"Gravidutze si mamici de Cluj - 163"
Raspunsuri - Pagina 20
antoni spune:
Victo-nu te intrista frate, si eu la fel, noi cu pitica vu o tusa productiva de cateva luni, urata rau, iar asta micu de ieri de la 3 de la amiazi incontinuu colici, am dormit de 2 ori cate 20 de minute pana acum, l-am cantarit,n-a pus deloc de cand am trecut pe nan1 ha, plus colici de atunci non-stop, am sunat doctorita, a zis sa trecem pe hipp plus 1, i-am dat la 10, acum o ora mi-a dat tot afara, mai dau odata, daca tot da afara , inseamna ca nu tolereaza
si pot sa ma dau cu capul de pereti.deci, sunt varza, cand cu unul, cand cu altul, aseara m-a apucat un plans, in rest bine, hihi, asta ca sa facem haz de necaz...sanatate multa voua...poate Mihaita n-a ragait si de asta a dat afara?
intre timp am achizitionat cateva cutii bune de nan ha1, daca cineva are nevoie le dau cu cea mai mare placere!!!
ALEX29 spune:
salutare
am vazut pozele cu bebelusii 
DIANA felicitari pt burtica 

GABI ai facut rezervare pt Sara?imi pare rau pt ce a patit :(( ,bine ca nu a fost mai grav
vad ca incepe sa predomine numarul mamicilor cu 2 bebe
,cred ca mi am pierdut curajul pt inca un puiut... desi inca am momente in care mi l doresc f tare ...poate o sa fiu mai hotarata la anul
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186
elenuta23 spune:
PAULA, MELI sper sa nu fie ceva grav cu cei mici 
sanatate multa multa
alinaoana ce domnisoara mare ai
, tare scumpa, am vazut-o pe facebook ![]()
o intalnire cand facem?????![]()
acum mi-am terminat papika, supica de fasole verde, tocanita de pui cu paste si porumb fiert 
Dragos abia dupa 3,30 a adormit de grija porumbului fiert ![]()
voi ce mai gatiti??/
soansope unde esti ???sorana ce mai afce??
andrereav-ati mutat??va place???
o dupamasa placuta
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Victo spune:
meli, deci ne putem lua de manuta cu piticii..
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ALEX29 spune:
ELENA chiar ca ar trebui sa ne intalnim ,nu ne am vazut de mult timp 
astazi am facut snitele din piept de pui cu orez si ciorbitza de vita facuta de ieri
DIANA la ce firma ai comandat mobila ?
ADRIANA ma bucur ca ai reusit sa ti gasesti job ul dorit ?
o seara frumoasa mamicilor 
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://picasaweb.google.com/sanda252003/Downloads#5497061986615057186
Victo spune:
maine fac si eu ciorba de perisoare si piure cu pulpe de pui.
in seara asta am comandat pizza.:)
ce faceti cu copiii in vacanta?
meli, eu deocamdata ma declar norocoasa, se nimeresc astia micii de dorm la amiaza aprox. deodata.si prind si eu o ora de somn si asa bine e..:) iar Mihai doarme bine noaptea. chiar dc se trez. mai des, doarme linistit, fara scancete si pot si eu sa ma odihnesc.
sper ca dc e acasa cu noi tot timpul sa se mai linisteasca si Stefan in vacanta asta.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
anca.b spune:
Ciao fetele!
Diana, ma bucur ca te vad din nou pe aici! ai grija de tine, mami si odihnestet-te cit mai mult!!! sa ne pui poze cu mobila Anei!
Elena, groaznic ce i s-a intimplat vecinei tale! Ce faceti cu vacanta? v-ati decis unde mergeti?
Ioana, mai e putin si vine P acasica! 
Simina, imi pare rau pt probleme voastre! va tin pumnii sa se rezolve cumva!
Meli, nasol cu laptele....noi am dus-o bine cu Nan simplu, un an de zile...apoi a avut ceva reactie alergica la el si am scos de tot laptele praf...incearca Milupa, Aptamil....
Vreau si eu o intilnire, daca sunteti amatoare! In WE sau dupa ora 6 sera in tp saptaminii....
Pupicei tuturor! Ma duc sa termin fasolea cu ciolan...![]()
PS: V-a spus Adriana ca suntem colege? Ma bucur ca ii place si ca e ceea ce isi doreste! Bafta mare in continuare! 
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
mami_alexia spune:
Salutare!
Anca, 
Si e vreau o intalnire, dar daca o programam si cu copiii, sa fie dupa 6 august![]()
Paula, Meli, multa sanatate puiutilor vostri
Va
, o seara frumoasa!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
anamica spune:
Hello,
Anca ce bine miroase la tine in bucatarie
Eu am aerisit deja, dar astazi a mirosit si la mine a ciorbita taraneasca si varza a la cluj![]()
Meli, Paula multa putere si rabdare.
Meli i-ai dat dintr-o data noul laptic? incearca sa-i dai cate putin.
Legat de vomitat/regurgitat, la Ana se intampla frecvent si mi-am dat seama ca fie papa prea mult, fie insistam eu sa o tin in sus si sa o bat pe spate ca sa regurgiteze
(de frica sa nu aiba colici).
Paula a mai vomat Mihaita?
Alex, firma se numeste essenze design, daca vrei numar de contact pot sa-ti dau.
Poze nu am facut pentru ca abia vineri ajunge salteaua, dar sunt incantata cum arata, practic e un dulap mare cu usi glisante, un pat de 1 persoana si un corp pt carti.
Astazi m-am cam obosit, probabil ca o sa am o noapte distractiva, acum stau in patut si astept sa vina ora sa iau gynipralul&no-spa.
Seara faina,
Diana, mami de Ana (13.09.2007) si
35+
Povestea Nasterii Anei
dulcineea_cj spune:
Si eu vreau intalneala 
Eu am facut snitele din piept de pui cu cartofi natur si salata de varza Ciorbita de varza Desert inghetata
Ce am facut in ultimul timp : ghiveci de legume,friptura cu legume la cuptor,tocanita de ficatei,ciorba a la grec,ciorbita taraneasca de vacuta,mazare scazuta,dovlecel pane,taietei cu varza...nu mai stiu 
mami
de sumudica cu ochi albastri(asa imi spune tati)