Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)
Raspunsuri - Pagina 11
angelynna82 spune:
Paula-Laura da se poate rosu in gat fara muci/tuse. Crina a avut ultima oara si a dat-o in amigdalita si puroi in gat fff usor.
Am scapat cu antibiotic, spray pt gat care imi scapa acum denumirea.
in alta ordine de idei sunt varza, ma simt ca dracu si cu mult ghinion dupa o cearta cumplita cu mama, tocmai azi
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
Paula-Laura spune:
Ange, imi pare rau ca te-ai certat tocmai azi cu mama ta 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
dyanira spune:
Ange imi pare rau de cearta.Off off greu si cu mamele astea.
Desi stiu ca nu te consoleaza sa stii ca si eu am avut o runda tare urata de cearta lunea trecuta cu mama si am hotarat ca e ultima.Pt binele meu si al familiei mele am decis ca nu voi mai vorbi cu ea.Asta e
Daca nu poate intelege si sa fie rezonabila cu un comportament normal asta e...Am fost si eu necajita dar apoi mi-am dat seama ca e mai bine asa sa nu ne mai vedem si sa nu mai vorbim.Intr-un fel ea a impus si a ales asta.Ne-a jignit oricum tare de tot mai ales la ultima cearta si nu pot trece peste anumite jigniri.Mie imi pare rau doar ca ea pierde ca nu il va vedea pe Deiu crescand.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Sanatate tuturor boboceilor bolnaviori!!
Alexa felicitari!!!Deci tot baietel se pare ca si voi confirmati studiile care afirma ca in 68% din cazuri cel de al doilea copil are acelasi sex cu primul.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
abe spune:
La multi ani Ange!
La multi ani Paula!
Nocom, sa-ti traiasca baiatul!!!
Ange imi pare rau ca te-ai certat cu mama ta tocmai azi.
Crinuta cu floare la ureche!
Alexa felicitari pentru baietel!
Nikolici, Anamona am vazut pozele, tare frumoase, despre fete nu mai zic, elegante, trendy si dulci foc!!
ne laudam si noi cu muci...pana acum n-am prea stiut ce-i aia, dar acum de vreo saptamana ne-au napadit. noroc ca a invatat repede sa sufle nasul, asa ca mai scapam de ei pt scurte perioade
carioci: avem unele care se spala de pe haine, dar de pe piele ba... iar azi maria a descoperit peretii si ce fain e sa facem pisicute si baloane pe ei 
asa ca maine dau o fuga la hornbach si iau un sul, doua, de tapet ![]()
mami de Maria si
23+
nikolici spune:
ange; lauraLa multi ani fetelor tot ce este mai bun va doresc!!!
nocomSa-ti traiasca baiatul, sa va bucurati de el, alaturi de Dariutza frumusica!!! Cum ati petrecut?
alexa felicitari pentru baietel, sa fie sanatos si sa se bucure Matei de fratior nou nout.;)
Si noi raportam rosu in gat, suntem pe antibiotic de azi, nici nu mai comentez la el, suntem de apx 3 saptamani cu muci si tuse, deja incepusem sa ma ingrijorez.
in 24s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
kllemi spune:
ange ce pot sa zic, decat ca imi pare rau ca a "trebuit" sa te certi tocmai azi cu mama ta, sper sa treaca repede supararea 

dya poate ai luat o hotarare prea drastica, cine stie poate ar trebui sa te mai gandesti, ....zic si eu...oricum, tu sti cel mai bine ce ar trebui sa faci 

Se pare ca la noi de anunta o noapte alba, copilul meu a adormit de vre-o 40 de min. dar intr-una se zvarcoleste si ii vine sa se ridice mereu in fund si sa plinga....ooooofff mititica de ea, sigur o doare ceva 

Va las ma duc ca inceput sa plinga 

Noapte buna, tuturor
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
gaia.nevia spune:
si eu am pe reteta la amadoi. Dar ce sa zic, dorelu a luat augumentin pe 20 mai, klacid pe 10 iunie si acum iar??? incercam sa mai asteptam, sa mai tragem de timp...
multa sanatate tuturor puilor!
babytza spune:
La multi ani Matei !!!!! Sa cresti mare si cuminte !!!!!! Sa iti traiasca puiul Elena !!!!!! 

Restul maine la cafea, sa citesc pe indelete
Noapte buna si linistita tuturor
Si sanatate multa puilor bolnaviori 

Babytza si puii
Valentina
David
tzitziri spune:
Chiar...doamna Nocom, sa va traiasca feciorul si sa fie sanatos!Unde v-ati sarbatorit pana la urma?
Ange, imi pare tare rau pentru ce spui tu acolo.Si cred ca e cu atat mai rau cu cat voi trebuie de bine de rau sa va 'suportati' pentru ca stati in aceeasi casa....dar eu tot cred ca la un moment dat o sa fie bine
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso