Puiuti de Randunici 2008 ! (429)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

ramo suna, e de interesul tau sa suni. ce sa intreb?, daca cumva postul mai este liber sau au reusit sa gaseasca pe altcineva. asa cel putin sti daca sa mai speri sau nu e greu sa stai in tensiune

nicoleta mai lasa pozele pana maine azi nu reusesc sa le mai vad...ca vine sotul si ne apucam de treaba

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

repede, repede ca a sosit o randunica

roxana
hai mai des

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

va pe toate

ioana, pentru linistea ta, poti merge sa-l evaluezi. eu consider ca e doar pentru linistea ta, pentru ca din ce tu povestesti, nu cred ca David are vreo problema de dezvoltare. oricum in vorbire nu se pune diagnostic (si nici nu se evalueaza deci), decat abia dupa 3 ani.
cu olita... Luca nu sta 1 minut pe olita. un minut macar! l-am lasat azi in curte in chilotei. in 2 minute a facut pisu pe el. am vrut sa-l schimb, nu m-a lasat. l-am lasat asa pisat (mama denaturata) in ideea ca m-am gandit sa simta disconfortul. ei, de unde! l-am schimbat eu ca mi-era mie groaza, dar el nu avea nicio treaba. asa ca se pare noi vom fi ultimii cu pampers. nu ma deranjeaza... decat la buzunar, mai ales ca vine bb2.
pana una alta, mai incerc cu chilotelul.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

apoi, apropo de dezvoltare diferita...
nu stiu daca va amintiti, dar imediat dupa ce am venit cu el acasa de la maternitate a avut pb cu kk. n-a facut zile intregi.
si acum suntem la fel, desi mananca fructe, legume, ciorbe, iaurt, bea multe lichide. si pentru ca tine in el cate 2-3 zile (credem ca pur si simplu nu se opreste din ceea ce face pt kk), se formeaza un dop si apoi e mai greu, uneori am gasit si sange. dupa dop, kk normal. deci nu e constipat.
acum, de 2 saptamani, nu mai astept sa treaca pana la a 3-a zi ca e de rau si ii pun supozitoare

trebuie sa invat cum sa-i fac o "educatie" a defecatiei, ca ma dispera!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Maaaai randunicilor, si Matei tot cu caca la fund! Si cu scutecul pe el! Asa se amuza cand putea sa-si vada pishu live in drumul lui spre nisip! Mai anunta el ca face pishu, dar doar ca sa dea buzna in baie peste cei care-s acolo! Nu stiu cand vom incepe operatiunea "chilotelul-de-bumbac", dar parca nici luna asta nu-mi vine... Cu caca... anunta, dar nu mereu, si nu pentru a se aseza pe olita! Poate gasesc un reductor si incerc asa.

Cu vorbitul, Matei nu repeta dupa noi decat cand vrea el, prea rar (dupa parerea mea). Si cuvintele sunt scurte: roti, rece, dus, baie, pup... Sa speram ca vin vremuri mai bune, ca de auzit aude, de priceput pricepe... Prietenos aste (Ariel poate confirma).

Asa... pe scurt: ne-am vazut cu familie Ariel in furtuna bagajelor, niste simpatici, Alex mai frumoasa decat o stiti in poze, Ariel si Marcel prietenosi. Ma tem ca s-au cam speriat de mine, stresata si agitata cum eram... Alex si Stefan s-au jucat, nu prea avea Stefan energie... Stefan ar fi vrut sa-i dea o stea de mare, la intoarcere . Matei s-a jucat cu Marcel, eu si Ariel nu prea am avut timp de multe povesti fiindca eu nu aveam bagajele gata (nu impachetasem nimic, ma bazam pe sot ca vine devreme si iese cu copiii... aiurea...). Sper ca le-a placut Viena si ca le-a mai lasat ceva banuti in buzunar.

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

roxana ti-am vazut fetita mare..e o scumpa .. si ma bucur ca ti-ai facut timp pt noi

va las si eu cateva poze http://family.webshots.com/photo/2369104920102998389hhCSfl ..

ma duc cu baiatul afara...va

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

am facut maraton de poze...

blodutul de ramo, oachesii de nico, poze de mare cu luny, vali, ursu, frumusica brunetica de roxana, pui dragastosi unul cu altul de cami

... si nu mai stiu c-a fost maraton
da-mi amintesc eu

aaaaaa... v-am zis ca-mi amintesc
"modelinga" americana

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Am vazut si eu pui de Amira si de Ramo!

Mergi la inceput

Miha, pune si tu poze cu frumosul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ramo fata, ce seamana cei doi blonzi, parca-s frati
vaaai, mi-a aparut noruta ce par lung are, domnisorica! Rox, voi ce mai faceti, ce mai e nou?

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput