Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

o intrebare - in perioada in care facem tratamente (tratam o viroza, o raceala, luam AB), facem sau nu baie la copil? unii pediatri nu recomanda din cauza variatiilor de temperatura, ba cald, ba racoros... voi ati face sau nu baie la copil? (in afara episoadelor de febra, desi chiar si atunci pentru a scadea febra il putem scufunda 10 min in apa calduta)

cum mai culcati copii? in pijamale? stau inveliti?

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

1. daca nu ar avea febra eu i-as face baie, cu grija sa nu trec de la o temp la alta, sa-l imbrac repede sa nu-l ia frigul, eventual aduc baitza in camera in care ramane!

2. eu noaptea ii dau body cu maneca lunga (de obicei, si cand nu adoarme anticipat) pt ca sta cu mainile scoase de sub patura si i le gasesc reci (de la umeri). Picioarele in schimb sunt goale dar le tine sub paturica (patura mare cu care ma invelesc si eu, caci astea mici ale ei reuseste sa le dea deoparte)

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata!
Noi cam rarut pe aici, incerc sa va citesc dar nu reusesc, de scris nu mai zic...
Felicitari pentru cap. 100! Sa ne traiasca pufuletii si sa fie sanatosi!
Cris M, ma bucur ca esti mai bine! Cred ca a fost cumplit...
Dastefa, fii mai optimista! Copiii au ritmul lor. Am incredere ca totul o sa fie bine. Azi un zambet, maine un ras in hohote...Mirunica.
Nikole, imi pare bine "ca te revad", astept si eu sa vad ce zice dr. Stanciu.
Miremia, sper ca ati avut vreme frumoasa, eu as fi iesit cu voi, dar ai sa intelegi de ce nu se poate imediat...
Cristies, imi place cum te-ai organizat sa raspunzi tuturor din urma, eu nu am atata rabdare.
Onitza, ai toata admiratia mea pentru felul in care ai rezistat atata timp sa alaptezi!
Acum nu mai stiu cui si ce vroiam sa-i spun... multe fetelor active, care au umplut atatea pagini pe forum!

Despre noi: posibil pojarel. Am fost vineri la dr. sa facem vaccinul de 4 luni. L-am ratat a doua oara (prima data avea reactie la bcg si a zis dr. sa mai asteptam).
A controlat-o pe fi-mea in gat (putin rosu), plamani, inima, kg, alea-alea, se uita la ea, zice: "mai, dar asta nu e pielea ei normala, nu vezi ca iese ceva pe ea?". Eu am crezut ca de la caldura...
Temperatura cam 37,5, eruptie, gata: boala eruptiva contagioasa. Abia a doua zi s-au accentuat bubitele. Temperatura varia intre 37 si 37,7. Mi-a zis sa am in casa Panadol si supozitoare cu paracetamol, sa nu ma sperii, ca la varsta asta trece repede, si s-o sun oricand. Baie nu i-am mai facut in cadita, dar am spalat-o cu dusul (pe cap nu). Ieri a fost cam apatica si a dormit mult (cu ocazia asta am terminat tot de calcat... pana data viitoare), a mancat mai putin. Azi s-a trezit vesela, a mancat bine, temperatura 37,1. Are 6800g, e totul ok.
Si eu o pun intr-un loc si o gasesc in altul, tot asa se taraste militareste, isi pune in cap tot ce prinde, tipa. Cel mai tare ma distreaza cand vede biberonul. Casca gura si intinde mainile dupa el. Am zis ca trebuie sa filmez asta!

Altceva... s-ar putea sa faca si tati pojarel. A fost ieri pana la tara, si cand s-a intors era plin pe burta. Acum ramane de vazut daca e asta sau e de la alergia lui... desi la alergie ii ieseau niste pete rosii, intinse, astea sunt mai marunte si rozalii.. vedem azi, a zis ca merge la dr.

Doamne, Bea, prin ce-ai trecut! Sa fiti sanatosi si sanu mai aveti parte de asemenea momente niciodata. Eu sunt mai linistita ca pot s-o sun pe dr. la orice ora si vine acasa, sau ma urc in masina si plec la urgenta.
Oani, multe pentru sfaturile tale si pentru atitudine! Te respect maxim!

Of, cum am nimerit eu intr-o asa gasca de fete valoroase! Va pup pe toate si pe puiutii vostri!

Sumudica, nu te-am uitat! Multi de la Cristina!

sarbatoritilor de we si de azi, si Xelei!

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Se incheie concursul romtelecom (ce usurare!) Inca o data felicitari Bobitzei ca a castigat primul ei concurs (primul copil castigator din concurs - lorex contientizezi ce poate sa insemne chestia asta, nu? ca acest copil va fi intotdeauna prima! sau ca va reusi din prima! s-a dat vreun gol?
Va multumesc pentru voturi celor care ne-au votat!
Ma intrebase cris_mario cum de ne-am inscris in concurs... am vrut sa vad cum e (de parca n-as sti), doar sa participi si sa nu te agiti pentru a castiga (eu care tot timpul trebuia sa fiu prima la tot - pana si la maritat si facut copii).

Va urez noapte buna si ne mai citim si maine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Multumesc Ruxita! Da, am fost f bucuroasa cand a castigat tocmai pentru ca in sufletul meu a incoltzit speranta ca e un copil norocos!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lorex, eu de cerealele simple vorbesc, ca si pe alea tre' sa le arunci in trei saptamani. De alea cu lapte m-am gandit si eu ca se strica laptele, dar cand in compozitie scrie 93% orez, 7 % vanilina, ce se strica in 3 saptamani? Punga???
Si cerealele care au deja lapte se fac cu apa. Cele simple se fac cu lapte.

_
Povestea unei .
Cresc

Merci de clarificari!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Buna dimineata!
Noi cam rarut pe aici, incerc sa va citesc dar nu reusesc, de scris nu mai zic...
Felicitari pentru cap. 100! Sa ne traiasca pufuletii si sa fie sanatosi!
Cris M, ma bucur ca esti mai bine! Cred ca a fost cumplit...
Dastefa, fii mai optimista! Copiii au ritmul lor. Am incredere ca totul o sa fie bine. Azi un zambet, maine un ras in hohote...Mirunica.
Nikole, imi pare bine "ca te revad", astept si eu sa vad ce zice dr. Stanciu.
Miremia, sper ca ati avut vreme frumoasa, eu as fi iesit cu voi, dar ai sa intelegi de ce nu se poate imediat...
Cristies, imi place cum te-ai organizat sa raspunzi tuturor din urma, eu nu am atata rabdare.
Onitza, ai toata admiratia mea pentru felul in care ai rezistat atata timp sa alaptezi!
Acum nu mai stiu cui si ce vroiam sa-i spun... multe fetelor active, care au umplut atatea pagini pe forum!

Despre noi: posibil pojarel. Am fost vineri la dr. sa facem vaccinul de 4 luni. L-am ratat a doua oara (prima data avea reactie la bcg si a zis dr. sa mai asteptam).
A controlat-o pe fi-mea in gat (putin rosu), plamani, inima, kg, alea-alea, se uita la ea, zice: "mai, dar asta nu e pielea ei normala, nu vezi ca iese ceva pe ea?". Eu am crezut ca de la caldura...
Temperatura cam 37,5, eruptie, gata: boala eruptiva contagioasa. Abia a doua zi s-au accentuat bubitele. Temperatura varia intre 37 si 37,7. Mi-a zis sa am in casa Panadol si supozitoare cu paracetamol, sa nu ma sperii, ca la varsta asta trece repede, si s-o sun oricand. Baie nu i-am mai facut in cadita, dar am spalat-o cu dusul (pe cap nu). Ieri a fost cam apatica si a dormit mult (cu ocazia asta am terminat tot de calcat... pana data viitoare), a mancat mai putin. Azi s-a trezit vesela, a mancat bine, temperatura 37,1. Are 6800g, e totul ok.
Si eu o pun intr-un loc si o gasesc in altul, tot asa se taraste militareste, isi pune in cap tot ce prinde, tipa. Cel mai tare ma distreaza cand vede biberonul. Casca gura si intinde mainile dupa el. Am zis ca trebuie sa filmez asta!

Altceva... s-ar putea sa faca si tati pojarel. A fost ieri pana la tara, si cand s-a intors era plin pe burta. Acum ramane de vazut daca e asta sau e de la alergia lui... desi la alergie ii ieseau niste pete rosii, intinse, astea sunt mai marunte si rozalii.. vedem azi, a zis ca merge la dr.

Doamne, Bea, prin ce-ai trecut! Sa fiti sanatosi si sanu mai aveti parte de asemenea momente niciodata. Eu sunt mai linistita ca pot s-o sun pe dr. la orice ora si vine acasa, sau ma urc in masina si plec la urgenta.
Oani, multe pentru sfaturile tale si pentru atitudine! Te respect maxim!

Of, cum am nimerit eu intr-o asa gasca de fete valoroase! Va pup pe toate si pe puiutii vostri!

Sumudica, nu te-am uitat! Multi de la Cristina!

sarbatoritilor de we si de azi, si Xelei!

bravo cristinica!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!!
na ca m-am blocat...nu mai stiu ce voiam sa spun.....voiam sa pun un filmulet cu asta mic, dar nu ma lasa...not valid file type...ma poate lamuri careva? din cele care ati mai pus filmulete...

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Multumim! bobitza!

A! Eu am o problema cu cerealele. Iau doar din acelea fara lapte, ca sa le pot adauga eu in lapte. Daca iau cereale cu lapte, sa le prepar cu apa, trebuie muasi sa le fac conform indicatiilor si iese ceva mai consistent, de dat cu lingurita. Altfel, daca vreau sa le pun in biberon si scad masura, iese prea apos, si nu cred ca are gust bun. Asa ca le prefer pe cele pe care le pun in lapte, ca sa-i dau din biberon. Mai ales seara, ultima masa e de lapte cu cereale si m-as chinui sa i le dau cu lingurita. Ea obosita, eu o alerg sa-i bag in gura... Si pun doar 2-3 masuri in lapte. Am avut si cereale cu lapte, dar trebuie sa fie dispusa sa le manance cu lingurita. Plus ca daca eu ii dau nan si cerealele sunt de la milupa, nu prea vreau sa amestec 2 tipuri de lapte.

Ati inteles ceva sau am batut campii?

Mergi la inceput

Si ma mandresc ca adoarme singura. Se joaca pana oboseste si o gasesc dormind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

buna!!!
na ca m-am blocat...nu mai stiu ce voiam sa spun.....voiam sa pun un filmulet cu asta mic, dar nu ma lasa...not valid file type...ma poate lamuri careva? din cele care ati mai pus filmulete...

mama unui pui...Stefan

trebuie sa ai descarcata picasa pe calculatorul tau si incarci filmuletul din picasa descarcata de tine, nu din site.

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata!!!!

Ce de sarbatoriti avem azi... LML Andrei, Anastasia si Irinuca!!!

Si LMA Lillyka si sot de Rox_y!!!

Fi-miu a mancat compot de corcoduse cu mere. Parea entuziasmat o perioada, apoi gata, a inchis gurita, ura si la gara. Mai incercam si cu supa pe la doua...

Alexutzzza, ce bine papa puiul de grec. Nu ne zici si noua reteta supei? Pls, pls,pls.

Mergi la inceput