Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

ada, cum se simte Radu? l-ai dus la gradi?

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lumi, dupa ce in we au fost mai mult decat bine, azi dimneata s-au trezit radu cu muci lipiti pe tot conturul si dorel cu un obraz fierbinte si ochii sticlosi.
Fara febra totusi.
I-am dopat homeopat si i-am trimis la gradi, unde spre surprinderea mea i-a si primit asistenta dupa ce i-a vazut. Directoarea mi-a zis sa ii las in pace, ca daca ii tot retrag la primul muc n-o sa se termine in veci. Zis si facut...
Pe la 12 m-au sunat ca li se pare ca are febra. Radu, ma gandeam. Nuuu, Teodor. Pai bine, i-ai temp calumea si suna-ma... 37.8 rectal, deci asta nu e febra... si fix aceeasi situatie ca dimineata. Ma rog... le-am lasat sa ii dea un Panadol, n-are ce-i strica... mai ales ca imi spusese asistenta ca i se pare ca are nitel rosu in gat.
Mai vad eu acasa ce le mai dau.... Radu cica e bine... asta dupa ce a plans camesa de pe el cand l-am lasat acolo.

Cam asta e rezumatul. Ma bucur ca si voi bine si la cresa. Adica hunii. Tu... baga niste vitamine, C, multi, b-uri, magneziu sa te pui pe picioare.

Si eu smotru, am facut cumparaturile, am gatit si acum ma ocup de rufe, apoi plec dupa ei.
Si TL care zice ca nu fac nimic toata ziua, cred ca o sa faca stop cardiac cand o sa vin de la serviciu dupa ce chiar nu am facut nimic (acasa) si cu copiii pusi pe sotii in masina, ca tot mie imi revine sarcina sa-i duc si sa-i aduc.
Cam asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Matei o copilarie frumoasa sa ai

Ada multa sanatate puilor

un sfat: ii dau debridat pt ca se constipa de la fe si mai bea suc de protocala amestecat cu morcov...azi a facut kk de 3 ori pana acum, ce sa fac?

ma duc si eu la rufele mele

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

of, ada! sper sa nu fie nimic si sa ii dregi tu cu homeopate repede!

hunilor le este bine, dap, m-a surprins primul weekend fara muci, nici nu mai stiu de cand nu i-am vazut de tot fara muci! asta dupa ce am renuntat la toate siropelele si picaturile, ca oricum nu pareau sa aiba efect. febra nu faceau oricum... poate si-or mai fi revenit si ei. acush-acush vine vacanta si sper sa fim sanatosi sa plecam la mare, la soare...
eu da, trebuie sa fac ceva ca nu mai tine. am si slabit vreo 3 kile in ultima luna, daca va zic cate kg am acum, ma luati la bataie...
dau iama in farmacie cand or intra banii.
, plec si eu dupa huni curand.

Mergi la inceput

ange, mai redu sucul de portocala, chiar daca ajuta la absorbtia fierului. si morcovul in stare cruda are efect laxativ...
lasa doar debridatul o vreme si vezi cum e.
sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Anga, si tot ce-ti doresti!

Paula si... la fel, multa multa fericire alaturi de Mihnea & co.

Nocom, sa-ti traiasca flacaul 1000 de ani!

Ange, subscriu la faza cu sucul de porto, eu le-am dat fetelor cu spirulina si le-e facut sa explodeze in cateva ore. Luati duamna o pauza cu rufele alea, nici de ziua domniei tale nu stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

Heeeeeellllp mi-a vomitat copilul de 3 ori intr-o ora....ce este??? ce sa fac??? numai apa, nu a vrut sa manance nimic ....acum, a adormit singurica fara nici un "ajutor"

lumi si eu m-am gandit la voi tot timpul, ia uimeste-ma, cate kg. ai??

LA MULTI ANI, ANGE, SA FI SANATOASA 1000 DE ANI ALATURI DE CEI DRAGI

LA MULTI ANI, PAULA MUUUULTA SANATATE SI TOT CE-TI DORESTI SA TI SE IMPLINEASCA

Azi am implinit si noi 1 an si 9 luni si uite ce bucurie mia- facut

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani Ange, Paula!
Nocom, La Multi ani pentru Matei

am vazut pozici frumoase cu Thea, Crina si Karina!

anamona, mare dreptate ai ref la arhitecturile inzorzonate a noilor hoteluri din tarile de est sau magrebine.
Apropos de stele, mie-mi plac francezii, pe toate brosurile de voiaj ei trec nr de stele de la hotel iar in paranteza scriu - conform normelor locale, avind in vedere ca in Franta inca se mai vorbeste de adaugarea unei noi stele hotelurilor, Franta avind acum cel mai mult 4 stele Lux la palatele de pe french riviera! Normal ca trec norme locale pt hoteluri de 5 stele din Tunisia / Turcia sau mai stiu eu pe unde (ca francezii nu prea au auzit de bulgari).
Apropos de pozele tale, mi-au placut pantalonii tai, gen salvari, aici se numesc sarouel, da-mi un pont de unde ti i-ai luat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

LA MULTI ANI ANGELYNNA!!

LA MULTI ANI PAULA!!
Sa vi se implineasca toate dorintele !! O zi mununata sa aveti!!

Diana multumesc pentreu recomandari
Si noi tot in jur de 500 de euro toti 3 am dat.

Andy.p bine ati revenit!! Superbeee peisajele!

Lumi ma bucur ca hunii sunt bine sanatosi

Ada sper sa fie ok baietii!!

Intrebare - ce le-ati luat la bobocei pentru scris? Culori, carioci...ceva speciale..care ies cu apa? Intelesesem ca Crayola sunt bune..insa n-am vazut pe la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Laura, bine ati revenit, foarte frumoase pozele, dar tu, Alexia, sotul, pe unde sinteti? :)

Mergi la inceput