Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*
Raspunsuri - Pagina 14
alex25 spune:
Mely sa dea DD sa fiti puternici si sa treceto peste toate problemele astea.
Luto asteptam cuminti sa ne zici cum a fost.
Fetele, va multumesc ca incercati, nu stiu insa de ce nu merge.
----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
selen80 spune:
Mely, prin cate treci, mititica de tine tinem pumnii sa se rezolve toate, iar pana atunci tu sa fii puternica si sa faci fata
Luci, esti sigura ca Adi nu sta intentionat la telefon??
Alex, eu am incercat si dimineata si n-am reusit...zilele trecute ti-am dat 144 de bani parca oricum, am reusit sa votez la sotz, ca joaca si el, si scria acolo ceva cum ca merge ceva mai greu, dar vor remedia....
Raluk, si eu ca Diamar pap in fatza laptopului
fetelor, nustiu ce a fost azi cu Ebru, dar mi-a adormit f repede in patut la ea (s-a ridicat de jde mii se ori, a tot picat, n-am pus-o eu la loc, am lasat-o sa se oboseasca, si la un mom dat a cazut iar si a ramas acolo, a inchis ochisorii si dusa a fost), plus ca a dormit vreo 2 ore jumate la un mom dat ma gandeam sa ma duc s-o verific, dar am zis sa n-o trezesc aiurea...
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
mary_07 spune:
Va multumesc din suflet ca-mi sunteti alaturi
Alex,n-am apucat sa-ti spun,iti sta suuuper bine cu noua culoare iar pozele cu Zeinuca,o minunatieare niste mutrite de care ...la fel si Carina,o dintoasa si o scumpa
Ma bucur enorm pt intalnirea de la Cj (si regret ca n-am putut si noi veni).Pozele sunt super super
Revin...ma bag la prajit paine
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
selen80 spune:
haideti sa va arat ce face Ebru la masa, mai nou...deci am laudat-o degeaba ca papa curatel ca Andrei
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
mary_07 spune:
Selen,e o dulce Ebrumai ales cum se uita ea asa serioasa la camera,cu ochii aia mari si negri.
La fel se da si Razvi cu capul de scaun si de carucior.
noi ne echipam sa iesim afara,ne citim diseara,v-am
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Lali_mete spune:
Buna la toata lumea!
Nu pot sa raspund la intrebarea de ce nu am raspuns la apel .Pur si simplu nu m-am simtit in stare sa scriu nimic folositor sau placut.
Techila,Selen,Uka ramane sa ne auzim cu intalneala . Poate reuseste si Monica sa vina atunci,Santo sunt sigura ca nu va lipsi .
Selen e tare amuzanta Ebru cum se leagana cu scaun cu tot ,cand loveste scaunul parca ma doare pe mine .
[ Iuliapapusa ,nu stiu ce sa iti spun,fetele deja au spus cam tot.
Mary ,of prin cate treci. sa plece odata negazurile de la voi.
Santo am vazut pozele de pe mail,va sta tare bine .
Revin...
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Ioanna81 spune:
Felicitari!
L-ai ajutat pe zeina cu 214 bani!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Lali_mete spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 si .... mesajul cu numarul 1500 Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii |
Felicitari,la cat mai multe de-acum incolo!
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!