Puiuti de Randunici 2008 ! (429)
Raspunsuri - Pagina 17
mihatp spune:
poftiti de savurati...
sper sa va placa...
http://community.webshots.com/album/577984325CUIfqF
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Miha, la noi stafidele, smochinele, prunele au efectul dorit. Eu cred ca nu copil nu poate sa se abtina voit atatea zile de la facut kk (poate il doare sau isi aminteste ca l-a durut). Noi cu Stefan am patit-o asa cand era mic (facea la 2 zile sau chiar zilnic, dar "incepututl" era dur...), acum am grija sa manance fructe crude macar o data pe zi si asa este ok. Si el avea scaune cu sange, uneori. Dar a trecut.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
miha, vacanta in scotia, irlanda ... visez cu ochii deschisi la ziua in care voi putea sa o fac....momentan e cam departe acea zi, e cam prea scump pt cat ne permitem. acum, dupa viena, chiar ca fabulez sa zic ca visez la scotia si irlanda
. poate la anu'...
roxana, olalalala!!!
si de amira si de tine!!! da reteta!!!!
eu ma chinui sa scap de bestiile astea de kile si vointa mea este nula in acest moment. noroc ca la viena nu am adugat decat cateva sute de grame, cu toate ca imi era groaza ca ma intorc cu minim 3 kile in plus. insa la cat am alergat pe acolo, a ajutat.
cum a ramas cu spania?
simo, Doamne ajuta! putere mami! Daca reusesti sa ajungi la Fundeni, daca ai nevoie de ceva, orice, da-mi un telefon, ca stau destul de aproape. 
azi am vrut sa descarc si eu pozele, insa pana acum am avut de lucru, Doamne da! am coletit si scociuit la greu.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:
miha f frumoasa Scotia...am vazut si pozele cu Luca,frumos rau si chiar ca-ti seamana
simo
imi pare f rau pt analize,doamne ajuta sa reusiti cu Fundeniul..off o sa ma rog pentru SIluan sa fie bine..

kya da ,mai asa zic si eu ..daca era sa sune, sunau altfel n-are rost sa-i sun eu..si eu zic la fel,gata si next..desi eram tare dornica de a merge la serviciu,m-am saturat de stat acasa..desi stiu sigur ca o sa mor de dorul blondanetului meu...off...
mimo ma crezi ca am peste 100 de poze si de-abia am reusit sa aleg cateva pt ca toate sunt prinse aiurea,in miscare si au iesit naspa...
nu sta locului deloc...si acasa ,peste tot pe unde mergem este intr-o viteza maxima,zic!!!
..chiar imi place asta
luny
si
si mufariciului pt statul pe olita ..usor,usor ai sa vezi ca o sa stea ..asa era si Andru si uite ca a indragit-o...mai cu un desen animat ,mai cu o carte a inceput sa stea...
mihuta da ,s-a lungit Andru...are niste craci..eu ii zic "lacusta mica"
...
ca mi-ati vazut blondanetii si DA seamana,parca-s frati...doar ca-s total diferiti..Andru e viespe iar Aje e un cumintel...sor'mea a zis ca daca ar fi fost Aje asa zvarluga ca Andru crede ca ar fi plecat barbata'su de acasa
...
ariel
spor la scociuit si coletit..doamne ajuta!!!
va
si va doresc noapte buna....pe maine....
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mihutza11 spune:
Luny mersi de raspuns!
Miha, da chiar ca frumoasa Scotia!
Ramo si eu sunt in aceesi oala ca si tine.. vreau si eu la servici.. sper sa sara iepurasul si in calea noastra
..
Mica dansatoare
tuchita spune:
neata!
pentru toata lumea!
si pumnii stransi pentru mine azi, va rog mult!
daca iese, diseara bem!
somnorica spune:
Neata
Miha, pentru acelasi lucru (nefacut caca) vom merge vineri sa ia mostra de tesut pentru a vedea daca functioneaza nervii cum trebuie. II vor face iar anestezie generala, iar o sa il intepe, si iar o sa imi vina sa ii iau la bataie ca imi chinuie baiatul. Ieri am fost la chirurg, si i-a bagat degetul in curut, la propriu, ca sa ii caute cacatelul. La 3 medici am intrebat cum sta treaba cu caca, si am avut parte de 3 opinii: este normal sa nu faca caca 5 zile, pana la: vaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, trebuie sa faca zilnic.
Ioana, poate instinctul tau de mama este bun dar, as dori sa iti propun sa incepi cu o audiograma.
Nici al meu nu vorbeste. Abia de 10 zile spune ca il cheama Abiiii. Asta dupa cateva zile in care l-am batut la cap cu: spune "robi", hai spune "robi", hai ca nu e greu, daca te chema "crocolacadu" spuneai cum te cheama? iar veciorul mi-a raspuns: DA! OCOACADU. CUlorile sunt: rrrrrr, ab, anan, ongu, atru, ade. MA NU este ce aud cel mai des.
S-a trezit seful. Va pup.
alarma falsa
Simo, o sa fie bine. TREBUIE sa fie bine.
Vazut poze - placut.
Robi
luny spune:
neatza...
eu sunt in soc.... Madalina MANOLe s-a sinucis azi dimi... of, Doamne, ce o fi fost cu ea?...

Dumnezeu s-o odihneasca..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
dudurutza spune:
Am vazut pozele cu toti puiutii, frumosii vienezi la mari, puiutii scumpi ai lui Cami si puiutul scump si mami radianta de la Baia Mare, toti
, pui scump de Ramo si frumoasa Amira...............vreau sa vad pozele de Daciana, te rog 
Tuchi, tin pumnii
Simo
sa fie bine, Doamne-ajuta!