Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)
Raspunsuri - Pagina 5
lala77 spune:
Kllemi, da-mi pe PM adresa ta de mail si-ti trimit acolo. Nu merge sa trimit eu direct pe PM tau ca sunt fisiere.
300 spune:
Lala, e grozav cum ai dai tu 40 de kilograme jos in atata timp, mie nu mi se pare deloc lung, pentru ca e vorba de multe kilograme si cred ca daca slabeai mai repede te curatai sau te alegea cu vreo disfuncie ceva. Asa e numai bine. Vreau insa sa dezbat cele 4 kilograme de care te vaiti tu acum. In fond e foarte posibil ca organismul tau sa-si fi gasit un echilibru la greutatea de acum, varsta, stilul deviata, masa musculara, gradul de hidratare, cantitatea de grasime care inveleste organele interne, toate astea au ceva de spus acum. Ar fi interesant de stiut care e indicele tau de masa corporala. Daca esti la mijloc si daca nu a mai ramas grasime evienta, regimul hipocaloric s-ar putea sa iti incetieasca pur si simplu metabolismul si de-ai sa nu mai slabesti vizibil.
Din ceea ce am aflat to scriind articole in domeniu, cam asta se intampla in regimurile hipocalorice in general: pe termen mediu-lung ai metbolismul simtior incetinit, organismul intra pe modul "de criza" si ia masurile de rigoare. Eventual vei slabit arzand masa muculara si nu grasime. E obligatoriu sa bagi cardio ca sadai jos grasime *overall( dar ca sa nu arzi masa muculara trebuie naarat sa fac exercitii intense> de exemplu la greutati trebuie sa insisti la partea cu trasl si a lungesi partea de relaxare (parca asa era). Uite doua chesii care explica mai pe larg ce voiam sa zic *imi pare rau canu am sursele de inspiratie la indemana,a clo era ceva ma multa informatie decat am folosit eu aici).
http://www.dietetik.ro/articole/4069/alege-exercitiile-grele.html
http://www.dietetik.ro/articole/4650/esti-de-varsta-mijlocie.html
300 spune:
Dya pastilele de slabit nu prea slabesc. exista unele care inhiba digestia grasimilor (orlistat e substanta de baza), care te ajuta sa scapi de vrep 3 kile in medie itnr-un an. Pe langa asta imbunateste nivelul colesterolului (scade) dar are si ceva efecte secundare: greturi, chestii de-astea cam la 30% din utilizatori deci nu e deglumit. Ar mai fi sibutramina destul de des folosita in state cel putn, care inhiba trasmiterea informatiei pe cale neuronala si care te ajuta sa slabsti o medie de 5 kg pe an dar are niste efecte secundae e-a dreptul ingrozitoare, poti da chiar in boli psihice. Pe cand cu un regim de bun-simt si ceva efort cred ca poti slabi mult mai repede. Cum tu oricum ai hipertensiune arteriala (sper ca nu gresesc) trebuie sa ai mare, mare grija.
dyanira spune:
Ramo da am hipertensiune arteriala si din pacate si glicemie mare si niste modificari tiroidiene.Deci ce ma mai mir ca nu slabesc.
Cu pastilele de slabit ai dreptate in cazul meu chiar nu sunt indicate.
Recunosc insa ca stand toata ziua acasa tot rontai la prostioare si mananc tot ce ramane dupa Deiu pe principiul mamei pubela de care zicea Ada.
Insa cum de fiecare data el nu mananca tot din farfurie mananc eu.Si cand ma gandesc ca dupa ce am nascut la 3 luni aveam 3 kg sub greutatea care o aveam cand am ramas insarcinata.Eram chiar slaba.Si cam de 1 an am inceput sa pun constant.De fapt stand acasa gatesc diverse si multe si e imposibil sa nu mananci stand si acasa cu frigideru langa tine.
Insa din 1 sept de cand merg la serviciu zilnic o sa schimb total stilul de masa mananc de 3 ori pe zi la ore cat de cat fixe.La mine acum problema nu e cant ci faptul ca tot ciugulesc diverse...
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
300 spune:
Diana incearca sa-ti faci meniu fix zilnic, stiu a la altii merge. Mergi pe princicipiul numarlui fix ecalorii, adica daca t horaasti la 2000 de calorii pe zi, n-are importanta ca 500 sunt prajituri si restul mancare. Eventual, incearca sa iti planifici masa si sa lasi un nuar de calorii pentru pfte zilnic. Evita macarea neportionata, dacavrei tu chipsur intr-o zi punele in farfurie ca savzi cat mananci de fapt. Lipeste un post-it pe frigider si o poza cu tine slaba si una cu tine acum, una langa alta :). Si neaparat plimbari luuuuuungi, alergat dupa Deiu, stii tu.
dyanira spune:
Cu sportul nu e problema ca de asta fac imi si place.Chiar si azi dupa 4 ore de gatit am bagat de relaxare 40 de min de bicicleta.
Insa dieta se pare ca e baza.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
lala77 spune:
300, IMC -ul meu e de 25.51.Am 72 kg si 1.68 m. Si grasime ar mai fi, nu-i bai. Dar s-a obisnuit organismul cu dieta si ar trebui sa scad din calorii. S-a mai intamplat si medicul mi-a dat 2 variante: ori scad din calorii inca putin, ori astept sa treaca. Am ales sa astept si intotdeauna a trecut. Stiam despre asta si ma asteptam. As lua ceva pastile insa inca alaptez.
Mi-ar fi recomandat ceva produse de fat burning pt ca fac destul sport. Si mai e ceva la farmacie care se bea si se umfla in stomac.Pe asta mi-a spus ca pot sa-l iau dar am ales sa nu pt ca ideea e sa invat sa mananc normal si cred ca am destula ambitie pt asta.Orlistatul ajuta insa dieta mea nu contine multa grasime si deci pe mine nu m-ar ajuta la nimic.
nikolici spune:
Mai fetelor, am dat 500 euro pt amantrei nu de persoana, cu early booking din februarie parca.Mai exact 495 euro
.
alinutza poate ca pensiunile sunt mult mai ok la pret in RO, insa plaja tot infecta, doar am fost la Mamaia la inceputul lu iunie si va jur ca am gasit cioburi si nu unul, cuie ruginite si alte minuni.De iti era frica pe ce calci si cu ce te infectezi.Regret amarnic ca nu pot investi in RO dar ce pot face eu sau miile de roamani care pleca in strainataturi pentru a fi tratati ca niste oameni si nu ca ultimele animale la abator.
anamona am scris eu ceva vreme in urma ca ni s-au anulat rezervarile la bulgari din cauza de overbooking in acest resort, insa nu i-am lasat sa faca ce vor cu noi asa ca am "push" rau pe ei si uite ne-am trezit cu prezidentialul.
Nici in visele noastre cele mai frumoase nu credeam ca vom sta vreodata in asa ceva.Am avut noroc, insa nu mi-ar fi displacut sederea intr-o camera standard, resortul face toti banii.
V-am vazut si noi pozele din UK, superbe locatii si personajele din ele ;). Cum a fost vremea?
in 24s cu
si mamica dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
AlexaM spune:
In legatura cu marea: noi am fost la Eforie Nord la Vila Rocco. Excelent! F curat, facut special pt copii cu loc de joaca in si out door. Curatenie zilnic si schimbat prosoape si cearceafuri la 2 respectiv 3 zile. Recomand cu caldura. Preturi excelente. Acces la bucatarie (eu prefer sa-i fac papa lui Matei)
Febra a facut si Matei fara alte simptome cand i-au iesit 2 masele o data si cand au iesit 3 canini odata...l-am tinut pe antitermice 3 zile dar dupa adoua zi era ok. A facut febra peste 39.
Sanatate multa!
Matei Gabriel 24.08.2008 foto
12+