Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.101

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Danyelana normal!!!! nici eu nu-s de acord cu carnitza, eu stiu ca se da alternativ cu branzica si oul (2 zile branz, 2 ou, 2 carne) nu in fiecare zi si nu atata carne!!! Oricum pan la 6 luni nu ii dau carne. De la 6 luni o sa ii dau de 2 ori pe sapt si cum o sa fiu in Grecia si cum mi se pare mai mare daraua decat ocaua sa ii prepar lui 2 linguritze de carne cred ca pentru inceput o sa apelez la borcanase cu legume si carne si am citit de curiozitate azi in farmacie cantitatile si la 200g de portie au intre 8 si 12% carnitza numai

Ruxita perfect de acord cu tine! nici eu nu cred ca gasim 2 pareri la fel. De aia eu filtrez tot, adun toate parerile, adaug un procent destul de mare de logica,bun simtz si instinctul meu si apoi fac o medie

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

perfect de acord cu tine,dar sa te astepti la neprevazut adik sa nu fie si yannis de aceeasi parere

super bine creste puiul de grec!

mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)

asa creste Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Blue_flower, eu zic sa nu te mai ganesti asa departe. O sa fie bine, noi toti asa am crescut, bunicile ne faceau diversificarea si fara tabele si fara posibilitati, ca banane... doar daca te diversifica in ziua e Craciun primeai...

_
Povestea unei .
Cresc

cata dreptate ai! fimiu cel mare nu poate crede cate nu aveam eu si mi se parea normal sa nu am si cate are el "incluse" in categoria " must have"

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Alexutza. Multumim de sfaturile de la pediatru. In afara de cantitatea de carnita e cam ce ne-a recomandat noua pediatrul Sarei. Ma oftic din ce in ce mai tare ca nu am putut sa il inscriu si pe Sebi la el....

Cristies pot sa iti raspund si eu? Pe masura ce scade lactatia sanii isi revin la aproximativ aceeasi forma ca inainte. La mine au ajuns la o luna dupa ce am intarcat-o pe Sara putin mai mici. Nu a fost nevoie sa trec la o masra mai mica la sutiene dar erau mai lejere. Acum am ceva kg in plus, dispuse uniform asa ca par putin mai mari.

Mamica de caprita si shtrumf
AMR 5.5 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Apropo de kg. in plus am schimbat AMR-ul!!!!!

AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

cristies Eu am avut lapte doar 3 sapt si sanii mi-au ramas la fel ca atunci cand aveam ... deci nu cred ca e o regula ... Eu acum nu pot sa port decat bustiere ... cred ca mi s-au marit sanii cu vreo 2 nr si nu-mi place delooooooc!!!!

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
PozePoze noiPovestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Vot pentru un pisoi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Apropo de kg. in plus am schimbat AMR-ul!!!!!

AMR 4 kg....si apoi inca 3 daca se poate......

felicitari!

asa creste Alex

Mergi la inceput

fetele tehnicutze...una bucata rugaminte please...cine intra pe contul vechi de poze sa stearga TOT de acolo? eu am uitat parola si am vazut[din intamplare!] ca mai sunt multe albume acolo...printre care si al subsemnatei
cred ca ar fi cel mai bine sa stergeti toate albumele,nu doar al meu...nu cred sa se supere vreuna din fete...
multumesc frumos!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

fetele tehnicutze...una bucata rugaminte please...cine intra pe contul vechi de poze sa stearga TOT de acolo? eu am uitat parola si am vazut[din intamplare!] ca mai sunt multe albume acolo...printre care si al subsemnatei
cred ca ar fi cel mai bine sa stergeti toate albumele,nu doar al meu...nu cred sa se supere vreuna din fete...
multumesc frumos!

asa creste Alex

Pe al suprasemnatei l-am sters eu acum. Daca mai vrea cineva no problem, dar sa n-aiba cineva pozele puse doar acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Merci Mariucasara si Al3csa de lamuriri.
Felicitari Mariucasara pentru Amr!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

CATALUTZA - bine ai revenit. Ce fain concediu ai avut si ce simpatica e Irina! Cred ca e draguta cum avanseaza pe sub patura A, si !

ROX_Y - felicitari pt statul in fundic. Zi mare, de trecut in agenda

DANYELANA - m-ai dat gata cu pozele! Cum face mami plaja si ce frumos se joaca bebe Arthur langa ea. Nu zi de doua ori sa venim,ca poate te trezesti cu noi pe cap (glumesc, evident). Si eu am vrut sa te intreb daca locuiesti la castel

RUXITA - multumim de laude la adresa portughezilor. Cat despre albumul de "boli" sunt si nu sunt de acord. N-am nimic impotriva sa apara poza lui Luc, dar cred ca asta nu ar trebui sa inlocuiasca in nici un fel mersul la dr. Sunt de acord doar in ideea ca intra mamicile de aici, care stiu sa filtreze informatia, dar cum bolile sunt asa de diferite de la unul la altul...nu cred ca ajuta prea mult. Daca bb n-are febra mare (si atunci ii fac pt scaderea febrei) eu ii fac baie.

CRISTIES - de laude la adresa blondinilor. Eu de branza stiam dupa 7 luni, dar daca e din LP nu vad de ce nu! Am incercat sa fac azi si am ars laptele. La servici ar trebui sa merg din 16 august, dar inca ma mai gandesc daca sa-mi iau 2 sapt de medical sau nu

AL3CSA - deja se deplaseaza mini?

CRIS.DOGAREL - mie mi-e frica tare de inec. Eu astazi m-am inecat cu o bucatica de caramel din inghetata (am pacatuit, nu dati cu rosii, era zi de proteine) si a fost ingrozitor. Ii dau numai ce nu se poate rupe. Dar o sa caut fooder de-ala de a zis MIREMIA. Ai punctat f bine despre compararea copiilor, desi eu ma mai las dusa de val uneori. Si Luc mai are uneori "cap beat". Tot de la obrajii bucalati i se trage. Azi s-a rostogolit prima data de pe burta pe spate, de 2 ori si atat si inca nu zice nimic.

RATUSCA_MICA - LMA lui Andrei. Si daca tot am papat inghetata...ce mai conteaza daca pap si o felie de tort de cioco

DANASOR - Anastasiei!

LOREX - nici eu nu i le-as face impreuna, daca nu ai si suplimentare d efacut. Decaleaza-le, ca nu-i bai, dar medical nu exista contraindicatii in a le face pe amandoua deodata. Oricum, daca le decalezi, trebuie distanta de cel putin o luna intre ele. Sperantele la asemanare lasa-le pt baietel, Iuria e fata lui tati!

ALEXUZZZA - mama mia ce bine papa Yannis! Si ce a "recuperat" la lungime. Atat are si Lucas 7800 si 69 cm

MANDRUTA - multumesc! Cum mai e bebe? Au disparut bubitele? Sanatate lui tati de Cristina?

ANA_G - ce simpatic e cum zice ma-ma! Si eu vreau, dar inca nu se arat interesat...frate-so a inceput in ziua in care a facut 6 luni cu BA-BA

BEA - of, Bea, chiar ca dati din una in alta. tin pumnii sa nu fie nimic grav cu sotul tau. Sanatate multa!(cel mai probabil sa fie o raceala mai veche netratata corespunzator...)

MARIUCASARA - dar te lasa iezutii sa intri in butoi? Cum se cearta iezii tai?

MAMIDEPUIUTI - morcovii si telina erau intregi? Ingenioasa metoda de decongelare. Eu folosesc microundele. Mersi de lamurirea cu umiditatea, ca nici pe mine nu m-a dus capul. Eu cred ca i le-am dat si dupa termen, dar erau pastrate in conditii decente.

XELA - radioul intre posturi? Adica sa faca "brrr-brrr-brrr"?

Gata, iarasi imi lipsesc vreo 6 pagini, dar merg sa fac mancarea pt baietii mari ca o sa vina de la inot morti de foame.
See you tomorow

PS: am editat ca scapasem un "bold" in plus

Mergi la inceput