Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 19
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Daciana unde esti mami ? ca i-au dat baiatului meu sa pape la cresa fasole cu carnaciori ....si a mancat tot Fetele mele dragi, sunt foarte fericita, totul a decurs minunat. David nu a plans absolut deloc, numai atunci cand i-au schimbat chiloteii. A arat tot spatiul si s-a jucat cu multe jucarii. Ca sa vedeti ce inseamna satisfactia de parinte, la plecare fetele au spus bye bye si David le-a facut cu mana...fara sa intervin eu cu nimic. Ce eram eu uda toata dar tipele erau super incantate. Inca de la receptie mi-au spus ca a fost minunat si ca rade la toti....(ca ele mai umbla cu foi si hartii pe acolo si stiu cum sta treaba). Mi-au dat o foaie in care au scris ce a facut, cu ce gen de jucarii s-a jucat, de cate ori l-au schimbat si ce a mancat. La rubrica cat a dormit.....nu a dormit Sunt un pic dezamagita de meniu ....le dadea sa pape cu linguri de metal mari ca de-ale noastre (ca eu am ajuns pe la 4 fara 10 si inca erau la masa).....l-a sters la gurita cu un prosopel umezit cu apa la chiuveta....ma rog, STIU ca s-a umplut de imunitate de la lapticul meu, inca o mai face ...asa ca asta e. Sunt constienta ca va suge si carioci si va manca si plastilina....incerc sa nu fiu absurda. Stiu ca va raci si va lua boli de la alti copilasi. Mi se pare firesc in colectivitate. Joi poate ii da si lui ceva sanatos de mancare ca in meniul prezentat la inscriere zicea ce-i drept ca toata mancarea e homemade si ca au multe mese de fructe si legume. A baut apa cu canuta de-a lor, ca asa am ales. Ieri am cumparat o gentuta mica in care i-am pus palarioara de soare si hainute de schimb si i-am lasat-o acolo. Ce nu mi-a mai placut e ca atunci cand l-am luat in brate ieseau flacari din el. Noi l-am tinut foarte dezbracat ....Si l-am lasat azi acolo cu sosete si tenisi, body cu maneca scurta, un tricou cu maneca lunga si un pantalon de trening. Ele asa l-au lasat....cand i-am scos tenisii avea sosetelele ude :)). Poate a fost si greseala mea ca nu am stiut, cred ca atunci cand l-am lasat trebuia sa-l descalt si sa-i dau tricoul jos sa stea in maneca scurta. Data viitoare. Poate ele au banuit ca asa vreau eu sa il tina. Dar ca sa concluzionez, faptul ca l-am vazut fericit, patruland peste tot si tragand de jucarii si de copilasi, vazand ca tipele sunt extrem de relaxate si fericite in ceea ce-l priveste....e suficient pentru sufletelul meu ca sa stiu ca am ales bine. Am facut-o si pe-asta Bafta tuturor dovleceilor care vor mai merge "la scoala" Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Luto, un car de emotii am simtit citind mesajul tau. Ce ma bucur ca a decurs totul ok....aproape perfect .
E de gasca David.
Mai, vad ca astia fac totul cu semnatura. Daca nu semnezi sa-l dezbrace, nu-l dezbraca? O fi vreun formular si pentru asta . Sunt tari astia si te securizeaza oarecum pe tine ca parinte, dar totusi...raman la parerea mea ca uneori sunt prea batute-n cuie toate, prea lipsiti de initiativa si deloc creativi, prea le fac pe toate dupa formulare si in lipsa lor sunt pierduti in spatiu. Totul, totul se face dupa formulare. Bine, asta am observat-o nu numai din ce povestesti tu. Si pana la urma poate asta inseamna civilizatie..., ma rog.
Oricum, prefer de un milion de ori asa, decat sa-mi fie teama sa duc copilul la o cresa din RO. Vorba Ioannei, educatoarele de aici cred ca se aruncau la pariuri daca vedeau 2 copii batandu-se. Ca sa nu mai spun cum pleaca cu sacosele pline acasa cu mancarea copiilor...
Tare mi-a placut cum ai povestit si imi place la nebunie ca David se integreaza fara probleme.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Girlz, merci de urari! Carina va pupa (cica la ea).. Stie cineva ce calmant pot lua pt acea durere ? Nu se accepta raspunsuri gen - nu ai voie sa iei nimic cat alaptezi. Fiti inventive va rog Merci Am o zi naspaaa ... Hepi, dear, pupici multi si speciali. C a r i n a Nihil Sine Deo |
cred ca poti lua calmante numai ca dupa ingerarea lor trebuie sa lasi cateva ore pana la alaptat!
uite ce am gasit despre subiect
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii
hepilica spune:
La multe lunitze inainte
Carina, Bruce NICHOLAS, Carol, Dinutzu, RUBY ELENA, Mihai Dragos!!!!
Sa fiti sanatosi puiutilor! Sa cresteti mari, sa fiti veseli si papaciosi!!!!!
Pup mamicile cu sarbatoriti!
h.
Multumesc lui DD.
biaz29 spune:
Buna ziua mamici dragi!
HEEEEEEELP! Nu mai stiu ce sa fac cu urlaciosul asta mic. Urla la fiecare inghititura de zici ca e cianura nu papica buna, pregatita cu atentie. In schimb, paine si biscuiti mananca de parca ar fi iesit de la Auschwitz. Orice idee oricat de indrazneata e binevenita. Sunt dispusa sa stau si in cap, daca as sti ca asa ar manca macar. Singura formula la care am ajuns pana acum este ca tin intr-o mana o bucatica de paine si-l invit sa o ia, timp in care ii strecor rapid o lingurita de mancare. Dupa aia astept sa molfaie painea si o luam de la capat.
Scuze de mesajul dezlanat dar am dormit mai putin de trei ore noaptea trecuta si sunt ametita rau.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
hepilica spune:
Uka, pup mamica de fetita scumpa. Vezi ca nu cred ca poti lua vreun medicament daca alaptezi . Hai, imi pare rau ca ai asa o zi naspa. Ma gandesc la ceva sa-ti inveselesc ziua. Las' pe mine.
h.
Multumesc lui DD.
Iulika29 spune:
BUna dimineata!!
Fetelor va multumesc pt urari!Sunteti tare dragute cum nu ne uitati niciodatå.
La multe lunite Carina, Carol, Dinutzu, Ruby Elena, Mihai Dragos!!!
la multe lunite si sårbatoritilor de ieri Davidutu' Irinelu' si Luta draguta!!
Fetele eu am lucrat 2 zile si ieri mi-am recuperat cupilul..Imi era atat de dor .A fost cuminte puiul.Ieri am fost cam obosita cam obosita si nu va mai spun cat am dormit impreuna cu Brucu, pt ca tin mult la voi(vb unei mamici dragi mie).Brucu are deja 4 dintisori..M-am uitat din greseala si la aia de sus si unul e spart bine si al doilea a spart de curand.Mai are vreo 2 jos care stau så scoata capul.Am spus ca atunci cand incep så iasa apoi ies toti o datå.Måråit e uneori , dar o fi si de la caldura.E incredibil de cald aici.Pe zi 33-35 de grade si noaptea 25 grade.Nu a mai fost asa cald de nu stiu cand.Suedezii sunt morti, terminati de cald..sunt ca gainile alea lesinate de cald
luto ce fain ai povestit.Må bucur nespus ca merge totul bine la creså.Så dea domnul så fie si la noi asa luna viitoare.Nu stiu daca e la fel ca la voi cu semnaturile si hartoage dar in schimb m-au pus så descriu cum arata o zi din viata lui, cine si ce este important pentru el, rutinele lui si ce trebuie så stie ele despre el.De mancare am spus ca si aici e homemade si e din aia sånåtoaså la astia mici..apoi baga la chiftele si macaroane cu ketchup
Mary imi pare tare rau ca ati trecut printr-o perioada asa uratå.Multi pupici lui Alex..Må bucur så vad ca ti-ai revenit si totul merge spre normal.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 5+
Bruce, minunea noastrå
Iulika29 spune:
Uka multå sånåtate!!
Bia te-as ajuta daca as sti cum..Am avut si noi o perioada scurta dar f scurta in care cred ca se plictisise de acelasi gust de legume combinate.Si am incercat så ii pun suc de rosii in aceeasi combinatiune si am avut maare succes ca lui ii place asa mai acrisor..Si apa cand bea tre så fie acrisoarå..
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 6+
Bruce, minunea noastrå
Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui biaz29 Buna ziua mamici dragi! HEEEEEEELP! Nu mai stiu ce sa fac cu urlaciosul asta mic. Urla la fiecare inghititura de zici ca e cianura nu papica buna, pregatita cu atentie. In schimb, paine si biscuiti mananca de parca ar fi iesit de la Auschwitz. Orice idee oricat de indrazneata e binevenita. Sunt dispusa sa stau si in cap, daca as sti ca asa ar manca macar. Singura formula la care am ajuns pana acum este ca tin intr-o mana o bucatica de paine si-l invit sa o ia, timp in care ii strecor rapid o lingurita de mancare. Dupa aia astept sa molfaie painea si o luam de la capat. Scuze de mesajul dezlanat dar am dormit mai putin de trei ore noaptea trecuta si sunt ametita rau. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
mai face si Carol asa si il las sa tina el in manuta o coaja de paine. si asa manaca. daca nu are paine in mana cam plange! e ultima descoperire in domeniu de hrana...
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii
uve_got_mail spune:
Salutare!
La multe lunite Carina, Carol, Dinutu, Ruby Elena si Mihai Dragos! Sa fiti sanatosi si descurcareti in viata!
x_ggg spune:
Uka, in revista Mamica de azi scrie ca pentru dureri, febra, raceala se poate lua algocalmin sau paracetamol...
Au o lista intraga de medicamente permise in alaptare pentru diferite probleme.
--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009