Puiuti de Randunici 2008 ! (429)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mihutza, Roxana e aici, nu a mai plecat..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Simo c asa de rau imi pare!
sa fie bine!

Olga ,ma bucur ca Sofi si-a revenit

Dudu pentru laude

Luny ma bucur ca e fain la Budva,abia astept sa ma duc,nici
nu am despachetat bine,eu m-as duce

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai, ma, ca asta n-o stiam. roxana esti p-aci si nu intri?! nu-i frumos
ce s-a intamplat? de n-ai mai plecat?

aaaaaaa... am savurat toate pozele englezesti. foarte mult imi place coltul ala de lume. eu inca mai sper si mai gandesc la scotia. ma bucur pentru voi, alice

si pozele de concediu de la blankar. m-am delectat cu concediul vostru. ma bucur ca are continuare. sa aveti distractie placuta

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

la toata craca!

Ce mai fac fetele? vorba Bitzei
Maine imi vine pisoiul acasa Mi-am dat seama (daca mai era nevoie) ca este incredibil de goala si pustie viata fara copil... Zilele astea parca m-am miscat asa dintr-o parte in alta fara sa am nici un sens, fara nici o destinatie. Seara nu trebuia sa ma grabesc acasa ca nu ma astepta nimeni, nu mai auzeam nici un "maaaamiiii" de partea cealalta a usii cand bagat cheia in broasca Gata, o vreau inapoi, am fost destul "libera"

Nicoleta bine ai venit! Foarte frumoase poze - transmiteau aerul de vacanta. Sa va fie de bine.

Cami bun venit si voua! M-am delectat cu pozele de la mare! Am vazut copii frumosi si o domnisorica careia tare ii mai place sa mai pozeze

Blanka ce frumos ca plecati inca o data! N-am fost niciodata pe acolo, dar banuiesc ca e frumos. Distractie placuta!

Miha ia-ti mami concediu cat mai repede... Pe care altar vrei sa te jertfesti? Ia exemplu colegei tale Am vazut si pozele cu Luca - incredibil cat de mult seamana cu tine!

Olga e bine acasa, asa-i? Ma bucur pentru voi, ma bucur ca Sofifi papa bine acum, trebuie sa recupereze mititica.

Zoze ai grija de Mariuca mica, da?

Ioana nu stiu ce sa zic. Du-te la doctor sa te calmeze. Poate David nu vrea sa vorbeasca pur si simplu. Sanziana e... nu mutulica, dar e departe de a spune poezii. Repeta dupa mine, pronunta cuvinte DOAR cand are ea chef. In rest spune "nu veau" si isi sigileaza buzele

Vali ha haaa, te-am prins! Terapie prin shopping, ai? Bravo!

Ramo eu zic ca daca vroiau sa te sune, te sunau! Daca nu, n-a fost sa fie, treci peste si cauta urmatorul, gata! L-am vazut pe blondutul cu ochisori albastrii.

Luny juma' de ora a stat pe olita???? mama, dar ce rabdare are... Despre Sunny Beach nu stiu nimic, dar ai intrebat la forumul de vacante?

Roxana lume noua! Mi-era dor de voi! Mama, mama ce frumusica s-a facut Amira Mai revii, da? Promiti?

Mimo cum mah cuvinte inutile? Adica Calgon inutil? Masina de spalat traieste mai mult cu Calgon - te invata baiatul si tu nimic!

Simo ce rau imi pare de mititelul pui! Bafta multa la Fundeni - daca ai nevoie de ceva cand vii in Bucuresti, suni, da?

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Kya, da ma, a stat, ptr prima oiara ieri, dar eu spun ca a fost pe post de scaun olita, cat si-a savurat desenele animate... dupa masa a stat pe olita vreo 5 min, si in urmatoarele 5 min, a tras pipi ascuns in dormitor.. n-am intrebat de bg la calatorii, dar e o idee! cand vine Sanziana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Maine seara ajunge acasa.
Intreaba la vacante, e un subiect special pentru Bulgaria si sunt foarte bine informate fetele de acolo.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Luny, Tuchi si eu (separat :D) am mers in SB, la Riu Evrika. Vrei sa stii ceva anume?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Luny, Tuchi si eu (separat :D) am mers in SB, la Riu Evrika. Vrei sa stii ceva anume?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

mersi, Nicoleta.
Vroiam sa stiu de statiune in general, cum e plaja, chestii d-astea.. si despre hotel Lion in special..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Dragele babei,
am vazut vacanta minunata in Croatia, imi place rau si-mi seamana cu Grecia dpdv peisaje, cred ca m-as acomoda rapid Altfel zis, asa sper si eu sa il ia Teo cu ea in vacanta pe Dudu peste vreo 12 ani cand eu voi fi la proceduri la Sovata
Am vazut Amira frumoasa si o mama suuuper [emoticon care fluiera] Cate kile slabisi soro, ca esti total schimbata
Am vazut Andru in continua miscare , zvarluga blonda nu alta Si cu Aje care chiar ca-i seamana perfect!
Am vazut Luca, ptiu ptiu! Frumosi copii faci soro, abia astept sa vad mandrete de fata!
Am pierdut pe drum linkul de la Cami dar scormon eu si dupa ei, nu ma las
In rest...mi-a placut cum a zis Kya despre casa ei goala :ASA E! Prea multa liniste strica Mi-e un dor de Teo de nu mai poci si mai am de tras 10 zile
M-au gadilat la orgolii aprecierile lui Luny, ZIC !
Miha, incearca sa-i dai cereale integrale la micul dejun. Eu ii dau doctor Oetker, bio, cu fructe. Si seminte de floarea soarelui, crude, neprajite! Si avocado! Astea, garantat fac minuni!
Simo, pumnii stransi la Bucuresti! Imi pare tare rau ca analizele nu sunt bune! Multa sanatate!
Olgu, bine ca s-a dus necazul!
Hehe cate as mai fi avut de zis dar nu mai am energie! Ma termina vremea asta, m-am saturat si de umezeala si de aer conditionat...si vreau sa-mi vina fata inapoi mai repede

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

merci mimo, am
cu Luca am convingerea ca nu e problema de constipatie ci de faptul ca NU VREA sa faca kk. i-am dat lactuloza si tot n-a facut

m-am harnicit azi la poze asa ca va pregatesc o excursie in "cel mai frumos loc din lume" pentru mine, adica scotia. ariel intrebasi ea de tinta asta ca excursie.
dar vreau sa vedeti si voi de ce loc m-am indragostit.
inca se incarca...

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput