Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

s-a terminat meciul...Spania Campioana!

si pt ca e 12 iulie azi e ziua sotului

si va dau la toate si

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita
[altfel asa imi imaginez ca se face diversificarea, la cerere, nu cu forta cum facem noi, copilul singur sa bage in gura alimente si sa le testeze in voia lui... (as vrea eu)

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

Se poate, exista si se numeste autodiversificare. Daca bagi cuvantul in google o sa gasesti blogul unei mamici care a avut curaj sa incerce (are si poze cu bebe autodiversificandu-se). Eu cred ca o sa incerc asa...75% diversificare - 25% autodiversificare. I-am luat un instrument de la TT pt asta, se numeste feeder.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

Am visat si eu la chestia asta. Din pacate la noi nu se aplica decat la fructe pentru ca mancarea noastra este condimentata. M-am mai gandit la chestii din salata de exemplu, dar nu sunt ok pentru inceputul diversificarii asa ca... tot la lingurita am ajuns. Dar nu mi-am pierdut speranta pentru finger food. Pe la 7 luni am de gand sa incep.

Ruxita, tu mai tii Monti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna fetele mele dragi!

Am ajuns acasa, uf nu e nicaieri ca acasa . Mi-a fost ff dor de voi, ati scris ceva nu gluma ! Am recuperat jumate din cap 100 ca am zis ca e bine sa fiu la curent cu noile teme si apoi sa citesc din urma.

Cam atata imi aduc aminte....
Sa va zic de concediu: am fost la clisura Dunarii 3 zile si apoi inca 4 zile in Parang, langa petrosani. La dunare a fost superb dpdv peisaj si cazare, in schimb masa a fost jalnica! La nicio pensiune de pe acolo nu se putea manca decat somn sau salau sau crap (daca aveai noroc de crap...). Somn nu imi place ca are gust de mal (iac), salau am mancat in prima seara (pe care ni l-a vandut cu 700 mii lei kg...de kko, nici la carf nu e asa scump!). Noroc ca a prins fratemiu niste crap pe care ni l-au gatit ca alftel as fi murit de draci. Oricum am mers la dunare sa mananc pui. Am facut indigestie si...noroc ca am plecat! In parang, cazare super, mancare excelenta, personal excelent. Naspa a fost ca noaptea inghetam efectiv, am primit un calorifer electric dar daca statea in priza noaptea era prea cald, daca il scoteam era prea frig in cateva ore... si in timpulk zilei fff ciudata vremea, acum soare de o dezbracam pe irina la maiou si imediat ii puteam pantalon lung si hanorac dublu . Noroc ca nu a racit! aaaa si de la soare, nu stiu cum naiba ca nu am tinut-o in soare, s-a bronzat pe picioare si pe fata (direct maronie, fara sa se inroseasca) iar acum arata ca o painica coapta bine . Tati s-a cam ars pe ceafa si e bronzat ca tractoristii iar eu sunt doar pe fata rosie ca racul, desi in viata mea nu m-am inrosit de la soare (ma maroneam direct....). Una peste alta, un concediu fain, ca eu doar am alaptat, de distrat, a distrat-o mama pe Irina, am avut timp si de sot si el de mine .

Cand am ajuns acasa, sotul a zis, te roooooooooog fa tu mancare ca mor daca mai pun gura pe chestii naspa si Irina e total transformata, rade si vorbeste si chiuie (ne face ea jucarele sa o bagam in seama) si a luat 600 gr in 3 sapt! are 6520 astazi!A si merge cumva deabusilea...e posibil asa ceva??? in timpu noptii avanseaza cumva pana ajunge cu capul in partea cealalata de patut, pe lungime. Am urmarit-o si la munte era ca un carabus, cu manile in fata, ridica funduletzul si se impingea in talpici si avansa asa cu paturica in spate, sa mor de drag si nu alta . Intr-o seara a avansat fara paturica si la un mom dat a inceput sa scartaie si era intr-un colt de patut cu mainel sub ea si cu fatzuca in cearceaf, cu picioarele stranse sub ea si rece ca un kktel. Off cand am luat-o in brate a oftat de mi s-a rupt sufletul si s-a rabunit asa la min ein brate...am infasurat-o in patura si a dormit dusa inca 3 ore. In schimb are mesele de noaptea intacte .

va pup si ne citim maine!

Catalutza mami de Irina

Daaaaa al meu !!! Se taraste pe coate ca in armata .. isi baga picioarele sub fud ... fundul sus si pe coate inainte . Mor de ras cand il vad ....

Suuuper concediu ai avut ...
Noi anul asta vom merge fara Mini pt ca nu avem masina si ne-ar fi groaznic de greu cu trenul . Am sa-l las la mama 3-4 zile sa mergem si noi la mare un pic.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

ati primit careva indemnizatia pe iunie?....ca io pauza....din 28 iunie tot verific si nimic.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Eu am primit pe 18 chiar cu 2 zile inainte

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Si acum despre noi .. prea multe nu am de zis ...

Decat ca numai adoarme asa de repede pt ca se ridica in maini si oricat de obosit ar fi tot vrea sa sta ca broscutele si da din picioare de zici ca inoata ... ca merge taras-grabis intr-un anumit colt al patului de care cred ca e indragostit ... ca il pun cu capul intr-o parte si il gasesc in partea cealalta dar pe spate nu pe burta asa cum il pusesem initial ... vb din ce in ce mai mult .. simt cum vrea sa imi spuna ceva ... cum comunica cu mine... Imi place ca rade numai la mine si la tasu mai rarutz ca-i mai dragutz la altii .
De azi am inceput sa ii pun cereale in fiecare bibe de lapte ! ... Vad ca ii place mult mai mult asa ... sper sa il tina! Mai schimba si el gustul laptelui. Si mai avem o cutie jumate si trecem la 2 .

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

buna dimineata,va servesc cu o cafelutza pe fiecare
sa aveti o saptamana frumoasa

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

oani sunt mai bine,multumesc de ? ... adica nu ma mai dor si mai sunt putin 'siliconati'
catalutza multam fain,akm sunt ok Alexandra s-a intarcat si am tras-o cu sanii...dureau ingrozitor

edit: fain concediu catalutza felicitari ptr realizarile irinei

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Se incheie concursul romtelecom (ce usurare!) Inca o data felicitari Bobitzei ca a castigat primul ei concurs (primul copil castigator din concurs - lorex contientizezi ce poate sa insemne chestia asta, nu? ca acest copil va fi intotdeauna prima! sau ca va reusi din prima! s-a dat vreun gol?
Va multumesc pentru voturi celor care ne-au votat!
Ma intrebase cris_mario cum de ne-am inscris in concurs... am vrut sa vad cum e (de parca n-as sti), doar sa participi si sa nu te agiti pentru a castiga (eu care tot timpul trebuia sa fiu prima la tot - pana si la maritat si facut copii).

Va urez noapte buna si ne mai citim si maine!

AMR 8, aproape o dama bine!

_

Un vot pentru un maimutzel va rog

asta cam asa a fost si la mine

intrebai cum dorm copii,Alexandra nu suporta sa fie invelita ... adica da atat de mult din picioare pana se dezveleste sau pana se trezeste de nervi

eu nu i-as face baitza dk ar fi bolnavioara/temperatura etc
iar cu autodiversificarea.... pareri si pareri ... chira nu am idee...tre' sa mai creasca putin,zic si eu

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

s-a terminat meciul...Spania Campioana!

si pt ca e 12 iulie azi e ziua sotului

si va dau la toate si

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

multumim de tratatie

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

cristies frumi cana de la DM si fain k o folositi,noi momentan nu...fimea s-a uitata si a zambit strengareste la cea verde ....stie ea k ii place lui mami verde .. imi place ca explici totul ....
danyelana felicitari ptr diversificare superbe pozele knd se diversifica..ii place sigur k rade si mami pe sezlong
ruxita sa-ti fie de bine tunsoarea faina poza cu caius cu castile
roxy super k sta in fundulet... ...ai bagat-o in mare?? vaai ce grasunica e
MP ...Alex m-a terminat....e un smecher cu ochelarii

o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput