"Gravidutze si mamici de Cluj - 163"

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ADRIANA felicitari ca ti-ai gasit jobul perfect..si asteptam sa ne scri despre reintregirea familiei..

DESPRE NOI PUTIN......noi ne descurcam f bine in 3,suntem linistiti....facem, ce vrem...e f bine.dar totusi parca cateodata lipseste ceva.tatal sarei a plecat de o luna in italia la lucru...suna tot timpul si vb cu noi....si ei ii f dor de el cand il aude.mi-e mila de ea cateodata.imi spune sa mergem in italia,sau ca sa vina tati odata din italia acasa sa doarma cu noiin rest e ff energica,vrea toata ziua in parc...am fost o sapt si ceva plecati la belis la matusa-mea la cabana unde ne-am simtit tare bine,am dus-o pe bunica-mea cu noi si ne-a ajutat.cu alees e bine.il pupaceste toata ziua,il face sa rada..el se amuza pe seama ei,rade in hohote cateodata,o cauta toata ziua....o pupa,o imbratiseaza.sunt mortali.

fetelor nu stiti unde s-ar putea face gaura in urechi?am inteles ca jakuzza s-a desfintat....

si citind aici un anunt m-am gandit ca si eu am trusa de epidurala care n-am folosit-o...e sigilata,n-am desfacut-o deloc ca nu mi-am mai facut-o..daca intereseazape cineva as da-o si eu la 80 ron..mai revin cu scrisul...ca mor de somn.multe am mai vrut sa scriu dar e ff tarziu si mi-au murit toti neuronii....somn usor la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Dragi mamici si burtici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "Puiuti de Randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.
Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?
Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de puiut!!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „Umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate...si doar un gand bun, o rugaciune pentru el!
La inceputul fiecarui capitol, la "Puiuti de Randunici", sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei MAME si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Salutare tuturor
Felicitari mamicilor cu bebe2. sa aveti bebei sanatosi si papaciosi.
Noi suntem mari.crestem si facem numai prostii si vrb mult.
Dragelor daca auzi ceva de vrun job part time anuntati ma si pe mine aici pe forum sau pe id dr.stefanescumagda@yahoo.com
pup toti copiii frumosi si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

salut Magda.
cum mai sunteti? ce prostii face nazdravanul victoras?:0

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

DUMINICA FRUMOASA!!!

noi ne pregatim de concediu , diseara mergem la mare

va sarut

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!
Noi am venit miercuri de la mare,am fost la Mamaia.Hotelul a fost foarte frumos si curat,mancarea nu a fost f buna la hotel,dar am mancat prin alte parti.Am fost impreuna cu bunicii,cu fratele si cumnata,deci toata trupa.Bea a fost tare maraita,nu stiu ce a fost cu ea...a papat tare rau...si ii trebuia numai in brate...poate a si fost putin rasfatata...Dar macar nu s-a imbolnavit ca si anul trecut.A fost frumos,pacat ca a trecut asa de repede...

Gabi imi pare rau ca ati avut si acum probleme...sigur a fost ceva viral,nu de la mancare...asa a fost si la Bea anul trecut... viral..

N-am apucat sa va citesc din urma calumea,ca n-am prea avut timp.
Vreau sa o felicit pe Anamica pt sacina!Asta da surpriza!

Paula l-am vazut si pe fratele lui fratelo... tare dragut baietel aveti!!!

As vrea sa-i dau lui Bea lapte de capra,ca am auzit ca e f bun...dar nu stiu de unde sa-l cumpar...si daca se fierbe sau nu...ca parca nu i l-as da crud...dar prin fierbere se cam distrug toate proprietatile...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

MAGDA bine ai revenit...n-am mai auizt nimic de voi..ce mai faceti?victor e tot la ai tai?lucrezi?mai scrie-ne de voi

ELENA v-ati hotarat?ca n-am mai vb ..f bine faceti.distractie faina sa aveti

CE trista e povestea bebelusului.doamne da sa fie bine,sa treaca peste toate greutatile cu succes.

RAMONELLA numa sa-i placa laptele de vaca.mama mea si-a luat capra ca sa aiba copii mei lapte.a invatat s-o mulga,sa faca branza de capra...dar laptele totusi are un gust mai aparte,mie asa m-i se pare..dar cu siguranta e ff sanatos.si eu o tot prostesc pe sara sa bea cacao..lapte cu biscuiti,asa il bea.pe alees il voi obisnui dupa un an si atunci cu siguranta il v0-a accepta mai usor.si da,il fierbe.odata am baut asa cum l-a muls,se simtea gustul mai tare de capra.este la cora..sau vrei direct asa de la sursa?

noi azi am fost la tara la un gratar,dar fara sara ca ei i-a trebuit la copii in floresti la taica-meo,ca le-a venit ceav musafiri cu 3 copii..s-a distrat la maxim.si eu m-as duce la mare,dar nu ma incumet sa merg cu doi asa mici.somn usor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

salutare gagici,

nu prea am citit din urma..asa ca nu sunt la curecnt cu ce ati mai scris , am vazut ca ati intrebat de noi.

Asteptam cu mare nerabdare plecarea la mare..anul asta mergem in Bulgaria-Albena din 18 august.
am mai avut cate doua reprize scurte de concediu de cate o saptamana si de fiecare data am mers cu Sorana la mama la Zalau(tocmai ne-am intors de acolo ieri).

la servici este o situatie foarte stresanta/incordata, se tot vorbeste-zvoneste de reduceri de personal, asta pe langa faptul ca ne-au "ciuntit" bine de tot salariile , deja ma tot gandesc ce as putea face si incotro sa o iau, sincer imi este rusine cu ce bani merg acasa.

Soana e domnisoara in miniatura e frumoasa,isteata si nu se "lasa" pana nu obtine ceea ce isi doreste, avem o relatie speciala vb ca doua prietene ne intelegem de minune , imi place ca imi spune tot indiferent daca e de bine sau de rau, majoritatea dupameselor mergem prin parcuri ( cu role, bicileta,trotineta).

as veni si eu la o intalnire...poate mergem pe tarasa de la Taverna de pe clinicilor...pot rezerva eu daca vreti doua trei-mese.

mai citesc putin din urma si revin...o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

L-am repatriat pe Patrick, asa ca suntem buni de intilnire! E buna propunerea Taverna, ca e locul ala de joaca, poate reusim sa schimbam si noi 2 vorbe!

ANca , bine ai venit! Si eu in aceeasi situatie la servici De reduceri nu se vorbeste, dupa Tv nu ma iau.

Patrikc e vesel, s-a bucurat ca am mers la el, dar nu ne-a pazit ca a;ta data, e independent si mai greu cu vreo 2 kg. Trebe sa il cintaresc.

VA puuup

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna, fetelor!

Noi, mai rarut, ca parca nu ne mai ajunge timpul, dar am mai citit pe ici-colea si m-am mai pus la curent!
Ca noutati, diversificarea merge excelent cu Sofi, e o mica papacioasa, am vrea iar in concediu

Niste poze de la mare, daca vreti
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Ramo, bine ca v-a priit concediul, despre ce gradinita de pe campului vorbeai? Cea de langa coafor?

Anca, bine ati revenit! Chiar ma intrebam ce faceti...Buna ideea cu Taverna!

Ioana, sa ma ierti, nu mai am retetele alea de diversificare, nu te ajuta cele ale Alinei? Eu recunosc ca nu mai folosesc nicio reteta, inca sunt proaspete toate in minte

Meli, ce face bebe? S-a facut bine Timi?

Paula, mai varsa piticul? Regurgitarile sunt firest, vezi ca ajuta mult unghiul de 45 la patut

Ioana, ce bine ca v-ati reintregit! Si ce bine ca e asa independent P!

As mai scrie, dar s-au trezit surorile

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput