Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Alexa voi unde mergeti anul asta??

Noi vroiam la Club dunarea in Eforie dar nu suntem inca 100% decisi ca vom achita acolo.Parca inclinam spre hotel Europa din Eforie sau Rhodos.Sa vedem pana la urma unde rezervam oricum vom merge sigur in Eforie din 10-11 august.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Diana, daca schimbi Complex Dunarea uita-te si la hotel Golden Beach. Este in zona Belona, f aproape de plaja, 50 m cam asa. Si vila Royal iarasi am ochit-o, tot asa langa Belona.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello remember us ...sa va explic mi sa ars placa video la calc. si dabea acum am reusit sa-l fac...din lipsa de fonduri suntem cam terminati, ca am avut o nunta si stiti cum e ...in fine

Nu am reusit sa citesc nimic din urma, decat cap. asta...deci, nu stiu ce sa mai intamplat pe aici si vreau sa va zic ca taaaaaare am suferit

lalaaaaaa vreau si eu acel regim hipocaloric....si te-as ruga din suflet daca poti sa mi-l trimiti pe PM ca eu sunt putin cam blonda si nu prea stiu cum sta treaba cu mail-ul comun

Si acum un pic si despre noi: nu prea mai mancam, am desfiintat patutul,(oricum ocupa locul degeaba) acum doarme cu noi , sa facut o nazdravana de nu ma mai inteleg cu ea nici cum...daca ajungem la cumparaturi prin supermarket alearga de nu poti sa te ti dupa ea, daca nu fug, mi-e frica ca o pierd prin multime si nici ca o mai gasesc ...doamne fereste....in rest suntem ok...aaaa....am avut zilele trecute febra aproape de 39 care nu sa soldat cu nimic altceva (muci, rosu-n in gat etc) 2 zile am tinut-o pe antitermice si si-a revenit...si acum stau si ma intreb ce sa fi fost oare??? sa ma astept ca urmeaza ceva????...voua vi sa intamplat asa ceva???

Hai ca mam lungit prea mult

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Diana

cu mine vb? eu sunt alina, alexa e fii'mea.
noi am fost tot in ef N, dar la o vila. am renuntat la ideea de hotel pe litoralul ro. are dreptate Anca hotel belona, golden beach sunt f aproape de plaja. Complexul Dunarea e la cucu bau, faci f mult pana la plaja. sa spuna fetele care au fost acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Diana

cu mine vb? eu sunt alina, alexa e fii'mea.
noi am fost tot in ef N, dar la o vila. am renuntat la ideea de hotel pe litoralul ro. are dreptate Anca hotel belona, golden beach sunt f aproape de plaja. Complexul Dunarea e la cucu bau, faci f mult pana la plaja. sa spuna fetele care au fost acolo.

Da stiamdar am scris in graba.Asa am inteles si eu ca Dunarea e la peste 1 km de plaja...
Dar tot nu mi-ai zis unde mergeti voi??

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Anamona frumoase poze, T e o domnisoara superba

Niko bine ati revenit. Bestiale pozele, m-au terminat, K e superba, imi place tare mult parul carliontat

Mi se pare ok 500E/pers la ce conditii sunt.

Anca bine ati revenit si voi

Clau super tare R

Astazi dupa ce s-a trezit Crina, am vrut sa ii dau sa pape...a luat cateva guri apoi s-a suparat pe mine si mi-a zis "date pate"...adica sa ma dau la o parte

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

hello
ne-am intors si noi de cateva zile din minunatul Eforie.
Vad ca tocmai asta discutati

Diana ai mesaj pe FB despre club Dunarea.

Anca voi unde ati fost pana la urma?tot la Dunarea?

In rest sper ca toate bune si frumoase,nu sunt la curent deloc cu ati scris,evident ca la mare nu am avut net si Luca nu ma lasa sa recuperez:D

de Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

nikolici , v-am admirat in pozici, karinuta e o scumpa, e tare frumusica draga de ea :)
se vede ca v-a priit si ca v-ati simtit foarte bine, Asa si trebuia, sunteti o familie minunata!

e interesant cum ati pus mana pe prezidential in banii astia :)

am auzit si eu ca sunt niste preturi ridicol de mici pe litoralul bulgaresc ca s-ar da si cu 25 de eur la 4 stele, cu atat mai ridicole cu cat la noi sunt ridicol de mari daca compari pretul pe intreg pachetul.

Cu 500 de EUR stateai in RO la 4 stele cu demipensiune in luna iunie, aveai acces la piscina si atat, nu tu aerobic in apa sau in afara ei sau programe pentru copii....nu nu nu....

iar la turci, servicii similare cu ale voastre nu le papi decat de la 1500EUr in sus, e drept e inclus si charterul aici....

da, la capitolul servicii nu sa ii ajungem pe bulgari nici in 1000 de ani, insa la capitolul arhitectura o cam dam din lac in put si unii si altii, se cunoaste spiritul balcanic, ne plac chestiile inalte si inzorzonate :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamona spune:

claudinna, angelynna, multumim

Razvan e tare simpatic, ma da gata de fiecare data cand povestesti ceva despre el. Faca progrese f mari in timp f scurt. E uimitor si minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Vazui ca la sfarsitul capitolului trecut discutati de dilutii la homeopate, printre altele. Eu am ramas cu impresia ca dilutie mai mare inseamna concentratie de medicament mai mic. 1-1 inseamna o parte tinctura, o parte apa, 1-10 inseamna o parte tinctura la 10 apa... pratic CH200 ar trebui sa fie mult mai slaba decat CH5 sau 30. Ce, unde gresesc? Multumesc.

Vreau sa mai adag ca paracetamolul toaca pe termen lung ficatul si nurofenul rinichii iar antibioticele de orice fel incurajeaza micozele si distrug sistematic organele interne (cel putin lasa niste leziuni pe ficat de te apuca groaza). Zinnatul, ca tot a fost dat ca exemplu, e un antibiotic puternic si as apela la el daca inr-adevar am facut-o de oaie si am nevoie de un leac ultra-rapid. Desi, din ce mi-a zis si mie dentista mea, antibioticul nu ucide infectiile nu le topeste, ca sa zic asa, dar schimba ceva in mediul intern pentru ca noi (celulele imunitare) sa luptam cu infectia deja existenta. Deci tot organismul nostru ar face toata treaba.

O dilutie de medicament homeopat nu prea are ce toca pentru ca prncipiile de functionare sunt diferite si pentru ca intra direct in sange, bilutele alea se sug cu un scop. Am inteles ca ele joaca rolul unor declansatoare de fapt, determina organismul sa lupte singur, practic dai o boare de otrava pentru ca organismul sa dezvolte simptomele pe care le-ar avea luptand cu acea otrava dar, fiind atat de diluata, otrava nu mai otraveste. Pastrand analogia, actionaza oarecum similar cu un vaccin. Am inteles corect? Recunosc ca nu am citi tratate despre homeopatie, m-am multumit cu cateva rezumate si cu logica mea obosita.

Mergi la inceput