Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)
Raspunsuri - Pagina 23
angelynna82 spune:
Rox te pup mamico cu mult drag si te imbratisez. E greu pentru voi acum si oarecum e normal, sper ca totul sa fie bine
Nu stiu ce se intampla cu noi oamenii, poate din cauza la multe neajunsuri si toate cele am devenit "rai".
Niko multam mami de suport
si pt poze.
Si eu sper sa se rezolve totul.
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:

Khristin

, numai bine si sanatate/ O zi frumoasa alaturi de cei dragi

Scuze de intarziere in urare![]()
de
Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
babytza spune:
Angy ma gandeam acum la ce ti-am scris .. Sfatul meu nu era sa taci si sa suporti , daca cumva asta s-a inteles. Ai si tu drepturile tale si sentimentele tale. Eu imi doresc din suflet sa nu mai vad oameni care se cearta, dar ai dreptate din pacate, lumea asta in care traim plus toate greutatile ne-au inrait parca. Numai de belele auzim si de familii destramate.
E drept ca imi place sa vad cum oamenii trec peste greutati si raman o familie, dar daca nu se poate ,asta este, pana la urma primeaza familia ta, care acum este formata din voi 3 : tu, copilul si sotul. Restul sunt oarecum pe planul 2 si trebuie sa stie lucrul asta.
Nu ma gandeam sa te lasi injosita nici de mama ta nici de sora ta. Ma surpinde ea ca face asta. Probabil este influentaat de mama ta...Imi pare rau , sincer. Chiar imi doresc sa va rezolvati problemele 

Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
Aoleuuuuuuuuuuuuuuu ![]()
Angelyna 
La multi ani Khristin !!!!!!!! Sa fii iubita si fericita !!!! Sa te bucuri de puii tai, sa ai o zi minunata !!!!!!!!! 
Sa ne dai si noua tort daca ai
, ca ultimile sarabatorite au fost zgarcite, nu ne-au dat nika 
Babytza si puii
Valentina
David
angelynna82 spune:
![]()
![]()
my bad
da' ma revansez ca tot mai trebuie sa facem o ultima intalnire macar inainte de plecare![]()
de
matilda33 spune:
Claudinna, sper ca am reusit sa pun pozici la semnatura
,multumesc ptr sfaturi si incurajari, am sa va mai povestesc cum stau la etapa vorbalitului.
cu bibele am avut o mare problema cu ei, incepusera sa ceare si apa sau sucul in timpul zilei tot din bibe (bbboy e inalt si ajunge singur la cele curate, mereu voia cate ceva cu biberonul) si ca bea- ca nu bea il tinea/plimba/mozolea peste tot, nici gol nu-l mai dadea la spalat. dar a trecut, astept altele
nu mai stiu la care mamica am citit ca s-a varsat oala prin casa, am patit-o si eu astazi. avem 3 olitze diferite, si Marutza mea a fost bine intentionata a vrut sa arunce continutul, dar nu a ajuns decat in mijlocul casei ... sper sa iasa cu ceva mirosul de covor ud, ca dupa isprava mi-a varsat din greseala si ligheanul cu detergent
lumi, angelynna82 - multumesc ptr complimente, sunt rupti din soare pentru mine, pentru ca sunt numai ai mei, si ma rog la DD sa mi-i tina sanatosi, dar ce splendori am vazut aici
olala
mereu zic ca incerc sa fiu cat mai scurta dar iar ma lungesc. ia spuneti-mi credeti ca ar fi o idee sa notez mare pe o A4, tot ce mi-as dori sa faca sau sa nu faca mama cu beibi mei?sa o lipesc pe usa si poate imi intelege mai bine dorinta mea de a -mi educa copii asa cum stiu si doresc eu, ma mai gandesc la asta...
Lumi - sper sa ai o noapte linistita!
le doresc hunilor, bebeloilor , kapkaunilor si la toti printii si printesele un somn cat mai linistit!!
pozne:D
claudinna spune:
R mi-a facut cadou dupa somnul de amiaza, o febra.....fusaram la dr...cica sa-l tin pe antitermice, putin rosu in gat si atat...mananca, e vioi...putem pleca la noapte la mare....sa ne tineti pumnii!!!
angelynna82 spune:
Clau multa sanatate si sa fie sanatos ginerele meu
, drum bun sa aveti
de
piolica spune:
La multi ani Kristin!
Sa ai parte numai de bucurii in viata si de multa intelepciune! Te imbratisez cu mare drag!
(am intrat special sa te urez, ca azi e ziua Frantei si am fost hai-hui toata ziua)
Paula-Laura spune:
Buna fetelor!
Am citit multe povesti triste cu parinti dificili
Eu din fericire am o relatie f. buna cu mama, insa cu tata eram la cutite. Daca stateam 15 minute intr-o camera ne luam la cearta. Si era genul ala de parinte care imi facea tot felul de reprosuri, care ma scoteau din minti, in conditiile in care eu am fost un copil exemplar
Dupa ce a murit am auzit la inmormantare tot felul de povesti de la cunoscuti de-ai lui de ce mandru era el de mine, ca reusisem sa fac x si y ... si m-am intrebat de ce oare nu a fost in stare sa se poarte ca atare cu mine si sa imi spuna in fata ca de fapt ma accepta ??? Din pacate nu am alt raspuns la faza asta,decat ca asa a fost el invatat de parinti...Din fericire mama a compensat intotdeauna atitudinea lui si m-a sustinut fara sa faca comparatii
Pe de alta parte sotul meu nu a vorbit timp de 3 ani cu parintii lui, inainte de nunta noastra. La nunta l-am convins sa ii cheme si pe ei, ca altfel nu o sa ajunga niciodata la o intelegere cu ei. Ce credeti ca i-a zis soacra-mea sotului meu dupa ce am plecat de la cunucia civila? Ca cineva le-a otravit cainele,un bulterier pe care sotul meu il adora si de care pomenea foarte des. Dupa alte faze de genul asta am taiat legatura cu ei pana la Mihnea. Dupa ce l-am nascut pe Mihnea am inceput sa ne vizitam, a fost mai greu la inceput, ca interpretam tot ce spunea soacra-mea,care e mai dusa cu pluta si mai acida de felul ei, insa m-am obisnuit cu ei si acum mergem la ei macar o data pe luna vara. Pe de alta parte i-am spus verde in fata cand nu imi convenea ceva ce facea/zicea, fara menajamente. Acum sunt topiti dupa Mihnea si mi se pare ca s-au schimbat de cand interactionam mai des. Si mie imi spune fata lui mama
Asa ca poate exista o sansa ca si alti oameni sa se schimbe 
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete