Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101
Raspunsuri - Pagina 7
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
1. daca nu ar avea febra eu i-as face baie, cu grija sa nu trec de la o temp la alta, sa-l imbrac repede sa nu-l ia frigul, eventual aduc baitza in camera in care ramane! 2. eu noaptea ii dau body cu maneca lunga (de obicei, si cand nu adoarme anticipat) pt ca sta cu mainile scoase de sub patura si i le gasesc reci (de la umeri). Picioarele in schimb sunt goale dar le tine sub paturica (patura mare cu care ma invelesc si eu, caci astea mici ale ei reuseste sa le dea deoparte) _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Mersic de raspunsuri, o sa intreb si pediatra, eu i-am facut baie zilnica cat a fost racit si totul a fost oke, desi... ma gandesc ca poate nu ajungeam la AB daca urmam toate sfaturile primului medic si mai ales nu-i faceam baie sau Dumnezeu stie ce greseli am mai facut...
homeopatele sunt bune in stari usoare, dar noi deja eram raciti de joi si am inceput cu ele sambata dupa-amiaza... la recomandarea medicului nu alta.
intrebasem de invelitoare pe noapte pentru ca body cu maneci mi se pare prea cald si de colo transpira foarte tare (lac-lac) si transpiratie e rece ... n-as risca sa-l las pe noapte in patutul lui, il tin langa mine sa-l sterg de transpiratie. Dar cred ca revin la boby cu manecute.
Caius se autodiversifica acum cu un caiet de-a Elei ii place sa rupe foi si il supraveghez sa nu inghita...si cand le terfeleste prea tare, ii dau foi proaspete.
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
Ruxita spune:
mandruta, pojarel? interesant... daca pot spune astfel.
vroiam sa va propun mai demult sa facem un album separat cu "cazuri medicale" (uite deja am avea poze de galerie cu Lucas si Ivan), sa avem si documentate cazurile si sa ne fie la toate de invatatura, ca un fel de fisa medicala, cu tratamente, observatiile medicului, evolutie boala si cand suspectam ceva, ne ducem la poze, la fisier (din mailul comun) si studiem problema, reperam rapid mamica experimentata.
Pupam fititza cu pojarel (recunosc ca nu stiu cum se manifesta, cat e de grav, daca trece repede cu sau fara tratament), de la tine am inteles doar ca ar fi contagioasa, de retinut!
Multa sanatate puiutei!
AMR 8, aproape o dama bine!
Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)
mamidepuiuti spune:
neata fetele
cris m. multam de cofee
LMLirina,anastasia si andrei
multumim catalutza si ratusca de tratatie!
LMA sot de roxy
mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario fetelor ati inceput saptamana ocupate? alexa tocmai a papat 25 ml de morcov cu lingurita ... si deschide guritza knd o vede Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... varsta Alexandrei |
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Neatza! Io-s inca la cap 99! Va alerg repede si revin! Cristies merci de link-urile cu cereale. Noi azi mergem la dr la control si vaccinul optional antipneumococic. O sa intreb pan la urma daca avem voie cereale sau biscuiti sau alte cele...depinde cat de gras il va gasi pe Yannis.... Yannis a inceput sa manance o masa de frucrte de aprox 220 - 230 ml si o masa de supa tot la fel (cantitativ) plus alte 3 mese de lapte (cam 600ml de lapte pe zi) nu stiu daca mai e cazul de altceva. de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
tin pumnii la vaccin! pupici lui yannis sa nu-l doara !
asa creste Alex
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita mandruta, pojarel? interesant... daca pot spune astfel. vroiam sa va propun mai demult sa facem un album separat cu "cazuri medicale" (uite deja am avea poze de galerie cu Lucas si Ivan), sa avem si documentate cazurile si sa ne fie la toate de invatatura, ca un fel de fisa medicala, cu tratamente, observatiile medicului, evolutie boala si cand suspectam ceva, ne ducem la poze, la fisier (din mailul comun) si studiem problema, reperam rapid mamica experimentata. Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
E O IDEE F BUNA!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
Beatrice1982 spune:
va salut.....................
noi o dam din una-n-tralta.............
ieri , alaltaieri sotul a fost bolnav, a facut febra si nu stim de la ce
de cand doamne iarta-ma il tot trimit la dr.....................
azi i-a descoperit apa la plamani
maine merge la spital
sa vedem tre sa ii faca analize, dra aia a zis ce e demult treaba....si are si aprindere.....
daomneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
rugati-va pt noi......plsssssssssssss ca eu nu mai pot!!!!!!!!!!!!
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
catalutza81 spune:
Din cap 95, jumatate din el ca asa il lasasem:
Ayanna si Irina imi plangea pana o luam in brate si statea doar cu tztz in gura (asta prostia mea ca eu am invatat-o asa, dar nu e bai ca imi place de cand am scapat de usturime si durere ). Dar era clar ca o deranja burtica, de atunci beau ceai de la teekanne, baby tea se cheama. Eu am gasit la remedio, doar. Iti pot trimite o cutie prin posta sa vezi cum reactioneaza si apoi iti poti face comanda pe bebelusultau.ro ca au acolo (doar ca fiind comanda de 50 lei min ma gandesc ca nu vrei sa iei ceai de 50 lei si apoi sa nu mearga...desi eu cred ca o sa fie OK). E si pt bbei ceaiul, adik pt ei e, dar eu il beau eu. De atunci Irina trage besi fara sa se mai planga sau trezeasca noaptea.
Lucia si de mine trage Irina cu gingiile, de parca se scarpina. Ii strig iii sau ma doare sau ma uit urat la ea si vb mai apasat, imediat da drumul...dar dupa 2 sapt de educat ca si mie imi radea in nas initial.
Acum sa revenim in prezent: eu vreau sa ii fac cerealele cu LM ca am vreo 5 l la conge si de asta l-am si tinut...desi pot sa ma mulg cu usurinta si acum, deci nu stiu cum sa fac, sa ma risc sa imi cresc productia de lapte cand ea o sa suga mai putin? Ca parca daca tot am nu as mai folosi de la conge (desi erau pungi presterilizate) ca ma gandesc ca e mai altfel (stiu ca LM se schimba continuu in consistenta si compozitie....).
Crism imi pare rau ca s-a intarcat, cum naiba a reusit? Ca vb aia, a mea nu ar da tztz pe nimic, ba in concediu o cauta pe nasisa de asa ceva tragand cu mainile de bluza ei si cautand cu gura...
Aaaa mi-am adus aminte sa va zic faza, mai nou irina cand suge intai pune limbutza si linge sa vada ce ii dau si apoi suge . Ne distreaza pe toti la culme! A cam facut mucisori ca am avut cam mult lapte si a tras si pe nas si am aspirat-o cu aspiratorul (de obicei pun doar ser) si de atunci si la vigantol intai isi inclesteaza gura si apoi daca vede ca nu e pericol o deschide. Da, Ruxita inca ii dau vigantol ca asa a zis pediatra, ca nu e suficient soarele.
trimit si revin!
alexutzzza spune:
Xela felicitari ptr MAMA, merci de incurajari cu nr.2
Fetele gospodine sa va fie de bine musacaua!
Cris D la cat mai multe hohote Emei!
MAMIDEPUIUTI zic merci de Yannis, sper s anu faca nazuri de acum incolo!
DANYELANA! La Multi Ani fericiti impreuna!
Felicitari pentru diversificare! Pofta mare in continuare! la mine Yannis a fost f incantat ieri cand i-am bagat la legume si un cartofior mic, cartof nou, dulce.
Decenuela drum bun!
Multumesc din nou tuturor ptr urarile de nr. 2 sper sa ne iasa si sa fie cumninte si sanatos/sanatoasa
Dulcineea FELICITARI! la mai multe stelute!
Cris M bafta la diversificare!
Miremia cum a fost la mare? De ce te mananca de diversificat? Mara e o scumpa si ia f bine in greutate si nu cred ca are nevoie de altceva. Daca vrei poti incepe sa te prostesti cu fructe gen cum facea CRIS D: sa ii dai diverse sa miroasa/linga (am inteles ca i-ai mai dat, mar, nu?). De ce Zuma? mi se pare scump si mie una nu imi place cum arata, prea OZN, cel mai ok mi se pare Chicco Polly, daca as avea bani eu d-ala mi-as lua.
Cam asta e cap 100
off parca nu-mi ajung zilele si orele din zi...am citit si raspuns f pe fuga, sper sa am timp sa mai revin azi
Aaaa si votez PENTRU! Herastrau. Maine? poimaine? haideti! repede ca apoi plec si vreau si io sa va vaaaaaaaad!
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Am visat si eu la chestia asta. Din pacate la noi nu se aplica decat la fructe pentru ca mancarea noastra este condimentata. M-am mai gandit la chestii din salata de exemplu, dar nu sunt ok pentru inceputul diversificarii asa ca... tot la lingurita am ajuns. Dar nu mi-am pierdut speranta pentru finger food. Pe la 7 luni am de gand sa incep. Ruxita, tu mai tii Monti? _ Povestea unei . Cresc |
fetele mele dragi,eu va sustin!
[poate ne iese si noua ]
asa creste Alex