Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ange inca o data.Multa sanatate mamico si sa realizezi curand tot ce ti-ai propus si sa te simti implinita si linistita!

Paula,in primul rand multa sanate si sa ai parte doar de lucruri frumoase!

Lumi, multa sanatate

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

carioci lavabile, am luat din Real, parca...am pierdut ambalajul, dar se gasesc in orice hypermarket, scrie pe ele...sunt tot felul de carioci
culori nu am vazut, dar or exista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Si pentru ca tot m-am laudat ca am scapat de o amigdalita pultacee cu belladona..iata-ne din nou in febra cu Stefan..probabil alt pui de amigdalita ..dupa toate simptomele.

Ada pe unde esti? Cum mai e Dorel?

Claudinna Mai ori a fost cadou de ziua mea..ori in avans de ziua Izabellei...dar nu am primit nicicum contul ala..cum facem?

angi
Paula

Babytza pentru complimente.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nocom

Neata,

Iaca am revenit si eu la timp pentru a le ura un cald LA MULTI ANI!!!!! SANATATE SI FERICIRE! mamicilor ange si paula si cu intarziere dar cu la fel de mult drag lidia si pio VA PUP CU DRAG SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!

Cei mai iubiti pamanteni,
Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei Tudor (11.07.2004)

Multumesc mult, Elena.
Sa iti traiasc flacaul Sa iti aduca numai bucurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nu pot sa ma abtin sa scriu. Evident fratele cel mic calca pe urmele fratelui cel mare, egalandu-l in spontaneitate si umor, cel putin.

Dupa ce termina de mancat din farfurie radu se cocoata direct pe masa si incepe sa se joace cu un urs de plastic. Calcaiele lui in farfuria mea, evident.
Zic... plimba ursul de aici si lasa-ma si pe mine sa termin de mancat!
Radu se uita un pic la mine... si ia ursul de plastic si incepe sa-l plimbe pe masa razand. top-top-top... plimba ursul!

Pe masa niste servetele uitate. Radu tot pe masa (avem doar de ieri masa, si toata lumea e indragostita de ea).
Ieri, dupa ce au terminat de montat impreuna blatul pe picioare, tati si dorel au ceruit masa. Ceara, pe carpa, si freaca bine...
Cum spuneam, radu, servetele, pe masa. Radu plin de muci.
Zic sterge-te la nas!
Radu ia un servetel. Se uita bine la el. Sufla tare amandoua narile in servet. Se mai uita odata bine la el. Si incepe sa slefuiasca masa cum vazuse ieri la dorel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui angelynna82

Lala ai slabit bine intr-un an 40kg

Si pentru ca nu ne-ati vazut de mult timp, aveti poze noi, enjoy

mai devreme au venit din parc cu un buchet mare de flori, Crina il tinea

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

pupam Crinutza poznasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Fetelor va multumesc din suflet ptr. incurajari si sfaturi venim de la dr. unde se pare ca ADA a avut dreptate este un inceput de rosu-n gat...a vomat saracutza chiar inainte sa intram la dr. si cand a inceput ala sa o controleze daca nu a inceput sa uuuuurle ...in fine de pe la 4.30 nu a mai vomat deloc si a mancat si cateva sticks-uri si cateva linguritze de orez cu morcov fiert.....doamne ajuta...acum se pare ca are si putina febra...mia zis sa ii bag in funduletz atitermic sa nu ii dau pe gura....inca o data va multumesc muuuult de tot

ange noi am luat zyrtec ptr. altceva (ptr. o iritatie care a iesit pe piele) habar nu aveam ca e foloseste si ptr. mucisori....sanatate muuulta ...uite si de la mine un buchet de cred ca era mortal crinu cu buchetul in mana.

ada ce tare faza cu servetelul

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

fac cinste
Va multumesc din suflet pentru urari!

Ange iti doresc sa ti se indeplineasca toate dorintele!

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paula-Laura spune:

Intrebare: se poate sa aiba rosu in gata fara sa tuseasca /muceasca ?

da, ati ghicit, de ziua mea m-a cadorisit fi-miu cu un pui de febra De fapt are de ieri seara, maxim 38,5, la 10-12 ore. Alte simptome nu are, baloseste la greu, dar pare si ca inghite mai greu
Pe de alta parte se scarpina in ureche ....

Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Buna seara fetele,

Vin si eu cu o veste buuuna: am fost la eco astazi si bebe e ok, totul in limite normale si este: baietel...!!!

Abia astept sa-i vad pe amandoi fugarindu-se prin casa...sa vezi atunci ce nebunie...Abia astept!!!

Matei Gabriel 24.08.2008 foto

13+

Mergi la inceput