Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)
Raspunsuri - Pagina 7
andy.p spune:
LA MULTI ANI ANGEE!!!!
LA MULTI ANI PAULA!!!
Am vazut ca discutati de homeopate...eu le folosesc de ani de zile,nu mai stiu cati,cred ca am fost printre primii pacienti ai dr,la care merg.Am dus copii,pe Andy l-am dus de la cateva saptamani,pe Alexia un pic mai tarziu.Mereu si-au facut efectul si-am scapat de o gramada de antibiotice.Pe sotz in schimb nu l-am putut convine,e adeptul antibioticelor.
Clau ce distractie pe voi,ff atre Ava
Ange cat e de frumoasa Crinutza!!
Babytza ma bucur ca e mai bine David
Niko super pozele,se vede ca v-ati distrat...tu esti tare frumoasa
Lala ce bine ca papa fetele tale.
Alexa si eu am simitit-o pe Alexi repede...nu m-a crezut nimeni![]()
Lumi ce faceti??Cum sunteti???
Dya,Mimihoo
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nocom spune:
Neata,
Iaca am revenit si eu la timp pentru a le ura un cald LA MULTI ANI!!!!! SANATATE SI FERICIRE! mamicilor ange si paula si cu intarziere dar cu la fel de mult drag lidia si pio VA PUP CU DRAG SI VA DORESC TOT BINELE DIN LUME!!!
claudinna spune:
La multi ani, Ange
!!
La multi ani, Paula
!!
sa aveti parte numai de bucurii in viata!!
luminita2008 spune:
buna dimineata!!
Angi!! 
Sa fii sanatoasa si fericita si iubita muuult! Sa ai o zi superba, o meriti din plin!

Paula!! 
O zi si o viata cu multa sanatate si cu mult soare iti doresc!
m-am delectat cu o gramada de poze superbe in dimineata asta, am vazut bobocei frumosi foc!!! Thea si Karina, doua domnisoare tare, tare frumoase
! am vazut si pozele Adei de la munte, cu intarziere, ce bine seamana baietii cu TL!
vazut si Crinul frumos
, ce mult a crescut de cand am vazut-o eu ultima oara!
vazut si pe Andy si niste peisaje minunate, dar Laura, pe Alexia unde ai ascuns-o??
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
kllemi
, chiar ma intrebam ce-i cu voi. bine ca sunteti ok, a trecut si febra, o fi fost de la dinti...
babytza, ma bucur ca sunteti ok!
si mie mi se par hunii tare slabuti, ma uit in poze la alti bobocei, chiar si la fetite, si se vede diferenta. tot n-am reusit sa-i cantaresc pana acum
.
laura
, suntem bine, eu cu sanatatea tot subreda, dau din una in alta, sambata am avut dureri crunte de stomac de la atatea medicamente de pe urma sinuzitei... acum sunt mai bine. cu somnul suntem la pamant, hunilor le ies ultimile masele si ii chinuie destul de tare. in rest, bine, hunii sanatosi, la cresa, eu smotruiesc de zor cat ma tin puterile, ca maine cine stie ce boala mai da peste mine...
nocom
, bine ai revenit! ati fost pe undeva?
am bagat la cap toate info despre stat la soare si creme & Co, desi sunt destul de multumita de crema de la Avene cu SPF50. dupa plaja, am o crema hidratanta de la Chicco. astea ptr copii, pentru mine inca nu m-am hotarat, nu tin mortis sa ma bronzez, dar ceva de protectie se impune.
cat despre program, eu imi propun asa: de la 08.00 pana la maximum 11.00, apoi somn, ca e ora lor, apoi de la 16.00-17.00 pana pe la 19.00 cu pauza de schimbat/spalat si apoi, imbracati bine seara pe faleza, pentru aerosoli. asta imi propun, cam asa mi-am propus si anul trecut, insa hunii se trezeau dupa ora 09.00, ei care de regula sunt super matinali si aveau si vreo 2 partide de somn/zi, asadar ajungeam tarziu mai apoi pe plaja. din experienta anului trecut va spun ca se poate sta pe plaja si dupa ora 19.00, sigur, copiii imbracati mai bine, ca e briza, dar nu e frig tare si aerosolii sunt excelenti la ora aia. am un prieten care anul trecut mergea cu fetita (acum in varsta de 2 ani) pe faleza, seara, pana pe la ora 22.00, imbracati bine si totul a fost ok, nimeni n-a racit.
claudinna, tu vrei sa-l trezesti pe Razvan sa mergeti dimi la plaja, sau cum? ca nici el nu e matinal din fire...
Edi si
Robi - 26.09.2008
angelynna82 spune:
Buna ziua,

Paula

, o zi frumoasa alaturi de cei dragi si numai bine
Multumim de urari la adresa Crinului meu cat si pt cele adresate mie
Lumi multa sanatate
Laura frumoase poze, da' vrem s-o vedem sai pe Alexia frumoasa
Oana multumesc mult de telefon
azi am fostla treaba iar TC a fost la cump cu a lui fata![]()
parca o incearca o raceala mica pe Crina, de dimineata s-a trezit kkta toata...de mica nu a mai facut asa
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
anca81 spune:
La multi ani Ange!
La multi ani Paula!
Sa aveti parte de o zi minunata 

Nico, prin ce agentie ai facut rezervarea?
Alexa, e frumoasa vila Rocco, cat faceati pana la plaja? Cred ca ma mai bag la o mare pe la inceputul lui Aug
. Din 16 ma intorc la serviciu 

Carla &
mami
gaia.nevia spune:
Doamna cu norocu', ca pe privat nu raspunzi: la multi ani lui Matei, sa-ti traiasca, sanatos, iubit de femei, norocos si sa i se implineasca toate dorintele!

Matei!

Mimihoo spune:
Ange, Paula, La multi ani! Sa fiti sanatoase si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
luminita2008 spune:
ca bine zici, ada!

Matei!!! 

Sa fii sanatos si copilaros o viata luuunga!
Nocom, sa-ti traiasca Mateiu'!
si sa ne scuzi ptr intarziere
Edi si
Robi - 26.09.2008