"Gravidutze si mamici de Cluj - 163"

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Ramo , ma bucur ca v-ati relaxat la mare, cred si eu ca e putin rasfatata Bea cu parinti, bunici & co. Eu luam laptic de 3xsaptamana, de la o d-na din P-ta Marasti, dumneaei avea si de capra. Daca te intereseaza si mai ales daca iti e la indemana, iti pot da numarul de telefon.

A revenit si Ana acasa, buni insista sa o mai lasam o saptamana, insa mi-a fost cumplit de dor de ea.
Ioana si eu am impresia ca e un alt copil de fiecare data cand vine de la tara, mai roz in obrajori, mai vorbareata, mai independenta, mai grasuta si cu o mie de povesti...adorabila!!!
A fost incantata de camera, ne-am jucat cu toate jocurile si m-am bucurat ca a reactionat foarte normal cand a vazut ca i-am mutat patutul mic la noi in dormitor, m-a intrebat daca e ”pt tudor mic”?
Anca minunata domnisoara, m-am uitat putin la pozele voastre
Gabi, ce frumos suna ”surorile”! bravo pt Sofi papacioasa!

Ne bagam si noi la intalnire, dar cred ca avem nevoie de un organizator!

Pupici,

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 36+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Diana, cat ma bucur ca ai revenit! Si mai ales cu asa vesti!Tot asa supla esti?

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello

brr..sunt cam zombie de oboseala. nu mai reusesc sa dorm nici ziua nici noaptea, ca nu ma lasa cel mic. noaptea se scanceste, iar ziua nu mai doarme legat ca lumea...:(
daca prind asa vreo 3 ore legate, la inceputul noptii, pana la masa de noapte si apoi gata.
programul asta e deja de 3 zile si sunt obosita bine.:(

Meli, tu cum esti? ai pe cineva care sta cu Timea? ca altfel e greu sa te descurci cu doi deodata si casa si tot.
ma straduiesc sa fac macar de mancare.
nu gasesc nicicum calea cea buna pt relatia cu Stefan..nu credeam ca vom ajunge asa...
uffffffff....ma apuca crizele iarasi..:( hai ca mai bine plec cu ale mele cu tot.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

hello

brr..sunt cam zombie de oboseala. nu mai reusesc sa dorm nici ziua nici noaptea, ca nu ma lasa cel mic. noaptea se scanceste, iar ziua nu mai doarme legat ca lumea...:(
daca prind asa vreo 3 ore legate, la inceputul noptii, pana la masa de noapte si apoi gata.
programul asta e deja de 3 zile si sunt obosita bine.:(

Meli, tu cum esti? ai pe cineva care sta cu Timea? ca altfel e greu sa te descurci cu doi deodata si casa si tot.
ma straduiesc sa fac macar de mancare.
nu gasesc nicicum calea cea buna pt relatia cu Stefan..nu credeam ca vom ajunge asa...
uffffffff....ma apuca crizele iarasi..:( hai ca mai bine plec cu ale mele cu tot.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Rabdare! E greu inceputul si acomodarea! Nu uita nicio clipa ca pt sufletelul mic tot universul s-a zdruncinat!Vor veni zile incredibile, de asta te asigur!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutare mamici!

Gabi, am vazut pozicile..2 fete superbe si o mamica fericita si relaxata...

declar si eu ca e greu cu 2 copii...mai ales daca n-ai ajutoare...eu vad asta cand sunt cu amandoi, si inca nici n-am apucat sa stau o zi intreaga singura cu ei...n-as reusi...e clar...cand vrea unul ceva vrea si celalat altceva...asa ca n-am cum sa ma impart si sigur unul dintre ei va incepe scandalul...desi Eric e f intelegator cand vine vorba de Filip, e totusi copil si mai are si el iesiri...mai rarute ce-i drept...si nici nu vreau sa se simta dat la o parte, marginalizat...uneori mi-e si mila de el...vad ca s-a cam scurtat timpul petrecut cu el si asta ma deranjeaza... cel putin vad ca-l accepta f bine pe Filip si nu e gelos...deocamdata...

despre Filip..e un dulce si un cumintel...uneori cand vrem sa facem kk sau altceva ne scremem si ne agitam, dar cam atat...aa..si daca ne e foameee...e jaleeeee... avem cam 4800 gr, a pus mai bine de 1 kg in 5 sapt, ceea ce e f bine...uneori apelez si la LP desi n-as vrea...dar la cat de fomist e si la cat de des mananca, uneori nu mai am de unde...

fetelor, o intrebare: stiti vreo locatie frumoasa pt botez? mi-ar placea sa fie si o terasa, o curte, ceva verdeata...aveti idee???

pup!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!

Gabi, ce fete faine sunteti voi! SAra pare tare smechera, dar nici Sofi nu va fi mai prejos! Sinteti niste zine, si vorbesc serios Bine ca a venit Sofi mai repede decit aveai tu de gind, e foarte buna distanta dintre ele. Si nici nu ti-a fost atit de greu, precum te antrenai Foaret faine ramele cu pozele fetelor! Si eu m-am gindit sa ii fac lui Patrikc, dar parca la baieti nu se potrivesc... asa mi se pare, sau trebe ceva poze profi ca sa aiba efect.
In ce statiune ati fost? Unde ati stat, in apartament?

Victo, cred ca sunt perioade de oboseala si pt tine si pt Stefan. Sigur vor veni vremuri mai bune!

Eladeea, ce bine ca Eric nu e gelos! Si ca tu ai ajutoare pe care sa contezi... poate asta il face sa nu fie gelos, are "oameni" care sa ii ocupe timpul.

Diana, daa, e schimbat dupa o cura de bunicii, din fericire schimbat in bine, nu e alintat sau alte de-ale bunicilor. O asculta pe buni, e harnic, inca mai greseste si ma striga buni, in loc de mami
L-am cintarit ieri, are 1,5 kg puse in 3 saptamini. El de 1 an jumate avea aceeasi greutate, ca ajunsese sa fie slabut, dupa criteriile cu care ne invatase de mic

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!

Diana mersi mult,acum am mai multe surse de laptic,sa vedem la care apelam pana la urma si daca ne place...

Gabi ce poze frumoase am vazut!!!Ai 2 fete superbe!!!Si Sofi e atat de mare!!!Doamne ce a mai trecut timpul...
Gradinita e mai sus de magazin,pe partea stanga,la parterul unul bloc.Treci de magazin,treci si de casa cu calul,apoi mai vine un teren gol si dupa aceea e blocul.Sigur il stii,e un bloc cu 2 etaje,inca mai e anuntul cu apartamente de vanzare pe el.

Hmmm...fetelor cu 2 copii...ma speriati!!!

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot

In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara2007

ADRIANA felicitari ca ti-ai gasit jobul perfect..si asteptam sa ne scri despre reintregirea familiei..

DESPRE NOI PUTIN......noi ne descurcam f bine in 3,suntem linistiti....facem, ce vrem...e f bine.dar totusi parca cateodata lipseste ceva.tatal sarei a plecat de o luna in italia la lucru...suna tot timpul si vb cu noi....si ei ii f dor de el cand il aude.mi-e mila de ea cateodata.imi spune sa mergem in italia,sau ca sa vina tati odata din italia acasa sa doarma cu noiin rest e ff energica,vrea toata ziua in parc...am fost o sapt si ceva plecati la belis la matusa-mea la cabana unde ne-am simtit tare bine,am dus-o pe bunica-mea cu noi si ne-a ajutat.cu alees e bine.il pupaceste toata ziua,il face sa rada..el se amuza pe seama ei,rade in hohote cateodata,o cauta toata ziua....o pupa,o imbratiseaza.sunt mortali.

fetelor nu stiti unde s-ar putea face gaura in urechi?am inteles ca jakuzza s-a desfintat....

si citind aici un anunt m-am gandit ca si eu am trusa de epidurala care n-am folosit-o...e sigilata,n-am desfacut-o deloc ca nu mi-am mai facut-o..daca intereseazape cineva as da-o si eu la 80 ron..mai revin cu scrisul...ca mor de somn.multe am mai vrut sa scriu dar e ff tarziu si mi-au murit toti neuronii....somn usor la toata lumea

Ioana, mami de Sara (1 aprilie 2007) si Alees (12 dec 2009)

I-am facut gauri in urechi Juliei acum 2 luni la Bizzart, pe str.Regele Ferdinand 7/2 (e strada cu Centralul, pe partea opusa, intr-un gang).Sper sa gasesti.

ani am vazut ca ai scris mai demult, dar nu am mai reusit sa-ti raspund, Julia inca e la gradi, ca e deschisa pana in 13 august. Ii place f mult.Lui Stefi i-au ramas semene de varicela? Julia inca mai are o multime de semne urate pe burtica, si au trecut 5 saptamani de cand au disparut bubele.

Pt mamicile cu 2 bebe va tin pumnii sa treceti usor peste perioada de acomodare si incerc sa nu ma panichez pt cand va veni momentul si la noi

Ma intorc la lucrul meu.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Gaby-foatre frumoase sunteti, are tati 3 fete superbe!!!si mie mi-au placut pozele, sunt facute de voi sau ati apelat la un fotograf?

Victonu am nici un ajutor acum, e greu, recunosc, dar sincer ma asteptam la ceva mai rau.adica nu mai am timp pt altceva decat copii si casa uptin, dar ma pot inca imparti intre ei, stiam clar ca toata ziua asta voi face.mai rau e cu dormitul noaptea, are chef de povesti, incurcam ziua cu noaptea si-s cam zombie, ca ziua degeaba doarme ca nu pot si eu dormi...dar ma gandesc ca asta inca putin, sper sa isi prelungeasca somnul de noapte, sa dorm si eu mai mult de 2-3 ore pe noapte, plus sa scapam de colici...

despre noi, ce sa mai zic, toate-s bune, in afara de o constipatie, nu-i merge burtica doar cu supozitor.ce ma sfatuiti sa fac? nu pot sa abuzez la nesfarsit la supozitoare,nu?am crescut tare bine si noi, am venit din spital cu 2580gr si acum avem 3700gr, hihi si asta cantarit acum cateva zile, maine iar il cantaresc ca avem o lunava dati seama ce trece timpul, hihi?

Ramo-nu te panica, vorba lui Gaby, e atat de frumos, acum de cand sunt ei doi, eu am o vorba, care am tot auzit-o de la batrani si-i dau dreptate"un copil, nu-i copil", hihi.merita tot, plus ca daca te gandesti clar stii ca o vreme numai de ei ai timp la inceput, daca esti constienta de asta, plus ca ai bonus si de oboseala, o iei mai lejer.uite cine vorbeste,cateodata simt ca as fugi,hihi.va fi bine, ai sa vezi, cand va veni si la voi

Andrea-ooo, ce barbatel mare ai deja!!!

va pup pe toate, sa aveti o saptamana frumoasa!

Meli,mami de Timea-Larisa(08.07.2007) si David-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

LILLY multumesc...

MELI ce frumos vb...si linistit,se vede ca te-ai acomodat f bine.ce bine a crsecut piticul...e papacios.nici mie nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul,si alees are 7 luni jum deja.succes si pe mai departe..

SI ALEES e mare deja,greu...dar inca n-are nici un dintisor,cu toate ca il chinuie f tare de mult,ma gandeam ca ii vor iesi mult mai repede,dar vad ca nu.vrea sa stae in picioare,ii trebuie multe povesti,e ff zambaret si sociabil.dar se si supara repede daca nu-l i-au in brate cand vrea el,sau nu-i dau o jucarie..e f figura.se iubesc cu sara mult,se imbratiseaza,isi zambesc...se pupa.tot timpul e curios ce face sara,ce jucarie are in mana...vrea sa i-o ieie.cateodata,mai ales daca e o jucarie noua sara nu i-o da...repede ii aduce o jucarie de-a lui ca sa nu trebuiasca sa i-o lase pe aia.e si ea mare smechera si figura.acuma intr-o zi era sa paralizez...m-a strigat sara sa vin sa vad ce fac ei..2 min ii lasasem singuri.ea l-a ridicat de jos si il tinea de subsuori...il ajuta sa faca pasi....m-am indreptat incet spre ea sa n-o speriu...si l-am luat.e minunat sa ai doi copilasi..viata amea sunt ei,sunt ff fericita ca ii am...sunt deosebiti.

v-am pupat..fug la nani,ca sunt cam obosita,ca toata ziua am facut azi curat.noapte buna

Mergi la inceput