Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara!

Multumim tare mult pentru urari, sa vi se intoarca inzecit!

Eu sunt undeva pe la capitolul 97-98 (citesc in paralel cu 101 )

Am retinut ca Alexutzzza vrea bebe nr 2, insa nu am gasit inca timing-ul... vrei sa te apuci deja???

Cris.m imi pare tare rau de laptic si de intarcare precoce a gazei... asta e, prima dintre multele surprize care te asteapta, nu?

Bea, multa sanatate Ivanelului, asa stiu si eu referitor al bolile copilariei, cu cat le face mai devreme, cu atat sunt forme mai usoare

Xela, mi-a spus mama ca v-ati intalnit, cand mai veniti in parculet? Si m-ai pus pe ganduri cu indemnizatia, ca si eu am optat tot pentru virare pe card, sper sa nu am "stupize-stupize" cu oamenii astia...

Cristies, mie mi-au scazut foarte mult sanii de cand am inceput sa tin cura de slabire, nu inainte. stii ca spuneam la un moment dat ca, dupa prima luna cand se umflau sanii de lapte, in lunile urmatoare au revenit la dimensiuni cat de cat normale, in sensul ca, desi au lapte, nu se mai intaresc. fata de momentul ala au scazut doar o data cu kilogramele... cred ca sunt cam incoerenta

Andrei e bine, azi la 6 luni l-am pus eu pe cantar si are 8 kile fara 40 de grame! Sunt tare curioasa cu inaltimea, noi suntem patrati nu Yiannis, ca avea acum o luna 65 cm... Vedem valorile oficiale (parca e boxeur inainte de meci ) peste o saptamana la vaccin.

Ma bag sa ma uit la poze de vacanta de la Xela si pe sexi-mami Ruxita!

Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)

AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Oani, multumim de intrebare, Cristi e mai bine, au mai disparut bubitele, nu mai sunt asa accentuate, a mancat foarte bine, a fost vioaie, s-a jucat, e ok. M-a speriat pe la pranz cu un 37,9 dar dupa Panadol si-a revenit. Tati e cu urticaria lui. Copilul e mai cuminte si mai ascultator decat tac-su . Imi zisese dr. ca ar tine eruptia cam 4-5 zile, si iata ca revenim la normal. Prima oara s-au observat bubitele vineri cand am fost la cabinet.
Ruxita, din pacate nu pot sa-ti trimit poze cu ea patata ca nu mi-a dat prin cap sa-i fac si acum s-au cam trecut. Doar teorie...

Oana, mami de Ioana-Cristina (7 februarie 2010)

Mergi la inceput

Ooops, eroare! Xela, pe unde ai pus pozele, ca nu le-am gasit pe contul comun...

Ruxita, no comment, you rule!

A, si Gargaritzul diversificat este prea manierat, pai nu sunteti deloc murdari la gurita, stai sa incarc o poza cu Andrei sa vezi ce inseamna "implicare totala"!

Mergi la inceput

Ar mai trebui sa mai scad un kil de la AMR, insa nu indraznesc ca parca s-a intepenit cantarul, mi-e ca o ia inapoi!

Ma tot tin sa spun si uit: multumesc Nikole pentru sfatul cu carnita fiarta, portionata si pusa la congelator Cred ca innebuneam sa fierb SI carne zilnic...

Si inca un pont (daca nu l-a dat deja cineva): mama a descoperit (iaca ce se intampla daca las copilul 3 zile cu mama ) ca daca in apa cu lapte praf si calciu lactic pt branzica bag blenderul pentru omogenizare iese de 2 ori mai multa branza si se scurge numai zer, ceea ce mie nu mi se intampla in veci inainte, se scurgea lapte alb!

Dati-va si voi cu parerea daca procedez bine: in schema noastra de diversificare masa de la 10 de fructe contine si branzica de casa (juma din cantitatea obtinuta) si 2 masuri de cereale. Deci la 102 masuri de cereale, la supica o lingura de orez fiert si seara inca 2 masuri de cereale in LP. Insa eu, mama loca obsedata ca se ingrasa si constipa Andrei, i-am taiat portia de cereale de la 10 si ii pun in loc toata branza obtinuta (ca sa fie totusi satioasa masa). La pranz ii pun cam juma de lingura de orez si seara maxim o masura. O fi prea putin totusi???

Mergi la inceput

Referitor la sfaturile cu lasatul copilului in grija mamei mele 3 zile, va multumesc tare mult pentru raspunsuri! Din pacate nu a fost timp de nici o pregatire, dupa-amiaza am aflat, a doua zi la 12 eram deja pe drum... Am vorbit cu el cat am putut, insa se uita la mine si radea.

Ca si feedback, nu s-a intamplat nimic aiurea, a fost foarte cuminte, nu a plans dupa mine (oare as fi vrut sa o faca?). Deci, cum zicea Ayanna, nu e inca in faza aia de la 8 luni+ cand constientizeaza ce si cum (norocul meu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Si mai am inca o intrebare (de debil) la Cris.mario si la Andre_lina, ca pe ele le-am "vazut" zicand, si la celelalte fete care impartasesc aceeasi opinie:

De ce Nestle nu vi se pare ok ca are prea multe produse?

Ca doar e un brand, nu se fac toate in acelasi loc... sau n-am inteles eu bine?

Ca am vazut la cora niste cereale la jumatate de pret fata de astea de le-am luat eu si cand ma uit pe eticheta erau produse tot de Nutricia, importate tot de Milupa. Asa ca... ori rada baba, ori baba rada?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Seara buna!

Incerc sa recuperez de ceva timp, nu reusesc, trimit asa.
LML amicului Andrei, Irinei si Anastasiei multumim mamicilor de cinste

Eu i-as face baie daca nu mi se interzice categoric. Baita pentru Maia intra in ritualul de seara si n-am renuntat la ea nici cand a facut vaccinurile.

Maia doarme in body cu maneca scurta, fara sa o invelesc. Asa dormim si noi in tricouri si pantaloni scurti, mi se pare normal sa fie la fel si la ea.

BB2...grea chestie. Pana sa o am pe Maia eram convinsa ca 5 ani dupa primul bb nu se pune problema. Acum imi reviziuesc atitudinea, nu mai sunt categorica, mai vedem, dar imi surade ideea

Maia papa mar cu cereale la 10, azi a papat 100ml. Nici mie nu-mi vine sa cred cat ii placmaine trecem si la morcov. Si inghite bine si Singulaire-ul de seara, ca practic de-asta am inceput cu marul sa i-l pot dizolva. so far so good...

sper sa reusesc sa mai citesc in seara asta si sa revin, daca nu, o noapte linistita tuturor!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna!

Incerc sa recuperez de ceva timp, nu reusesc, trimit asa.
LML amicului Andrei, Irinei si Anastasiei multumim mamicilor de cinste

Eu i-as face baie daca nu mi se interzice categoric. Baita pentru Maia intra in ritualul de seara si n-am renuntat la ea nici cand a facut vaccinurile.

Maia doarme in body cu maneca scurta, fara sa o invelesc. Asa dormim si noi in tricouri si pantaloni scurti, mi se pare normal sa fie la fel si la ea.

BB2...grea chestie. Pana sa o am pe Maia eram convinsa ca 5 ani dupa primul bb nu se pune problema. Acum imi reviziuesc atitudinea, nu mai sunt categorica, mai vedem, dar imi surade ideea

Maia papa mar cu cereale la 10, azi a papat 100ml. Nici mie nu-mi vine sa cred cat ii placmaine trecem si la morcov. Si inghite bine si Singulaire-ul de seara, ca practic de-asta am inceput cu marul sa i-l pot dizolva. so far so good...

sper sa reusesc sa mai citesc in seara asta si sa revin, daca nu, o noapte linistita tuturor!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Multumim! si Felicitari Maiei pentru diversificarea cu succes! De unde luati merele? Ati identificat vreun taran get beget sau la noroc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si mai am inca o intrebare (de debil) la Cris.mario si la Andre_lina, ca pe ele le-am "vazut" zicand, si la celelalte fete care impartasesc aceeasi opinie:

De ce Nestle nu vi se pare ok ca are prea multe produse?

Ca doar e un brand, nu se fac toate in acelasi loc... sau n-am inteles eu bine?

Ca am vazut la cora niste cereale la jumatate de pret fata de astea de le-am luat eu si cand ma uit pe eticheta erau produse tot de Nutricia, importate tot de Milupa. Asa ca... ori rada baba, ori baba rada?

_
Povestea unei .
Cresc

Eu am luat alaltaieri sa am de rezerva in casa 2 borcanele cu legume si carnita de la Nestle ca nu a vrut sotul altceva, ca el nu stie ce e aia Hipp si ca in afara de Nestle nu stie nu cunoaste si sa nu dau "prostii" copilului...oricum io ma cand citesc pe site "continut redus de sare"....offf ...eu nu ii fac cu sare...nu as vrea sa ii dau sare dar poate in situatii de urgenta/calatorie o sa apelez si la borcanel...

Deci mie mi-a scapat scanarii treaba cu carnita...se poate fierbe si apoi congela fiarta? ca io nu stau sa fierb un cub de carne....noi de regula cumparam mai multa si congelam nu am cum sa decongelez un piept intreg sa tai un cub de carne si atat...ce fac cu restul daca noi nu avem chef de pui in ziua aia si nici in urmatoarele?

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Danyelana felicitari pentru micul printz civilizat care papa cu linguritza asa micutz! Noi supa inca o servim la biberon, tu cum faci piure? cred ca pasezi doar legumele cu putina zeama nu? ca eu pun destula zeama, cam 100ml zeama plus legumele si-mi ies cam 170 ml asa...

Cristies eu nu-s un exemplu la cap sani...i-am avut mai maricei dar fara sa schimb masura la sutien numai la inceputul sarcinii si la inceputul alaptarii. Eu te sfatuiesc sa-ti cumperi sutiene noi pentru orice eventualitate. Macar 1. La mine de ex inca au ramas un pic mai mari sanii dar cred ca si din cauza kg in plus adica daca le mai dau jos si pe alea 3 pan la mom 2 liniutze nu cred ca mai raman sanii...deci nu e legat numa de alaptare, e vb si de kg...Si sunt femei si femei, femei care dupa alaptare revin instant la forma initiala si femei care raman cu sanii pe viatza.... nu cred ca e nici o regula la cap asta. Si stai linistita nu e intrebare de debil mintal LOL!

Miremia nu cred ca e avantajos sa ne intalnim fara tine ca doar tu ai camera foto magica , numai in pozele alea suntem gazele . Eu plec pe 21 seara, deci exclus 21 dar pana atunci ne putem vedea . Daca zici tu ca e bun Zuma, atunci te cred ca doar are verisorul, nu? Mie mi-a "picat greu" pretzul si probabil de aia nu am o parere buna despre el

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Nu-ti inchipui ca papa sigur cu lingurita Doar se murdareste cu piure in timp ce-i dau eu Eu piure ii fac cu Babycook (le si fierbe, le si mixeaza cu putina apa de la legume -are o chestie unde se strange apa ) si imi place mult.

Noi il avem pe asta
http://www.oclio.com/robot-multifonctions-bebedelice-p-5852.html?cPath=4_27_320

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Mergi la inceput