Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Vaaaiiii! Ma apropii de 500 de mesaje!!! Sper sa nu vada in veci al meu sot cate am, ca si asa zice ca toata ziua pierd vremea (ce stie el?) pe net

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Alexutzza, Oani, Cris.D
Va multumesc! Asa m-am hotarat sa fac! Refuz ambele vaccinuri o data si decalez schema cu o luna jumate (ca BCG il face dupa 20 iulie) si aman infanrixul...off..

Danyelana, mai intrebi? Sigur ca vrem poze cu minicastelasul vostru! Eu am mai vazut ceva ceva pe la inceputul odiseii dar daca ai sa ne arati extra e perfect!

Cristies, ma batea gandul sa incerc niste cereale, nu sunt inca sigura, dar macar ma informam..dar..am ramas nelamurita!

BF, am cautat sa citesc eticheta originala, nu se poate, ca e lipita asta romaneasca peste.Oricum era in germana, dar nu-i bai, ca avem google translate

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Oani imi pare rau ca nu am o camera sa ii filmez...Sara ii arata doar jucariile ei lui Sebi, ca stie ca nu are voie sa ii dea in manuta decat jucariile lui, restul tb sa le inspectez eu de fiecare data, si Sebi le vrea, se inroseste, protesteaza, se intinde spre ele, uneori reuseste sa le inhate si incepe Sara sa urle: "Nuuuu ai vooooiiieeee. E al meeeeeuuu....Nu mai urla ca disperatul ca NU ti le dau..." Si trag amandoi de cate o jucarie, de obicei Sara are castig de cauza dar Sebi de nervi o prinde de par...mititica stie ca nu are voie sa il bruscheze si cere ajutor dar nu se misca pana nu ii scoate cineva gherutele lui Sebica din par...

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Lorex, merci S-a distrat sotul aseara la meci?

cine l-a intrebat?

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Sa va spun ce am facut eu azi. Din corcodusele trimise de mama am umplut un vas la steamer, le-am fiert si apoi le-am dat prin strecuratoarea de paste. A iesit ceva la limita dintre netar si piure, am umplut 3 cutii de gheata si sunt la conge.

Maine fac si din mere, ca tare am un sentiment ca se vor strica foarte repede. Si mai am si zarzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Sa va spun ce am facut eu azi. Din corcodusele trimise de mama am umplut un vas la steamer, le-am fiert si apoi le-am dat prin strecuratoarea de paste. A iesit ceva la limita dintre netar si piure, am umplut 3 cutii de gheata si sunt la conge.

Maine fac si din mere, ca tare am un sentiment ca se vor strica foarte repede. Si mai am si zarzare...

_
Povestea unei .
Cresc

ce inventiva esti!

noapte buna fetele!
ma duc sa ma uit la ultimul episod din tudori!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Oani imi pare rau ca nu am o camera sa ii filmez...Sara ii arata doar jucariile ei lui Sebi, ca stie ca nu are voie sa ii dea in manuta decat jucariile lui, restul tb sa le inspectez eu de fiecare data, si Sebi le vrea, se inroseste, protesteaza, se intinde spre ele, uneori reuseste sa le inhate si incepe Sara sa urle: "Nuuuu ai vooooiiieeee. E al meeeeeuuu....Nu mai urla ca disperatul ca NU ti le dau..." Si trag amandoi de cate o jucarie, de obicei Sara are castig de cauza dar Sebi de nervi o prinde de par...mititica stie ca nu are voie sa il bruscheze si cere ajutor dar nu se misca pana nu ii scoate cineva gherutele lui Sebica din par...

Super!!!!!! Asa imi vine si mie un chef de bebe 2.

Mergi la inceput

Oani cum merge AMR-ul tau? Am vazut la o tipa pe forum o semnatura cu dieta Rina si daduse in prima etapa (ca avea doua) vreo 10 kile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

cred ca m-as tavali pe jos de ras! nu cred ca as putea sa o ajut pe Sara sa iasa din ghearele micutzului Sebi, as fii in lacrimi de ras!

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Alexutzza, Oani, Cris.D
Va multumesc! Asa m-am hotarat sa fac! Refuz ambele vaccinuri o data si decalez schema cu o luna jumate (ca BCG il face dupa 20 iulie) si aman infanrixul...off..

Danyelana, mai intrebi? Sigur ca vrem poze cu minicastelasul vostru! Eu am mai vazut ceva ceva pe la inceputul odiseii dar daca ai sa ne arati extra e perfect!

Cristies, ma batea gandul sa incerc niste cereale, nu sunt inca sigura, dar macar ma informam..dar..am ramas nelamurita!

BF, am cautat sa citesc eticheta originala, nu se poate, ca e lipita asta romaneasca peste.Oricum era in germana, dar nu-i bai, ca avem google translate

_

_

ceee castel bre? voi vb pe bune? io am vaz in poze da stiu ca in Fr, belgia sunt f multe castele si f multe mosii cu un mic castel dar credeam ca Danyelana e prin vizita sau in trecere pe langa unul din ele, nu m-am gandit veci ca micul Arthur e chiar rege !

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

Mergi la inceput