntem fara dinti la varsta asta. Si nu va zic ca am un cor intreg de babe care imi spun ca nu e normal si ca trebuie sa-i dau calciu, ca din cauza asta nu are dinti. Chiar Croco tu i-ai facut ceva analize? Cam asta despre Andrei. Cat despre noi, parintii, pot sa va spun la capitolul picanterii, ca pe 26 iunie am plecat toata ziua din Cta si l-am lasat pe Andrei cu bunicile. Am fost la Bucuresti la Tuborg Green Fest ca sa vad formatia mea preferata METALLICA. A fost supeeeeeeeeeeeeeeeer: am cantat impreuna cu restul de 50.000 de oameni (ca au fost in general melodiile lor mai vechi), am dat din cap, am baut un pahar de bere dupa un an jumate si ma ametisem un pic, si tot dupa un an jumate am fumat si doua tigari din alea subtirele. Ce mai mi-am facut de cap! Cateva poze edificatoare sunt pe mailul comun 9ca nu vreau sa ma vada tata fumand). Ne-am intors pe la 3 jumate noaptea si Andrei nu ne-a simtit prea tare lipsa. |
nici noi n-avem dinti! cu calciul stam beton deci nu are nici o legatura una cu alta. in afara de asta pediatra mi-a spus ca este ideal ca dintii sa iasa in jur de un an!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
selen80 spune:
Santooo!! imi pare rau ca nu va ies planurile cu casuta...daca vrei, poti sa-mi dai un pm cu detaliile despre apart vostru, si ii spun sotzului, ca la el mai vin sa ceara credite ipotecare si daca nu au gasit deja apart, sa le zica de al vostru...nu stiu, zic si eu, ca nu stii de unde sare iepurele...poate le convine sic a scapa de agentii si nu mai platesc o caruta de bani...ca noi nu luam comision
eu mi-as dori sa ajungem la Guns'n'Roses, pe 21 sept, dar sa vedem cum ne descurcam...poate reusesc si eu pana atunci sa-i scot laptele de seara, si atunci putem pleca linistiti...ca daca nu, ar tb s-o luam si pe ea la Buc, si probabil si babystteru aka soacra....nu stiu, ne mai gandim, mai socotim
sper sa reusim sa ne vedem cat de curand...
da chiar, Lali pe unde o umbla azi?? ca in ultima vreme nu prea lipsea la apel in nici o zi
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
selen80 spune:
Santo nu se vad pozele, ma duce la pagina mea de picasa...
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
santorini spune:
Si noi vrem la Guns!!!! Poate mergem toti! Sa stii ca s-ar putea sa ai o surpriza cu Ebru, ca la noi asa s-a intamplat. Adica Andrei a papat lapticul praf in seara cand noi am fost la concert si a adormit leganat pe pernuta fara sa mai intrebe de tzitzi! Aia a fost prima seara cand nu a supt! Iti trimit PM!
happy_uka spune:
Hello mamica rock Bine ai revenit. . Pupici lui Andrei !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
santorini spune:
citat din mesajul lui selen80 Santo nu se vad pozele, ma duce la pagina mea de picasa... de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Incearca sa intri in POZE MAI NOI de la semnatura mea! Poate merge asa, ca nu-mi dau seama ce se intampla!
Ioana sa inteleg ca tu i-ai facut analizele?
selen80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui santorini
Incearca sa intri in POZE MAI NOI de la semnatura mea! Poate merge asa, ca nu-mi dau seama ce se intampla! Ioana sa inteleg ca tu i-ai facut analizele? de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
intrat, vazut, comentat
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui santorini
Incearca sa intri in POZE MAI NOI de la semnatura mea! Poate merge asa, ca nu-mi dau seama ce se intampla! Ioana sa inteleg ca tu i-ai facut analizele? de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
i le-am facut acum vreo 2 luni cred (nici nu mai stiu) dar nicidecum pentru dinti ci pentru a vedea cum sta cu fierul ca sa stiu daca ii dau Haussman sau nu!
happy_uka spune:
citat din mesajul lui santorini Si noi vrem la Guns!!!! Poate mergem toti! Sa stii ca s-ar putea sa ai o surpriza cu Ebru, ca la noi asa s-a intamplat. Adica Andrei a papat lapticul praf in seara cand noi am fost la concert si a adormit leganat pe pernuta fara sa mai intrebe de tzitzi! Aia a fost prima seara cand nu a supt! Iti trimit PM! de Andreiutz (24.08.2009) BOTEZ POZE MAI VECHI POZE MAI NOI |
Ne luati si pe noi? Io mai vreau si la Gary MOOre
Another time... another place.
The lonely streets where we embraced
Then you would go without a trace...
Nothing's the same without you!!!!!!!!!!!
Sing along ! Cine stie melodia? e trista da e the best! uitati www.youtube.com/watch?v=Xnv9K5Eu3Sw&feature=related" target="_blank">aici ce friumos..
C a r i n a
Nihil Sine Deo
Ioanna81 spune:
am trimis pe mail o cerere pentru un job pe care am primit-o si eu la randul meu. poate stiti pe cineva...