Puiuti de Randunici 2008 ! (429)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

nico, acuma m-a prins si pe mine chefu sa pun cateva, uitandu-ma la ale voastre.
iaca...de aici
http://family.webshots.com/photo/2529147990103392202DuHvwL

sa ma vedeti si pe mine
eram in vizita la Cluj, la o prietena ce a venit din america. s-a casatorit acolo. ne-am imprietenit cat am stat anul ala. cred ca a fost cel mai mare castig al sejurului din state.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Draga Ioana, daca te incalzeste cu ceva pune-ne si pe noi pe lista ca nici Dudu nu vorbeste (adica alea max 20 de cuvinte jumatate stalcite si 90% inutile gen Calgon, Cranky, baiaia, totoa, pipia, POM-PA ...aaaa, aseara i-a urat lu' sor'sa "drrrrrum bn" eu zic ca astea nici nu se pun in conditiile in care alti copii la varsta asta zic poezii, numara, canta, etc) In plus , nu face caca la olita dar anunta ca face si se duce dupa perdea . Si mananca numai pasat.
Si merge inca pe varfuri. DAAAR, avand aceasta problema am investigat in parc si peste tot in jur. Sunt multi copii, mai ales baiaeti, care nu vorbesc inca.Sunt si mai mari ca Vladutz. Si despre sociabilitate ce sa spun, daca a smulge jucaria din mana altuia si a-l impinge inseamna ca socializeaza bine, daca nu...asta e!
In concluzie, calmeaza-te, nu-ti scapa nimic. Sunt enorm de multi copii care nu simt nevoia de exprimare si sunt absolut sanatosi. Concentreaza-te pe burtica, ZIC!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Analizele lui Siluan au venit abia la pranz,din pacate nu sunt bune.Am fost la spital ca burta e in continuare ff tare si umflata,i-au bagat o sonda iar maine ne vom interna sa ii faca si perfuzii.I-am facut inca un eco si ficatul s-a marit destul de mult...De luni speram sa mergem la Fundeni,pt ca se ajunge tare greu acolo,e multa birocratie...
Doamne Sfinte nu ne lasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Simo, imi pare tare rau ca nu sunt bune analizele! Doamne-ajuta sa fie bine! Si sa ajungeti cat se poate de repede la Fundeni, daca cei de acolo au solutia problemelor Micului! Doamne-ajuta sa fie bine!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Miha, am vazut pozele cu frumosul tau si tu tine! Ai slabit!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Draga Ioana, daca te incalzeste cu ceva pune-ne si pe noi pe lista ca nici Dudu nu vorbeste (adica alea max 20 de cuvinte jumatate stalcite si 90% inutile gen Calgon, Cranky, baiaia, totoa, pipia, POM-PA ...aaaa, aseara i-a urat lu' sor'sa "drrrrrum bn" eu zic ca astea nici nu se pun in conditiile in care alti copii la varsta asta zic poezii, numara, canta, etc) In plus , nu face caca la olita dar anunta ca face si se duce dupa perdea . Si mananca numai pasat.
Si merge inca pe varfuri. DAAAR, avand aceasta problema am investigat in parc si peste tot in jur. Sunt multi copii, mai ales baiaeti, care nu vorbesc inca.Sunt si mai mari ca Vladutz. Si despre sociabilitate ce sa spun, daca a smulge jucaria din mana altuia si a-l impinge inseamna ca socializeaza bine, daca nu...asta e!
In concluzie, calmeaza-te, nu-ti scapa nimic. Sunt enorm de multi copii care nu simt nevoia de exprimare si sunt absolut sanatosi. Concentreaza-te pe burtica, ZIC!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

ei bine, nu doar ca sunt de acord cu tine, dar asta face toti banii, extrem de bine utilizat, prinzi repede, suna promitator!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Miha, tare fotogenic Luca, si imi place de mor freza, iar tu, esti radioasa!!cate un emoticon de caciula

Simo, sunt alaturi de tine si Siluan cu tot sufletul

Mergi la inceput

a fost cineva la Sunny Beach in Bulgaria?.. am gasit niste superoferte... poate-poate.. in septembrie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

de laude

simo, tare rau imi pare ca nu e bine Micu. totusi, deloc mai bune? daca pare albit speram sa se fi diminuat.
Doamne Ajuta cu Fundeni-ul!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

off Simo!! imi pare asa rau ca tot nu e bine! va tin pumnii!! Doamne ajuta!!

m-am delectat si eu cu poze de vacanta de vienezi in Croatia si bacauani la mare! tare relaxati toti protagonistii!

Amira, ce domnisoara ai acolo! intrebare: voi acum sunteti in Spania? ca nu mai retin..

Ramo, ai putea sa suni sa intrebi daca mai e postul.. stiu cum e cu asteptatul asta.. off.. am vazut si blonzii, parca s-a mai lungit si Andru..

Miha, frumos foc Luca! si subscriu si mie imi place freza! desi eu sunt pt par scurt la baietei, dar il prinde bine pe Luca..

Mica dansatoare

Mergi la inceput