Dovlecei frumosi de sept-oct 2009 *165*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Buna ziua!Ce fac mamicile mele preferate?Bine?Sper ca da.
Noi va pupam din mult preinsoritul Buzau.Suntem sanatosi,stam afara cam 4-5 ore pe zi si nu prea mancaciosi in ultimul timp.Cel putin fructele au devenit ''the big disgrace''Na ,asta e...Speram in vremuuri mai bune.
Altfel,cam necajiti asa in ultimul timp.Socrul meu a avut un incident cu masina sotului meu fara sa fie vinovat insa se pare ca platim reperatiile pana una alta pentru ca asigurarile platesc foarte greu.Si nu de alta dar nu vreau sa rugineasca masina in service.Eee, dar nici nu costa mult-vreo 250 de milioaneAsta-i viata in Romani-tara lui Olaie-7 frati si o singura baie1(de la sotz citire)Eu-s mai obisnuita cu ''regulile''de pe aici dar barbatu-meu sufera teribil.Lasa ca toate-s trecatoare.Noi sa fim sanatosi si bine ca socrul meu n-a patit nimic.
Noi uram ''La multi ani''sarbatoritilor de astazi si le dorim tot binele din lume,sa creasca sanatosi,fericiti alaturi de parintii lor.
Aaa,am uitat,si celor de ieri!
Iuliapapusa,o imbratisare pentru tine si nu uita:tine-te tare pe pozitii!Barbatilor nu le plac agatatorile!

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Mai,mai era ceva.
Am pregatit un cadou special pentru cea care ghiceste pe cine am vazut eu aseara-marti seara-in apropierea Crangului Buzaului.Hai ca va dau indicii: O mamica frumoasa tareeeeeeee cu o fetita asemeanea.Nu am abordat-o din mai multe motive:era implicata intr-o conversatie cu un tip si apoi eu mai eram cu o prietena.Si apoi,nu se face sa opresti oameni ''necunoscuti ''pe strada!Asa-i?

Raducu si mamica lui Iulia-29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Si cum face... Rares dupa o sticla de Sprite

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Iulia,stiu eu,stiu eu,uite ca am doo deshte ridicate chiar in ochii tai .Te-ai intalnit cu Fragutza si cu Natalixa .O sa se supere ca nu ai tras-o de maneca.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Bruculica, la multe lunite, cat pe ce sa ma pacaleasca mami a ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

stati cumintele,se face casuta noua.

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

166

Mergi la inceput