"Gravidutze si mamici de Cluj - 163"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

diana, mihai mai vomita in spital, ma gandeam ca e de la laptele praf..mananca mult..repede..de la laptele meu pana alaltaieri nu vomitase niciodata, asa in jet urat, de eu a trebuit sa ma schimb de toate hainele, plus cuvertura de pat si cearsaful spalat.

incet incet imi intru si eu in program..pt asta apelez si la doamna suzeta, pt ca altfel ar trebui sa stau tot cu el in brate cd e treaz, ca tot plange dc il las asa in pat.oricum, vad ca a gasit si degetul si ca sa nu suga pana la adanci batraneti, ca Stefan, prefer suzeta de data asta ;)

simina, in curand (sa nu mai ploua)dupa-amiezele o sa mi le petrec in zorilor, plimband caruciorul. asa e la noi..caruciorul mare ,portbagajul mic, de nu intra nicicum..alt carucior eu nu mai cumpar.asa ca venim cu masina pana in zorilor si de acolo unu la parc, celalalt in carucior. iar dimineata merge sotul cu Stefan prin alte parcuri, eu cu mancarea, curatenia...asta in luna august. apoi mai vedem cum facem planurile.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-asa am vomat si noi de cateva ori, oare de ce? eu am pus pe seama ragaitului, sincer cateodata nu pot nicicum sa-l fac sa ragaie, adoarme instant dupa ce papa si degeaba...iar dupa putin timp se trezeste si da afara in jet, sau a fost si caz cand a dat afara dupa 2 ore, tot in jet...nu mai stiu ce sa zic...aveti noroc intr-un fel cu suzeta, cu toate ca eu sunt impotriva, dar al meu nici daca incerc sa-i dau nu o vrea, trage de 2 ori si o scuipa de zboara,hihi

Mergi la inceput

stiu meli ca nu e rec. suzi, dar uite ca lui Stefan nu i-am dat-o si acum mi-e ffffff greu sa il dezvat de suptul degetului.
ei, si el isi face greata cateodata cu suzeta..dar decat sa fiu eu suzeta nonstop..mai bine asa.
ma duc sa il culc si pe stefan si apoi sa prind si eu o ora de somnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Victo-voi sunteti numai pe san, asa-i?si tot mai da afara?inseamna ca e normal intr-o oarecare masura ca doar e laptic de la tine, si nu are rost sa ma agit nic eu, poate e normal...am si uitat cu Timea cum era,rusinica

Meli,mami deTimea-Larisa(08.07.2007)siDavid-Robert(04.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

No,Paula inseamna ca o sa ne vedem !

mami de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

O seara minunata mamicilor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007

http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

servus fetele
un mesaj scurt de salut
suntem la eforie nord. cazarea minunata, plaja naspa asta e. naveta nu avem chef sa facem la alte plaje. ne multumim cu ce avem.
sper ca sunteti bine cu totii

dieta rina
I. 11.02.2010-76.7 kg 12.05.2010-65.7 kg
II. 25.05.2010-67.8 kg 05.07.2010-65 kg
Retete pentru bebelusi si copilasi la adresa de email mamicicluj@yahoo.com cu parola retete.

Mergi la inceput

da, meli doar san.
noaptre buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Am fost la eco si am vazut bebelusul, a crescut bine in greutate si sunt foarte bucuroasa. Altfel mi-a spus sa iau inca 2 saptamani gynipral si no-spa, dar sunt mult mai linistita in ceea ce priveste evolutia, cred ca am depasit hopul si o sa trec de 40+.

Victo cam de cate ori il alaptezi in 24 de ore? Ana avea in primele zile 12 mese/24h si fiecare dura aprox 30 minute pe la 1 luna s-a stabilizat la vreo 6-7 mese.
Alina concediu placut si relaxant!

Apropo de suzeta, la Ana ne-a fost de ajutor, ea a fost tare atasata de suzeta la nani si ma temeam ca va fi greu sa renunte la ea. La un moment dat, cand ne-am intors dintr-un concediu i-am explicat ca am uitat-o acolo, ca e departe si nu putem merge sa o luam si nu a fost nicio tragedie.

Somn usor,

Diana, mami de Ana (13.09.2007) si 35+

Povestea Nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna noapte fetelor..de cateva zile ma chinui si stau seara pana mai traziu sa va citesc sa ca ajung din urma,si am reuist in seara asta...am citit multe.,,,,..s-au intamplat destul de multe pe-aici

am citit despre venirea pe lume a prichindeilor,asa m-am emotionat citindu-va la fiec dintre voi....ati fost ff curajoase

MELI..e un scump si smecheras piticul tau,imi vine sa-l pap.imi pare nespus de bine ca ai scapat cu bine.cu varsaturile eu zic ca e normal.si alees alaptat si adormea fara sa ragaie..si ori ragaia dupa 2 ore ori varsa.ce bine ca i-l inveti in patut..si eu m-am tot chinuit dar n-am reusit nici cu el....pana pe la 2-3 nopatea doarme singur,dar apoi cu mine si cu sara...........deci toti 3.M-am tot intalnit cu tipa aia care are grija de timeea,eu credeam ca t-e ceva matusa..si azi le-am vazut la polus.asa lung s-a uitat timeea la sara,parca o stia de undeva.azi n-am intrat in vorba.

PAULA si piticul tau e un scump,si bine ca nu te-a chinuit deloc...si eu am prins la gine 1a rezerva,se facea curat in fiec zi..dar ce-i drept ca putin mai superficial,mancare naspa,...si cu alaptatul ne ajutau tot timpul.e drept ca am dat o cafea la o moasa cu alaptatul si venea si nopatea sa vada cum sunt...ca facusem noduli si ma dureau f tare.ma tot ajuta sa ma mulg manual...era cumplit.

ELEDEEA si al atau e adorabil....mortal in salopeta aia cu aiurila...f bine ca ai ajutoare.si bine ca ai trecut cu bine psete toate temerile din timpul nasterii.

DULCINEEA ma socheaza ce scri...imi pare tare rau si si de mama ta.faza e ca e o boala.n-o poti cumva convinge sa se trateze?s-o duceti la dezalcolizare?si apoi la un centru din acela unde v-a primi consiliere..etc.asta ar fi o solutie.daca s-ar vindeca,altfel ar sta cu siguranta treburile.mare pacat,mare.....imi pare f rau.daca ai nevoie de ceva...nu exita sa ne scri.

ALINA distractie faina la mare....

GABY ce bine ca ati fost in concediu...si tare rau mi-a parut despre sara cand am citit..bine ca n-a fost mai rau.ati gasit ceva locatie?

ALEX super pozele....va distrati va distrati....f bine.dar mai gandeste-te si cu bb2.ar fi mare pacat sa nu fie...ar trebui sa iti faca pofta atatia bebei mici de pe forum..pupici la tiadris

IOANA13 m-am bucurat cand am citit ca ati trecut cu bine peste operatie.asta e cel mai important...sanatatea.si ma bucur ca v-ati regasit.

ANAMICA ce burtica frumoasa ai...nu mi-a venit sa te cred cand te-am vazut,,,,dar ce greu ti-a fost si tie,imi pare rau...intr-un final,totul v-a fi uitat,cand iti vei vedea piticul in brate.tin pumnii sa nasti cat mai usor si rapid,sa fiti bine,asta conteaza..adresa mea de mail e pityca20022002@yahoo.com.ti-as fi recunoscatoare daca ai putea sa-mi mai dai ceva idei..mersi

ANI.. bine ca a scapat cretulina de varicela si sa speram ca v-a fi imuna pe viitor...

ELENA f mari si dragalasi copii tai.bine ca a plecat dragos si e cumintel..mai poti respira si tu..

ooo..dar cate am mai vrut sa scriu....si nu-mi mai aduc aminte

Mergi la inceput