Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Si acum la subect!
Aseara nu am mai intrat,mi-a plecat surioara la tara ieri din doua motive :unul,a doua doza de vaccin anti-HPV si doi : i s-a facut taare dor de surioara mijlocie,fetita ei si nepotele.Ma obisnuisem cu ea,in ultima saptamana ,cel putin,ea se juc cu Paul pana adormeau amandoi,si aseara Paul o cauta .Se urca pe mine,si cand reusea sa vada in spatele meu facea "baa" sai "ee-tee" ,cum ne jucam amandoua cu el,se urca dezamagit si pe tac-su si facea la fel.Doua ore a cautat-o. Cand am stins lumina s-a pus pe plans,eu il culcam pe burtica,cum adoarme el bine,si se ridica in fundulet ca popandaul si spunea "maaammmaaamm eetee". Imi venea sa plang ,nu omaitin pe sora mea aici atata timp incontinuu,o tin cateva zile,o mai trimit la tara,pana ramane definitiv,sau mai creste PAul si intelege ca omul vine,dar mai si pleaca ( phii ,iar sunt filozoafa de dimi,asa),ori vine si nu mai stam tot timpul toti trei,adica o mai trimit si singua la plimbare si eu ies cu Paul in alta parte.Desi imi e nitel teama,chiar daca are 14 ani si fetele la varsta asta sunt tare fasnete,ea e inca timida,retrasa,uneori cu capul in nori ( de parca eu nu eram ) si imi e teama sa o las singura.
Voiam sa spun ceva inca de ieri ,si am tot uitat : Mamideandrei felicitari puiului tau pentru primul dintisor,la cat mai multi ( in limita posibilatii totusi ) fara durere .
Luto felicitari lui David pentru o prima zi la cresa aproape perfecta. Mi-a ramas si mie un covrigel sa-l sug ca eu am dintii subrezi,nu pot sa musc covrigii uscati ,si o gura de bere?
Nu mai pot sa scriu.Sunt socata. A murit Madalina Manole. sa fi fost accident,nu sinucidere.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

multi ani sa traim, multi ani sa traim

avem

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

pupam si dovlecutii de-o zi cu noi! sa fiti sanatosi dragii mei si sa aduceti numai bucurii familiilor voastre

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna dimineata!

Ce de sarbatoriti avem azi! La multi ani dovlecei scumpi, sa cresteti mari si sa va bucurati parintii !

Alex iau si eu cafea de la tine ca sunt iarasi cam chiauna de cap de somn, Isabela de la 5 nu are somn.

Diamar eu folosesc produse si pentru baie si pentru bucatarie de la bentley (le iau de pe site-ul napati dar cred ca gasesti si la magazinele plafar).

Lali .

Fug ca fiimea a descoperit biroul si imi trage jos toate hartiile...

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Mda...vroiam sa ii spun Luciei ca tare mi-a placut mesajul ei si tonul optimist dupa prima zi de cresa a lui David...bravo mami si bravo David!

de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009
Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

buna dimineata!
la multe lunite tuturor sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, sanatosi si frumosi

si noi ar fi trebuit sa sarbatorim : 3 ani de la nunta; dar sotul meu s-a internat dimineata cu groaznice dureri de spate; concluzie criza renala, pietre la rinichi; are dureri de numa' eu nu pot fi langa el, bebe nu am cu cine sa il las ; asa imi vine sa plang; oare in fiecare saptamana trebuie sa ma astept la ceva? imi pare rau de mesajul negativist, dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Ii pupa Dana cu drag pe toti ce 8 sarbatoriti ai zilei! sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
pupici si la mamici!

Lali, Alex saru-mana pentru problema rezolvata!
Diamar draga mea, nu esti la curent cu mondenitatile! ntz-ntz! Alex ii fratiorul nostru drag..daca vine Ana acasa cu ochii plansi, fratiorul nostru se duce la Raducu si-i zice :"maaa! sunt cu ochii pe tine, maaa!"

ce draguta ai fost cu "iarta-ma"..si mie imi place mai mult "iarta-ma"..pare mai sincer!

Zeinuca felicitari pentru olita!
Andrei felicitari pentru dintzoc!

Mada te pup, draga mea!

sa aveti o zi frumoasa, frumoaselor!

Edit:Irina imi pare rau pentru sotul tau! sanatate multa! offf...sa fiti fericiti, cat mai multi ani de acum incolo!
"la bine, la greu"..azi ii cu "greu", dar sigur vor reveni momentele bune!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

ascult melodii ale Madalinei Manole si ; Dumnezeu sa o ierte; nu-mi vine sa cred ca s-a sinucis; avea acasa o minune mica, un baietel de 1 an; oare ce sa fi fost in sufletul ei sa-si lase acest suflet nevinovat fara mama? nu mai am cuvinte; azi pentru mine e o zi trista

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Edit:Irina imi pare rau pentru sotul tau! sanatate multa! offf...sa fiti fericiti, cat mai multi ani de acum incolo!
"la bine, la greu"..azi ii cu "greu", dar sigur vor reveni momentele bune!

Dana te pup esti o draguta

TOT ANDREI DAR PE PICASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Si eu sunt socata de Madalina Manone, incredibil... o fi avut o depresie postnatala...

Mamideandrei multa sanatate sotului! Capul sus, sa nu te simta puiul drag...

Dana ai descris perfect relatia dintre piticii nostri ! Diamar, Raducu a fost mai rapid la curtat

Diamar, n-am acuma timp sa caut. Vezi ca Monis a deschis mai demult un subiect de curatat bio. Eu folosesc numai detergenti bio in casa, baie, bucatarie, etc. de la www.elemental.ro. Nu pun sare deloc, am cumparat si eu o revista din aia si m-a dezamagit ca e cu prostii asa ca nu pot avea incredere in ce imi spun ei si nu mi-am mai cumparat.

Alex felicitari pentru operatiune olita!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput