Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 15
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Felicitari,la cat mai multe de-acum incolo! Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !! Noi trei...un inceput de viata! |
multumesc
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
lutoniana spune:
Daciana unde esti mami ? ca i-au dat baiatului meu sa pape la cresa fasole cu carnaciori ....si a mancat tot
Fetele mele dragi, sunt foarte fericita, totul a decurs minunat. David nu a plans absolut deloc, numai atunci cand i-au schimbat chiloteii. A arat tot spatiul si s-a jucat cu multe jucarii.
Ca sa vedeti ce inseamna satisfactia de parinte, la plecare fetele au spus bye bye si David le-a facut cu mana...fara sa intervin eu cu nimic. Ce eram eu uda toata dar tipele erau super incantate.
Inca de la receptie mi-au spus ca a fost minunat si ca rade la toti....(ca ele mai umbla cu foi si hartii pe acolo si stiu cum sta treaba).
Mi-au dat o foaie in care au scris ce a facut, cu ce gen de jucarii s-a jucat, de cate ori l-au schimbat si ce a mancat.
La rubrica cat a dormit.....nu a dormit
Sunt un pic dezamagita de meniu ....le dadea sa pape cu linguri de metal mari ca de-ale noastre (ca eu am ajuns pe la 4 fara 10 si inca erau la masa).....l-a sters la gurita cu un prosopel umezit cu apa la chiuveta....ma rog, STIU ca s-a umplut de imunitate de la lapticul meu, inca o mai face ...asa ca asta e. Sunt constienta ca va suge si carioci si va manca si plastilina....incerc sa nu fiu absurda.
Stiu ca va raci si va lua boli de la alti copilasi. Mi se pare firesc in colectivitate.
Joi poate ii da si lui ceva sanatos de mancare ca in meniul prezentat la inscriere zicea ce-i drept ca toata mancarea e homemade si ca au multe mese de fructe si legume.
A baut apa cu canuta de-a lor, ca asa am ales.
Ieri am cumparat o gentuta mica in care i-am pus palarioara de soare si hainute de schimb si i-am lasat-o acolo.
Ce nu mi-a mai placut e ca atunci cand l-am luat in brate ieseau flacari din el. Noi l-am tinut foarte dezbracat ....Si l-am lasat azi acolo cu sosete si tenisi, body cu maneca scurta, un tricou cu maneca lunga si un pantalon de trening.
Ele asa l-au lasat....cand i-am scos tenisii avea sosetelele ude :)).
Poate a fost si greseala mea ca nu am stiut, cred ca atunci cand l-am lasat trebuia sa-l descalt si sa-i dau tricoul jos sa stea in maneca scurta. Data viitoare. Poate ele au banuit ca asa vreau eu sa il tina.
Dar ca sa concluzionez, faptul ca l-am vazut fericit, patruland peste tot si tragand de jucarii si de copilasi, vazand ca tipele sunt extrem de relaxate si fericite in ceea ce-l priveste....e suficient pentru sufletelul meu ca sa stiu ca am ales bine.
Am facut-o si pe-asta
Bafta tuturor dovleceilor care vor mai merge "la scoala"
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Ioanna81 spune:
e minunat ce povestesti tu, Lucia! bravo ai baiat de comitet
raluk16 spune:
Pffff Luci si eu is nervoasa ca ii dau mezeluri acolo la pui DAR intr-adevar suna tare bine tot tot tot in rest! M-au impresionat chestiile: iti scriu pe hartie ce face intr-o zi, cu ce se joaca, nu l-au dezbracat! Da, m-a impresionat si asta, ca uite si la noi la dovlecei sunt care isi tin asa imbracati puii, deci mi-a placut ca ele n-au comentat, l-au lasat cum l-ai lasat tu! Super! Si puiul sa fie acolo asa de fericit!!! Si jucaus! Super super
Abia astept si povesti asemanatoare de la Iulika .
Si vreau sa te intreb: Davidelu acasa adormea singur in pat? Ca eu daca l-as da acuma la cresa nu stiu cine mi l-ar adormi plimbat in brate, leganat si scuturat, si cu tzitzi in gura .
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Ca eu daca l-as da acuma la cresa nu stiu cine mi l-ar adormi plimbat in brate, leganat si scuturat, si cu tzitzi in gura . Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
raluk16 spune:
Am tras eu cu ochiul pe ultima pagina, dar de fapt sunt in urma cu cititul...
Croco sunt de acord cu ce a zis toata lumea referitor la papuci. Deci cat mai mult fara . Si doctorita mea de familie mi-a zis ca vom ajunge la kineto sau la operatie cu glezna sucita daca nu ii luam din aia inalti. Dar sa-mi spuna ea mie daca ea a purtat in copilarie din aia... Si de atatea mii de ani cum invata oamenii sa umble? Eu am observat ca si daca ii dau cateodata ceva sandalute in picioare, chiar subtirele, pre-walking, nu se mai poate ridica singur in picioare, ca el se ridica cu picioarele sucite in exterior. Dar din moment ce doctorita mi-a recomandat premergatorul, e clar cata incredere pot avea in ea
Paharele alea super misto le-am luat de la dm
Vik te pup cu drag si ma supraestimezi . Chiar de asta voi avea mari mari emotii cand ne intalnim, sa nu cumva sa te dezamagesc .
Selen te pup cu drag . Ebru e bestiala cum papa!!! Cel mai mult mi-a placut cum s-a uitat la camera!!!
Mi-au placut mult rockeritele constantence cu iesirile lor trecute si viitoare!!! Bravo bravo bravo !!! si mie imi place metallica dar nu sunt un mare fan. eu sunt rockerita mai de oldies, sunt pasionata de the doors din strainatate si phoenix de la noi
Am vazut poze superbe, superbe superbe de Sabina, Alex, Santo, Uka
Iuliapapusa sper ca intre timp s-a mai calmat sotul tau si si-a dat seama ce comori are acasa! Te rog mai spune-ne cum esti!
Meli imi pare tare rau ca ati avut atatea probleme! Parca in ultima vreme tot asa s-a aratat. Eu is mai superstitioasa, oare nu v-a gandit cineva ceva de rau? Ati fost si la ceva preot? Hai, fetelor, nu sariti toate acuma pe mine, asa e moda in Ardeal . Va doresc multa sanatate!
Si eu pap in fata laptopului, dar mai nou nu pap in fata forumului ca ma enervez ca nu pot raspunde si apoi uit ce am citit
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
nu ca e chiar ok, ca el pe post de suzeta o vrea. Daca dupa ce e pe sfarsite la un san, si el nu a adormit, eu ma gandesc sa-l mut la celalalt, se enerveaza ca ii vine lapte, cand el voia doar sa suzeteze . noi numai un san la o masa papam
Si tot din domeniul asta, zilele trecute a venit Relu cu ceva oferte de vacante. Iubim Grecia, dar ne gandisem si la Italia, pentru faptul ca am fi facut doar 60km pe drumurile tarii noastre. Dar m-am enervat la culme la ofertele de Italia, pentru ca eu eram obisnuita de la cele de Grecia ca pentru copil sub 6 ani nu se plateste nimic. Ei la Italia pentru copil intre 0-2 ani se plateste 15 euro patut obligatoriu, si 7 euro pe zi mancarea.
M-am enervat de numa, ca doar piticul doarme cu noi (dar ei ar fi zis ca de zgarciti ce suntem noi romanii), sau daca nu ar dormi, ii ducem noi patut, nu am vrea patul lor.
Si la partea cu mancarea, iar, al meu nici azi nu a papat in total o lingurita de adult cu solide . Pentru ce sa platesc? Dupa ce mi-au trecut nervii, am zis ca mergem acolo si pentru ca ii platesc la copil supliment de mancare trebuie sa-mi furnizeze o alaptareasa, ca al meu copil papa doar tzitzi. Ce, eu sa nu am vacanta?
Ioanna81 spune:
hai ca esti mortala Raluk nu alta! rad de unas singura aici.. se uita copilul ciudat la mine!!!
carol papa numai un san de vreo 3 luni... DREPTUL! motiv pentru care la stangul s-a inchis laptaria
va pup, ma duc sa imbaiez Duracelul si revin dupa ce adoarme
alex25 spune:
Luto ma bucur din suflet ca per total esti multumita si ca Davidelu' e baiat de comitet.
Raluk esti criminala.
Ioanna spor la baitza.
Lali Si vezi ca in august vin si eu la mare, si nu te ratez.
Uka normal ca pozele sunt frumoase, iar comentariile demetiale.
Gata, eu va pup, mandra doarme deja de o ora, asa ca ma bag langa ea. Noapte bunicica va doresc.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Dana15 spune:
Buna seara!
Vreau si eu sa zic cate ceva:
1. La multi ani Moni Iulia! sa fii sanatoasa, iubita si apreciata!
2. sa creasca mari, sanatosi si vigurosi puii sarbatoriti astazi! pupa Dana crestetul lor drag!
3. sunt in maxim extaz ca Davidelul nu a plans la cresa! wow! deci se poate?! super, super!
4. ma bucur tare mult sa o vad pe Bia activa pe forum! tare, tare! spor mult mami la ce lucri si sper sa fie si un pic de relaxare!
5. nu inteleg de ce fata mea nu apare cu gagicu' ei pe prima pagina?!! ha??!! pai, daca-mi aduc eu bine aminte, cuscra mea draga a fost prima care s-a sesizat atunci cand s-a propus o astfel de lista! deci! Ana + Radu = LOOOVE!!! multumesc anticipat cui imi rezolva problema!
6. si eu sunt pro piciorusul gol in casa!
dar sa vedeti ce dilema am eu..pana acum nu i-am pus Anei pantofiori si am incercat in urma cu ceva vreme cu unii draguti, mov, de la Z..o splendoare! eu i-as fi purtat..ea a inceput sa planga cand s-a vazut incaltata! a mai patit cineva asa ceva? ce ma fac eu cu ea daca nu va vrea sa poarte incaltari mai tarziu?!!
si tot legat de acest subiect: de incaltamintea de la Roobez stiti ceva? Delia , poate ma insel..dar parca la Soimita am vazut ceva asemanator;
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute