Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)
Raspunsuri - Pagina 9
angelynna82 spune:
Ramo
, din pacate nupot lasa treaba...pt ca in wk are matusa treaba cu sp[alatul si eu nu pot...daca ma incumet cumva iese show
Lumi, Ramo multam de sfaturi, ii diluez sucul cu apa plata si renunt la debridat
Klemmi las-o daca nu vrea sa pape, dai lichide cat poti de multe, eventual hidrasec diluat in putina apa (sunt saruri minerale pt hidratare), cel mai bine ar fi sa mergi la dr cu ea
si sanatate
i-am luat crinei papuci, moa cat de icantata e de ei
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
dyanira spune:

LA MULTI ANI ANGE!!! MULTA SANATATE, NOROC SI NUMAI FERICIRE ALATURI DE FAMILIA TA!! 

LA MULTI ANI PAULA!!! FERICIRE, SANATATE SI IMPLINIREA TUTUROR DORINTELOR!!! 

Si nu in ultimul rand

LA MULTI ANI MATEI!! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!! 

Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ange ff frumos Crinul tau!!Da chiar si azi de ziua ta muncesti??Ia relaxeaza-te si tu putin.
Laura vazut poze frumoase locuri.Da chiar asa Alexia unde e??
Lumi imi pare rau de durerile de stomac.Voi cand plecati la mare si unde??
Nikol 500 de euro chiar mi se pare super ieftin.Inseamna ca eu nu am stiut sa caut bine.
Ada vreau sa vad si eu pozele de la munte ca le-am ratat.Sanatate va dorim
Kllemi imi pare rau ca sunteti bolnavioare.
sa treaca mai repede.
Cristina cu multa placere.Cand vreti sa mergeti la munte si in ce zona??
Eu inca sunt in cautare de cazare la Praid-Sovata nu gasesc inca nimic pe plac.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
angelynna82 spune:
Intrebare: as vrea sa ii cumpar zyrtec pt nasuc, are mucisori nu curgatori, este recomandat? daca da cate picaturi?
Dya
, apai mucesc azi si ma distrez maine de ziua lui socru![]()
Va multumesc pt urari

, nu nominalizez pt ca as face greseli mai mult ca sigur
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Mimihoo spune:
ange, poti sa-i dai Zyrtec 5 picaturi, scrie si in prospect, dar fa-i spalaturi nazale cu ser fiziologic si aspira cu batista bblusului dc ai.
kllemi, imi pare rau. imi inchipui prin ce treci. Da-i apa si hidrasec. Ai putea incerca sa-i dai o lingurita de coca cola, este un remedoiu contra-varsaturilor dat de dr. meu. La Sofia nu prea a mers dar la fetita lui da. Poti incerca.
Incearca sa-i dai sa manance si banana, poate accepta.
Sanatate multa!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
angelynna82 spune:
Mimihoo multumesc
, o sa ia TC de la farmacie. Mai nasol e cu aspiratul nasului

de
gaia.nevia spune:
Kllemi, imi pare rau ca te-a speriat micuta. Cum mai e acum? Poate sa nu-i fi priit ceva, la fel cum poate foarte bine sa fie o durere in gat la debut...![]()
N-o forta sa manance nimic, cate putina apa cu seringa sau lingurita, cu hydrasec, cum bine ti-au zis deja fetele. Daca o tine tot asa, fuga la doctor, sper sa nu fie cazul.
Febra are? De obicei toxiinfectie alimentara sau amigdalita au si febra la pachet.
Dorelu zice ca il doare rau in gat, dupa panadolul luat la gradinita nu s-a intamplat nimic (adica din contra...)... incercam cu homeopate sa vedem ce si cum macar pana se face ora la care pot sa ii dau din nou antitermice.
Era cam pleostit cand l-am luat dar acuma subit e foarte alert si se cafteste de zor cu radu pe diverse obiecte. Frige la cap, la gat, mainile reci, picioare sloi. Probil a cules ceva vesel de gat. Iar.
Radu are muci, cu care defilam... pe piept. Ai nostri ca brazii!
Ange, zyrtec este un siropel, antialergic si la sfatul medicului pentru alte chestii adiacente. Doza lui R este 5 pic pe zi, oral.
La Dorelu am avut si 10pic/zi, 5dim si 5 seara cand a avut bube pe piele.
luminita2008 spune:
kllemi, sa-ti traiasca fata!
si sanatate multa! pot fi mai multe cauze... febra are? cum sta cu scaunul? o fi vreo enterocolita... sper sa nu! oricum, fetele ti-au zis f bine, hidratare incet-incet, putin cate putin cu lingurita sau seringa, saruri de hidratare si neaparat mers la dr!
in alta ordine de idei, eu am 48kg.
baby_boy, eu le-am luat carioci banale, no name, se spala f bine de pe parchet, gresie, canapea textila si haine. nu se spala insa de pe piele!
adica ies la un moment dat, dupa multe spalari, timp de cateva zile.... mai au banalele pixuri, favoritele lor, si creioane colorate. ramo zicea ceva de niste carioci de la noriel, parca astea se spala cu apa.
dya, noi in Eforie, teoretic, daca nu se schimba nimic, la Flamingo, am o cunostinta acolo. cica e cu circuit inchis
. nu sunt f incantata, nu stiu nimic despre locatie si in net nu ma incred la faze de-astea. dar recomandarile sunt bune, am trimis si soacra in recunoastere si zice ca e totul ok. dar ca plaja imi place acolo, e mai curat si mai linistit si daca locatia nu va fi ok, sper sa gasim altceva la fata locului.
plecam pe 2 august, stam o saptamana.
ange, noua dr ne-a recomandat zyrtec ptr muci f curgatori. altfel, fiind antialergic/antihistaminic, eu zic ca nu e cazul. ptr nas infundat ser/apa de mare, aspirat la greu si eventual Vibrocil seara (dar nu mai mult de 5-6 zile la rand, ca se obisnuieste mucoasa cu el). noua dr ne-a spus intre 7-10 pic pe zi, acelasi dr ca al lui Mimihoo.
aaa, sau Nostamine picaturi, 5 pe zi, merg puse si in solutia de aerosoli, tot seara, pentru desfundare.
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
Ada, Lumi multumesc
. Nu ii curg mucii, ci doar are ceva mucisori in nas si e bine ca nu sunt curgatori. I-am dat de dimineata Cplus si se pare ca e ok. Daca vad ca e mai nasol atunci iau Vibrocil sau apelez la Nostamine![]()
Mi-am trimis copiii in parc, asa ca pot sta linistita putin, si asa am rusii pe cap![]()
de
angelynna82 spune:
Cristina eu am crayola creioane din ceara, sunt bunicele, insa le rupe Crina ereu bucatele, nu le recomand. I-am cumparat creioane normale si imi deseneaza peretii, tableta magnetica a zapacit-o...tre sa iau alta. Carioci nu am incercat decat unele normale care se spala greu de pe piele
de