Puiuti de Randunici 2008 ! (429)
Raspunsuri - Pagina 5
mihatp spune:
andreea merci.
sa ai si tu o saptamana muuuuuuuuult mai buna
sa avem toate o saptamana minunata!!!
la mine "se lasa" cu lansari de linii de finantare si depuneri de proiecte. asa ca sper sa fie o saptamana "productiva", sa aduca proiecte castigate.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
gudinde spune:
Miha sa-ti dea DD tot ce-ti doresti si sa reusesti sa obtii finantare la toate proiectele tale.
Cine stie, poate candva voi invata si eu sa fac astfel de proiecte pe aici sau sa lucrez undeva cu tangenta pe asa ceva. Oricum, intr-o vreme cand se tot vorbeste de capacitatea sau mai bine zis incapacitatea noastra de a atrage fonduri, uite ca tu acolo reusesti sa pui pe picioare o serie de proiecte. Taci si faci.
Sanatate multa bunicii. Sper sa fie bine. Pt mie bunica a fost un capitol tare, tare special din viata mea si sunt ffff cand vine vorba de bunica.
gudinde spune:
Kya macar tu te uiti la meci. Eu sunt atat de putin pasionata de acest sport, ca ma intereseaza doar rezultatul.
mimonix spune:
Kya
Eu in anul ala in care am stat acasa cu Teo rar vedeam cate un film. Si tot in anul ala s-a schimbat genericul de la telecinemateca de miercuri (cine isi mai aminteste de asa ceva ) Asa ca m-am asezat confortabil, a inceput genericul si eu am crezut ca e chiar filmul. Ma si ma uitam eu tampa cum defilau actorii aia :Alain Delon,Anthony Queen, Kirk Douglas, ala...ala...ala Eram in extaz ce film tare urma sa vad Si la un moment dat apare Ilarion Ciobanu, la care eu exclam socata : Ma da ce coproductie e asta, basca ca eram din ce in ce mai nedumerita incercand sa-mi dau seama in ce perioada a vietii lor au fost toti actorii aia "in paine"
Si fa-ma si pe mine sa inteleg, voi trei fete va veti duce la dans intr-o seara intr-un club? Singure? Ca pe vremea mea maica nu se purtau chestiile astea
Luny, n-am inteles ce-o sa zici? Ca te duci la mare? Nooo, e clar ca-s dusa si eu!
Gudinde, , m-am relaxat nitel...fac si eu ce pot! O saptamana usoara sa ai , ofof! Eu azi am avut emotii extreme .Adica m-a vizitat o buna si veche prietena bugetara, nemaritata si proaspat deceptionata in dragoste De retinut doua aspecte:1) pentru unii timpul parca se opreste in loc, vorbeam despre amorul ei de parca nici n-ar fi trecut 20 de ani de cand tot asta faceam. 2) Cica i se micsoreaza salariul dar sporurile nu Si cum sporurile sunt fixe si reprezinta inca o data salariul, fa si tu socoteala ! Cica la "privat" lucreaza aia mai slab pregatiti care nu si-au gasit locul la stat .Tulai Doamne, bine ca nu lucrez inca ca o strangeam de gat
La nici o ora distanta, am fost noi si-am vizitat niste amici .El proaspat restructurat (la multinationala) din senin, fara nicio "preparatie". I-am dus niste pastile si sper sa-i ajunga pana la prima scadenta la rate. Minusul din buget nu vi-l spun, dar am facut o comparatie scurta si-am inteles cine a fost mai afectat de criza pana una-alta! Am scuipat de trei ori in san si nu pot decat sa spun ca-i inteleg pe cei care tremura si se cutrema cu joburi cu tot de la o vreme incoace!
Chiar ma culc, ca un mic profit acolo trebuie sa am si eu de pe urma excursiei asteia. Nu mai am pe cine bate la cap sa inchida televizorul sau calculatorul la doua noaptea
Am uitat sa intreb: Simo, se mai plateau sezlongurile mama in fiecare dimineata, la coada ,la ora opt? Chiar sunt curioasa Ma bucur mult ca Micu e mai alb, tin pumnii maine la analize!
Editez sa va spun ca am recitit si realizez cate cacofonii am facut si cate virgule lipsesc, dar nu mai corectez ca se intelege si-asa Kya, ia vezi n-a dat inapoi scorul? O fi 4 la 3 acum
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
mihatp spune:
mimo (ca nu ne-am mai pupat de mult), noapte buna!
asa, ca la mimo e neuronul meu pierdut
simo, tin pumnii stransi tare pentru maine, sa se "albeasca" si analizele, si puiu' mic sa fie alb ca laptele
pe tatiana mai vreu s-o , ca mi-a plans sufletul cand am citit prin ce a trecut Daria. sa raspund de imunitate... nu stiu. doar un gand bun pentru voi .
clabuc, si eu tot pe craca asta. are lipici
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
Ei, eu il inchid dupa ce am pregatit toata casa pt ca si cum sigur vom pleca maine. Mai stau la meci, doftoricesc copilu si apoi ma bag in pat, ohh, dulce somn!
Dans in club de noapte...mamaaa, ce batrana ma simt...
Noapte buna va (si imi) doresc!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
bubu05 spune:
Buna seara
Vad ca va uitati la meci...si eu cu laptopul in brate si ochii la tv...
Aseara a fost super la nunta, la pranz la ciorbita de potroace si o saramura de pui cu mamaliguta , buclele s-au cam lasat ele, dar am fost cea mai tare, evident Si, evident, inca mai am gene!!!
Am ajuns acasa pe la 4 dupa-masa, ne-am bagat in pat anga pitici, cand sa adorm si eu s-a trezit Stefu...pe seara am iesit cu ei la o plimbarica si am facut cateva cumparaturi pe langa casa...
Cand primesc poze de la nunta va arat si voua!
Of...si ce rau imi pare, Naty, de Iulia mica...nu am stiut, sper ca nu te-am deranjat cu sms-urile...oricum, nu am rezolvat nimic, voiam sa-i fac o mica surpriza....e, poate alta data....
mimonix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp mimo (ca nu ne-am mai pupat de mult), noapte buna! Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 |
si inca unul pt domnisoara si bafta cu finantarile alea! Si pt bunica!
Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )
Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
Kya spune:
Hai ca ai fost haioasa... Ilarion Ciobanu...
Soro, in club mergem cu jumatatea mai buna, nu singure. mi-e si frica de tine, ca acu' ma spui capitanului
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
mihatp spune:
mimo , asa sa fie cum ne-am inteles, da?! adicatelea loz.
peste 3 saptamani mai am intalnire cu nea doc. poate ca atunci ne-a "arata" culoarea caruciorului, ca sigur ne trebuie unul nou, ca asta e praf!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008