Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 16
mamideandrei spune:
scurt si la obiect: ne-am adunat de pe la terase , am imbait copilul, culcat in cateva randuri si inainte de culcare vreau sa zic 2 vorbe: EBRU este bestiala , CARINA nu se dezminte, DAVID e super baiat in colectivitate; atat am retinut deocamdata; ma duc la somn, ca nu stiu ce noapte ma asteapta; va pupacesc pe toati si copii din dotare!
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Dana15 spune:
Meli, draga mea..imi pare rau ca aveti o perioada mai grea; uff! au revenit fricile referitoare la pb de inima? de aceea vreti sa mergeti la Institut?
Sanatate multa mamei si puiului!
Iulia cum mai esti scumpa? ce mai faceti? si-a facut bagajele?
uite, o sa-ti spun ceea ce mi-ar place trebui mie sa aud daca as fi in situatia ta: lasa-l sa plece!! duca-se! esti prea tanara sa te agati de glezna lui si sa-l implori!
se gandeste sa divorteze? inseamna ca are bani..si pentru divort, si pentru pensie alimentara la copila!
te rog frumos sa te aduni, stiu ca-i greu, dar fii tare ca nu se termina viata aici!
probail, daca el te va vedea mai nepasatoare, se va intoarce..cum au spus si fetele, nu se termina asa repede o relatie..
hai, te imbratisez tare!
cred ca am devenit prea sfatoasa!
ma duc la somn!
noptic!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
madalina84 spune:
Buna seara fetele,am reusit si eu in sfarsit sa va citesc,noroc ca nu am avut mult de recuperat.Noi azi am fost in oras unde am cheltuit alocatia lui Iri pentru IRI,i-am luat doua perechi de incaltari,o sepcuta,o salopetica si alta OLITA ,pe care vreau sa o incerc maine dimineata.L-am pus in magazin pe ea si era tare incantat ca are o mingiuca mai mare si coarne ca la bicicleta.Apoi ne-am oprit la o cafea si am fost la o matusa.Am ajuns casa,i-am facut baita lui Iri si l-a luat somnu in timp ce sugea asa ca am scapat de leganat
MARY iti doresc multa putere sa treci peste toate greutatile si sa ti se insanatosasca persoanele dragi
LUTO ma bucur ca esti incantata de cresa si ca Davidelul e la fel de incantat
RALUK te ,ma bucur sa te simt mult mai relaxata si ca Alexutu e baiat de treaba care se pregateste sa plece in vacanta.Si noi vrem sa plecam in septembrie dar in Turcia si plecam tot cu masina
DIAMAR sincer nu stiu cum ai putea sa faci,e greu si cu cel mic dar si fara el,acu ramane sa te gandesti bine
LALI sper ca esti bine si a fost doar o pasa trecatoare
Ups s-a trezit,ca tot ma laudam ca am scapat de leganat
raluk16 spune:
Ioanna esti super , traiasca dreptul!
Alex noapte buna!
Dana ai fost super super tare cu looovvveee . Cred ca britanicele noastre au zis o data de papucii aia ca is cei mai cei! Cu incaltatul cred ca au faze si faze. Cu sfatul pentru Iulia sunt foarte de acord! Uite ca nu m-am gandit ca eu cu Relu am fost certati o data inainte sa ne casatorim tare de tot. Si a inceput sa ma curteze cu mare foc cand a vazut ca eu am reinceput sa ies in oras cu fetele . Dar nu stiu cat poti acuma, cu copil mic, sa faci pe tough woman... ca suntem consemnate la domiciliu si mai si depindem de ei E mai greu, dar se poate, macar ca atitudine, ca daca noi vom crede asta, si ei vor crede .
Mada sper sa fie bine si la voi cu excursia!
Noapte buna, fetelor!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
madalina84 spune:
Gata am scapat repede,mai vroiam sa-i spun lui SELEN ca Ebru e minunata cum se uita ea la camera,te topeste cu privirea aia si cu ochii aia mari si negri.
DANA te ,ma bucur ca sunteti bine
Cred ca o sa ma bag si eu langa Iri ca sa nu se trezeasca iar
diamar78 spune:
Am intrat asa tarziu ca sa va las o tema de casa pt maine. Voi cu ce spalati pardoseala, gresia din baie? Mamicile bio ce produse sigure pt bebei folositi?Eu am o problema in baie ca mai face David pipi pe jos si miroase si vad ca nu se duce mirosul. Acum am dat cu domestos dar are clor si e prea intepator si pt mine.
Dana, am ramas mirata pt ca eu credeam ca este love intre Ana si smecherul de Alex.
Lali, esti intr-o pasa proasta? Hai revino ca le este dor la fete de tine.
Ce bine ca David nu are probleme cu acomodatul la gradi. Pe la cresa lor nu a trecut James Oliver sa le dea lectii de gatit sanatos pt copii?
Ce as da si eu sa doarma puiul meu singur in patut. Nu am reusit cu primul dar vad ca nici cu al doilea, desi el cand era mic adormea singur in patut. Tot cu titi adorme si o tine pe post de suzeta.
Am vazut ca la sensiblue au ceva cereale Nutriben cu 11 si 13 lei. Stiti ceva despre ele?
Stiti ca este pe piata o revista lunara micuta Bucate pt copii? Eu am 2 numere si m-am mai inspirat de pe acolo. Acolo am citit ca cica nu s-ar da mai mult de 2 bananae pe saptamana din cauza continutului de fosfor si ca dupa 10 luni putem sa le dam si albus. Voi ati dat ou intreg? In mancare nu puneti pic de sare? Eu la primul nu i-am dat sare pana la 1 an dar la al doilea i-am mai pus dar foarte putin.
Scuze(Iertare) ca v=am bombardat cu atatea intrebari. Am sesizat ca-mi este mai usor sa spun scuze decat iertare dar acum incerc sa inlocuiesc din vocabular cuvantul scuzati=ma cu iertati-ma.
Somn usor fara multe treziri va doresc!
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
alex25 spune:
Buna dimineaaataaa!!!
Poftiti la proaspata si fierbinte.
Danuta pai se poate, imediat trecem acolo la panoul de onoare amorezii.
Diamar eu nu stiu ce sa iti raspund la intrebari, decat ca ar trebui sa ma interesez si eu de faza cu banana, ca e jale mare daca e adevarat ce spui tu acolo, eu ii dau zilnic. Apoi cu sarea, eu nu ii pun pana la 1 an, pun foarte putin in apa in care fierbe carnea, dar o fierb separat si apa nu o folosesc, deci nu cred ca isi trage foarte mult. Cat despre ou, la fel, pana la 1 an nu ii voi da decat galbenus, de maxim 2 ori pe saptamana. Stai linistita, ca nu ai de ce sa te scuzi, de aia suntem aici, ca sa ne sfatuim.
Mada sa va fie de bine plimbarile, si sa folositi cu spor olita.
Apropo de olita sunt super, mega incantata. Stiti ca va ziceam ca si eu o pun pe mandra ca sa se invete cu ideea si nu parea sa o deranjeze deloc, dar nici nu facea nimic. Eiiii, astazi de dimineata s-a schimbat treaba, a facut si kk si pipi, fara nici o problema, mi-a fost asa de draga incat mi-au dat lacrimile....am fata mare, unde a trect timpul??? Hai ca am devenit lacrimogena, dar na, sunt si eu mandra.
Gata, va doresc o zi minunata.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Lali_mete spune:
'neatza !
Alex ti-am luat-o inainte ,am modificat eu listuta. Mi-ar placea daca toata lumea ar gasi cate ceva care sa "defineasca" dragosteala dintre pici .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete 'neatza ! Alex ti-am luat-o inainte ,am modificat eu listuta. Mi-ar placea daca toata lumea ar gasi cate ceva care sa "defineasca" dragosteala dintre pici . Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
Sa vezi ce bataitza iti dau, ca nu am apucat sa vad decat dupa ce m-am delogat si imi merge fff greu....ooof....hai te pup.
alex25 spune:
La multe lunitze fericite BRUCE NICHOLAS, Bogdan Teodor Constantin, CARINA MARIA, CAROL IOAN, Vladimir Ioan, DINU ANDREI, RUBY ELENA, Mihai Dragos