Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)
Raspunsuri - Pagina 6
angelynna82 spune:
Lala ai slabit bine intr-un an 40kg
Si pentru ca nu ne-ati vazut de mult timp, aveti poze noi, enjoy![]()
mai devreme au venit din parc cu un buchet mare de flori, Crina il tinea

de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
babytza spune:
Hello mamici 
Noi suntem bine . In afara faptului ca era extra plictisit si ne-a tocat creierii...suntem bine
Abia azi l-am scos din casa de miercuri. Am avut 3 zile de carantina
A urlat cat a putut el de mult si de tare 
Azi insa am iesit in Cismigiu si ne-am simtit excelent . Se simtea ca nu a mai iesit de atatea zile, ca nu mai vroia sa se ridice din nisip de langa copii ![]()
Lumi ziceai de kg, noi spre exemplu avem 11 kg ...Stam la greutatea asta de ceva vreme.... Sper sa mai puna si el ceva pe el, ca tare schilodel mai pare ![]()
Lala ce bine ca papa asa de bine !!! Super , chiar si singurica
Stati tare bine la greutate
V-ati distrat singurei ? ![]()
Lidia tare cocheta mai este domnisorica ta 

Alexa nici cu roscovanul tau nu mi-e rusine , e din ce in ce mai frumos 
Vad ca a inceput sa cocheteze cu berica 
Wooow, deja ai simtit bebelul
Hihi, chiar mi-e dor .... ![]()
Niko super tari pozele din concediu !!!! Mi-am bagat putin unghiile in gat, ca noi nu am mai ajuns in we asta nicaieri....Nici in Bulgaria nici la noi 
Pisicuta e tare frumoasa 
, iar tu radiezi mamico 

Babytza si puii
Valentina
David
anamona spune:
lala, multumesc pentru dieta. pare ca mananci destul de mult, mie personal imi e cam teama sa o incerc pt ca de vreo cateva luni mananc doar 2 salate zilnic cu branza, carne doar in weekend.....
ma gandesc cum sa adaptez ceva din ea.....
nikolici, vremea a fost f calduroasa fata de ce ne asteptam, in primele 3 zile cat am stat in Ascot (mai in sud) au fost in jur de 28 apoi in Bristol, vreo 25-26. ce a fost curios ca nu a plouat, toata lumea comenta ca e seceta, iarba incepuse sa se mai ingalbaneasca.
angelynna, crinuta e tare scumpica asa tunsulici, imi place ca e mancacioasa :)
claudinna spune:
lala, multumesc mult!! acum ma uit!
Ange, ce pulpite am vazut eu acolo!!!! frumos a crescut nora mea!
nikolici, io-s verde de invidie!!!
alexa si mami spune:
Nicol eu nu am mai fost in mamaia de ani buni din diverse motive, nu stiu de plaja cum e, dar anul asta am fost placut surprinsa in Ef sa gasesc o plaja f curata. in timpul sapaturilor facute de A, C si TL nu au dat nici macar de un muc de tigara sau alte resturi:))
Anamona, aia cu spiritul balcanic ai spus-o la marele fix
babytza spune:
Neata , poftiti la cafea
si pepsic 
Claudina ai fulat papucii copilului
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
La multi ani Angy !!!!!!!!! Sa fii iubita si fericita, sanatoasa si norocoasa !!! Iti doresc o zi excelenta , alaturi de printesa si de cei dragi !!! 
La multi ani Paula !!!!! Sa fii iubita si fericita, norocoasa si sanatoasa !!! O zi frumoasa sa ai alaturi de cei dragi !!!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Mimihoo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Lala si eu vreau!!! Mimihoo multumesc.Tie ti-a fost rau de la pastilele de slabit??Cat ekg vrei tu sa slabesti?? Claudinna si eu vreau sa ne trezim devreme sper sa vrea si Deiu ca el inainte de 9 nu prea se trezeste acolo voi incerca sa il culc mai devreme ca sa se trezeasca la 7.De unde iei produse Forever?? Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
dya, nu nu mi-e rau, nu sunt pastilele alea SuperSlim sunt Slim&Fit, au in compozitie (nu stie ce plante sunt): fucus pulbere, extract hoodinia, ceai verde extract, fibrulina, garcinia. Nu Iua de 1 luna si nu vad schimbari ... dar "gust" din toate. As fi vrut sa tin si dieta south beach, dar nu pot sa nu mananc paste fainoase si fructe 14 zile cat tine prima faza. Cu fainoasele mai treaca meargam dar fara fructe ...
Vreau sa slabesc 10 kg. Am intre 63 si 65 kg si as vrea sa ajung la 53-55. Cand am ramas insarcinata aveam 61.

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
andy.p spune:
Buna dimineata.
Am avut soatza in concediu si ne-am petrecut timpul impreuna,da'ce dor mi-a fost de vooi

Am fost pe aici:
http://community.webshots.com/slideshow/578116388NtCvbW?mediaPosition=1
si pe aici:
http://community.webshots.com/slideshow/578091243PMkUoF?mediaPosition=1
Laura ,
Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)