Puiuti de Randunici 2008 ! (429)
Raspunsuri - Pagina 4
gudinde spune:
Naty tin pumnii sa raspunda bine Iulia la tratament si sa plecati maine fara probleme.
Mimo relaxxxxx. Teo e bine, se distreaza si are parte de o vacanta superba, cum unii dintre noi n-au avut. Nu te stresa, bucura-te pentru ea. Fata ta e mare, desteapta, a mai fost plecata, e cu colegii ... deci, o sa fie biiiiiiine!
Luny ... arata demential guacamole
mihatp spune:
naty, suntem aici si la bune si la rele. si la cele rele avem cel mai mare nevoie de ceilalti. asa ca linistita, avem cate un de alinare pentru orice situatie.
si sigur, speram sa auzim cat mai mult de bine, ca asa ne-ar place sa fie viata oamenilor dragi, iar aici suntem intre prieteni.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Simo27 spune:
Naty,sa fie bine Iulia sa puteti pleca linistiti!
Tatiana,ma bucur ca ai mai dat de veste,chiar ma gandeam zilele trecute la voi.sanatate fetelor
Nu am timp sa povestesc pe larg cum a fost in Grecia,doar ca au stat baietii in apa ca broscutele-Sam la un moment dat adormise in colac,si cu toate astea nu s-au bronzat,au un ten care nu permite bronzarea.Ca sa va dati seama mai bine-Sam nu a vrut sa vina acasa!Am avut niste conditii super-super,nici nu ma asteptam,plin de familii cu copii de toate varstele,mancare ff buna si diversificata,apa f calda,lina,timpul minunat.
Insa Sam a facut o afta care mi-a "mancat"zilele ca nu putea manca nimic si David in ultima zi a facut o minunatie de otita ca in piscina inota doar cu capul in apa ,desi i-am zis de m-a durut gura..deh,am tras ceva cu el.Acum sunt bine amandoi,rasfatati de buni.
Pe Micu l-am gasit rotofei,ii dau obrajiorii pe afara,are 7700,cand am plecat avea 7180 si albisor.Buni l-a tinut bine.Insa de la laptic,ii dau nan fara lactoza, s-a balonat ingrozitor,are burtica ff umflata si plange..off.Acum ii dam cate ceva pt colici si maine e o zi mare ca ii recoltam analizele...sa va rugati sa fie bine!
Eu cica m-am odihnit cu Sam calare pe mine zi-noapte.Numai cu mine vroia-Mamica mea!Pe masina a dormit efectiv pe mine ca plangea de numa..asta e,am un mamos!
Poze nu stiu cand, ca nici nu le-am descarcat!
A,va multumesc celor care mi-au scris mesaje pt David,cand a fost ziua lui!
luny spune:
mimo s-a retinut, daca nu ma lasa memoria
da ma, e tare bine si sa faci bunataturi, si sa iesi cu fetele, si cel mai bine e ca voi merge iaaarrrrr la mare, si o sa fie 2 zile si 2 nopti de party sunt happy din punctul asta de vedere, e o perioada bunicica, sper sa tina mai mult ca de obicei ,abia astept sa ajung la mare iar si nu o sa ma abtin sa spun! sanatosi sa fim cu totii!
kya suna bine.. e ok daca ala e, dar e muzica live, cantata de o trupa d-asta.. nu e rau, dar nici 'wau' nu mi s-a parut.
gudinde
simo tin pumnii maine, sa fie bine Siluan!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Miha
Kya stai linistita nu m-am suparat pe tine; am zis, simtisem ca incep sa devin agresiva. Mai e un ingredient necesar pt humus-ul ideal: o pasta de susan pe care o cam gasesti prin magazinele arabesti. Si noi suntem fani
Mimo, a zis bine Gudinde. Relaxx (ooff, ca usor e de zis...si cand vine vorba de plodul tau propriu...)
Simo, ma bucur enorm pt vestile de acasa si chiar ma voi gandi maine la Micul; asa cum am facut-o, din suflet, si la Iasi cand m-am rugat la Sf Parascheva. Poate ca si patimile tale, venite in tavalug, ca si ale mele, or avea intelesul si scopul lor bine stiut in Cer si pe care l-om intelege odata de-om avea intelepciunea. Un lucru e cert, niciun copil n-ar trebui sa sufere; probabil ca tot pt greselile noastre "platesc" ei cumva...Uff, parca nici sa ma rog nu mai stiu...
ma intorc sa ma uit la finala de fotbal-nu ca nu mi-ar fi somn dar daca tot stau de veghe...
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Kya spune:
Naty ma bucur ca nu te-ai suparat!
Da, stiam ca mai e si ceva pasta de susan, dar nu am gasit. Am pus si niste seminte de susan sa se mixeze acolo, la gramada, am uitat sa spun. Evident nu au avut acelasi efect, dar, tot a fost ceva.
Simo sa va fie de bine vacanta! Bine ati venit inapoi.
Luny am vazut si eu pe site ca e muzica live, dar cica nu e in fiecare seara. Mie mi-a fost prezentat ca un club unde pot dansa oameni asa de varsta noastra, nu doar pustani de 16 ani. Dar n-am fost, stiu doar din auzite.
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Ca sa va dati seama cat de paralela sunt cu fotbalul:
am dat si eu pe TVR1, si in dreapta la mine pe ecran scris sub sigla Direct 16:9
Si ma intreb eu inocenta: CEEEEE, scorul e 16 la 9??? Asa scor de maidan la campionatul mondial?
Apoi mi-am dat seama ca e formatul tv in care este emis meciul...
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Kya Ca sa va dati seama cat de paralela sunt cu fotbalul: am dat si eu pe TVR1, si in dreapta la mine pe ecran scris sub sigla Direct 16:9 Si ma intreb eu inocenta: CEEEEE, scorul e 16 la 9??? Asa scor de maidan la campionatul mondial? Apoi mi-am dat seama ca e formatul tv in care este emis meciul... Mami si Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here! |
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
raluca, ai fost tare!!!!
m-am uitat si eu pe net la scor. randunoiul a plecat cu maica-mea la bunica-mea de urgenta si m-a sunat sa-i spun de scor.
chinuita e si bunica asta a mea. mi-e mila rau de ea. si o iubesc de numa! ea m-a crescut
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008