Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata

Azi mi-am inceput ziua cu un tonus super high.Sper sa ma si tina,macar inca vreo zi asa

Luci,super impresiile...imi imaginez ce amalgam de sentimente te invaluiewow,ma gandesc si eu tot mai intens la primele zile de gradi ale lui Alex...

Mamideandrei,te inteleg perfect. Si Calin a avut pietrii la rinichi si cu tratament a scapat de ele.Acum are la fiere .Multi ani fericiti inainte va doresc si multa putere amandurora,sa treceti peste perioada asta grea

Despre Madalina Manole...Dumnezeu s-o ierte!

Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Mamideandrei,te inteleg perfect. Si Calin a avut pietrii la rinichi si cu tratament a scapat de ele.Acum are la fiere .Multi ani fericiti inainte va doresc si multa putere amandurora,sa treceti peste perioada asta grea

stiu ca trece si se rezolva, dar ma doare sufletul ca nu pot fi langa el acolo; nu are cine sta cu Andrei ; cel putin pana acum, Andrei a fost cuminte: s-a trezit la 8:45 a papat, a stat la olita (apropo, Alex sa aveti numai succesuri cu olita de acum), si la 10 si un pic se freca la ochi de numa', l-am pus in patut si vad ca a adormit iar; dar eu fierb in suc propriu...

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Calin a stat internat sau s-a tratat la domiciliu? nu stiu nici cum si nici cat dureaza tratamentul

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Nu a stat internat,a luat acasa tratament.Nu mai stiu exact ce medicamente ,dar stiu ca bea mult ceai de coada soricelului si de matase de porumb.
Pt rinichi am fost la cabinet particular,astia din spital sunt varza.Si mergea tot din 3 in 3 sapt la control,pana a fost ok.
Probabil ale sotului tau sunt mai mai si necesita un tratament mai intens. Daca ar fi fost si ale lui Calin mari,dr. ii spusese ca poate sa i le sparga cu laserul,apoi sa ia tratament sa le elimine

Multa sanatate ii doresc!
L.E Calin a facut tratament cam o luna jumate
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)

_

Mergi la inceput

La multe lunite sarbatoritilor de azi! Sa creasca mari si sa fie sanatosi!
Un maaare pt Brucu si mamica lui

Raluk,uitasem sa-ti raspund,eu nu cred ca e vorba de ceva rau la mijloc...nu sunt superstitioasa din fire.Oricum,la biserica mergem des,avem duhovnicul nostru,ducem copiii la impartasit...stiu ca cineva acolo Sus are grija de noi,dar ne mai da si incercari,sa ne faca mai puternici. Si...cred ca da roade,relatia mea cu Calin e mult mai puternica si stransa de cand cu problemele astea...

Pupici lui Alexutu si tie

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Nu a stat internat,a luat acasa tratament.Nu mai stiu exact ce medicamente ,dar stiu ca bea mult ceai de coada soricelului si de matase de porumb.
Pt rinichi am fost la cabinet particular,astia din spital sunt varza.Si mergea tot din 3 in 3 sapt la control,pana a fost ok.
Probabil ale sotului tau sunt mai mai si necesita un tratament mai intens. Daca ar fi fost si ale lui Calin mari,dr. ii spusese ca poate sa i le sparga cu laserul,apoi sa ia tratament sa le elimine

Multa sanatate ii doresc!
L.E Calin a facut tratament cam o luna jumate

_

merci de raspuns!

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Mely este minunat ca ai un tonus bun. problemele se rezolva mai usor asa.

Irina sper ca o sa treaca repede durerile sotului. Stiu ca sunt niste dureri foarte puternice. e bine ca se trateaza pentru ca pot aparea complicatii super nasoale.

Alex vad ca ”operatiunea olita” a fost un succes de rasunet international Bravo Zeinuca.

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbâtii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

copilul e la cresa
facem prostii ?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Salutare!

..pai bine mai mami, copilu' e la cresa, sotul a acasa, sunteti in sfarsit singuri si fara griji, iar tu ne intrebi pe noi daca facem prostii ?

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

haideti sa va arat ce face Ebru la masa, mai nou...deci am laudat-o degeaba ca papa curatel ca Andrei

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

vai cat este de scumpa!!!!

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Girlz, merci de urari! Carina va pupa (cica la ea)..
Stie cineva ce calmant pot lua pt acea durere ? Nu se accepta raspunsuri gen - nu ai voie sa iei nimic cat alaptezi. Fiti inventive va rog Merci
Am o zi naspaaa ...
Hepi, dear, pupici multi si speciali.

C a r i n a
Nihil Sine Deo

Mergi la inceput