Bobocei de sept-oct 2008, la soare (299)
Raspunsuri - Pagina 17
gaia.nevia spune:
Nerantula, bataita!!!! Asta iti trebuie tie acuma, sa plangi?!
Dumnezeu s-o odihneasca pe Madalina Manole... n-o s-o lase presa in tihna, deja au de batut din buze...
Cine stie ce a fost; poate vreo boala incurabila? Of...
matilda33 spune:
suntem din Bacau si ... ne descurcam binisor. imi aduc aminte ca eram odata disperata ca "ce ma fac eu una cu ei doi" . sunt uneori cu nervii la pamant, simt ca o iau razna, dar imi trece, am copiluti buni si cuminti, insa daca-s prea obositi sau prea mofturosi, este imposibil sa o scot la liman. acum iar fug ca se cearta pe afara
Xor spune:
uff....ce stare pe forum...copiluti bolnaviori, certuri cu mamicile, probleme cu locuintele si...hotarari nedrepte si ireversibile (un subiect care a inceput acum 2 luni si ma va mai marca inca mult timp.....)
300 - cafea?? ce e aia? (cand sa o beau?) la viteza pe care o am s-ar putea sa o varsa pe mine daca o iau din mers...
Claudinna - Mark se straduie sa pape singur si ii reuseste binisor atunci cand ii este foame si mananca ce ii place...in rest....
Oala/reductor sta pe amandoua pt cateva min, cand il asez eu...nu cere niciodata desi stie sa spuna "tsss" cand ma vede pe mine la buda....deci eu fac tsss el nu ![]()

pt toata lumea!!
gaia.nevia spune:
Matilda, eu nu am reusit cu oala la baietii mei. Nu zic ca e bine, dar nici atat de rau nu e ca sa ma vait...
Teo are 3 ani deja, Radu are un an si 8 luni. Amandoi urla si fug mancand pamantul cand vad oala, WC e pentru bagat mana in el...
Pampersii s-au dovedit utili la drum de multe ore cu masina cand n-as fi avut cum sa trag pe dreapta ca sa faca ei pipi... asa ca nu m-am mai plans. Sper sa nu se insoare in pampersi.
Cu laptele, depinde de obiceiurile voastre. De exemplu Radu nu vrea sa bea din cana, adica bea, dar mult mai putin - 100, 150 max versus 250/de doua ori pe zi. Daca tii la evolutie, ii dai cana, daca tii la cantitatea de lapte, ii dai cum o fi numai sa bea.
luminita2008 spune:
neatza,
nu va mai zic nimic de noaptea pe care am avut-o, deja incep sa-mi fac griji, ceva nu e normal in agitatia asta si incerc sa-mi dau seama daca vorbim de o afectiune sau de ceva ce li se intampla ziua, ceva legat de program, care ii face asa de agitati noaptea... ooof.
la asta se adauga cumplita veste despre Madalina Manole

... sunt fara cuvinte.
nerantula, dya, nici eu nu pot intelege alegerea Madalinei Manole, si parca nu-mi vine a crede, tocmai venind de la o mama...
dya, te contrazic un pic, copilul nu-si va aminti de ea curand, va trece, poate, acum cat e mic, mai usor peste lipsa mamei, mai ales daca vor fi persoane iubitoare in jurul lui care sa suplineasca lipsa asta, pe cat posibil. insa mai tarziu, ca adult, el poate fi teribil afectat de asta. cu atat mai mult cu cat mama lui a fost o persoana publica, e imposibil sa i se ascunda cumva faptul ca s-a sinucis, la un moment dat tot va afla si va fi teribil de dezamagit. eu la asta ma gandesc. practic, daca s-a sinucis, a luat o decizie crunta si in privinta fiului ei, o decizie care cu siguranta il va marca! de-asta tot sper sa fie doar un accident stupid...
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
dyanira spune:
Lumi da ai dreptate.
Eu ma refeream ca fizic nu isi va aminti de ea oricat va incerca eu cel putin asa cred.Nu o va putea vizualiza in memoria lui niciodata.Sigur va vedea fotografii a fost o persoana publica dar el cu siguranta e prea mic pt a pastra intr-un coltisor al mintii imaginea mamei lui.Trist fff trist pe mine ma buseste plansul de cate ori ma gandesc la asta.Eu tot cred ca a fost un accident, crima nu cred deloc erau 2 persoane in casa s-ar fi auzit ceva.
Si da ai dreptate cu siguranta din pacate o va acuza in sufletul lui pt gestul ei.Probabil va gandi ca era normal sa lupte cu orice si sa ramana alaturi de el asa cum in mod normal face o mama.
Dar eu mereu am fost de parere ca nu poti judeca pe nimeni asa ca cine stie ce a fost in sufletul ei.
In alta ordine de idei imi pare rau pt noptile agitate.Poate ar fi bine sa incerci sa le dai seara ceva pt linistire dar asta numai dupa un consult cu un medic.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
dya, ange, apropos de bunici si copii... voi v-ati certat, si/sau nu stati in acelasi oras etc etc. ce te faci in cazul opus, in care nu exista conflicte cu bunicii si stati nu doar in acelasi oras, ci la minute distanta, si totusi nu exista o relatie intre bunici si copil??? cazul meu, fireste... soacra vine cat de cat, (pe socru il scot din discutie ca el chiar face parte din viata hunilor), insa tata... nu i-a mai vazut de vreo 2 luni, oricum nu stie cine e Robi si cine e Edi, ei il percep ca pe un strain, abia daca se deranjeaza sa dea 1 telefon pe saptamana, asta in conditiile in care nu ne-am certat deloc-deloc!! e pur si simplu un om prea ocupat pentru copii si nepoti... trist. iar fratele meu e fix la fel.
soacra vine mai mult de gura lui fi-su, sunt constienta ca-i iubeste pe huni, insa atat doar cat sa-i vada de 2-3 ori pe saptamana si sa ma compatimeasca pe mine la telefon cat sunt de bolnava si cat de greu ne e.... nu e nici pe departe ceea ce mi-as fi dorit si ceea ce mi-am inchipuit de la o relatie bunici-copii, plecand de la perceptia mea de a fi 'bunic' in viata copilului. jur ca daca viata mi-o va permite, am sa fiu altfel... de mama nici nu mai zic, ca acum nu mai are rost, ea avea nepoti doar din partea fratelui meu. in 7 luni de zile a trecut pe la noi cat sa numar pe degetele de la o mana... si, daca in cazul mamei nu am procedat asa, de-acum nu mai pun la suflet, e alegerea lor si nepotii vor sti sa aprecieze asta cum se cuvine! e o palma suficient de dura, ca sa mai fac si eu ceva, si refuz astfel sa ma mai consum.
deci, fetelor, se poate si mai rau. nu distrugeti relatia, o zic pentru ultima oara, nu indepartati pe nimeni oricata mandrie ati avea, oricat de greu ar fi. timpul o sa mai domoleasca lucrurile...
Edi si
Robi - 26.09.2008
dyanira spune:
Lumi stiu ca tu esti bine intentionata dar din pacate situatia pe care o descrii tu e si la noi.Bunicii de ambele parti l-au vazut pe Deiu de maxim 7-8 ori si asta ca l-am dus noi sa il vada ei nu au venit niciodata.Nu ii intereseaza deloc de el nici macar nu intreaba decat rar soacra mai ales.Pe mine ma doare pt el ca vad ca alti copii au bunici care ii iubesc.Eu nu zic ca si ei l-or fi iubind insa in felul lor ciudat de inteles.
Lumi insa ce zici cand bunici din ambele parti jignesc copilul intr-un mod ff urat un exemplu ar fi ca e mut, altul ar fi ca are copilul ceva la cap...etc. si astea nu sunt zise in gluma ci f serios.Sa stii ca astea sunt principalele jigniri peste care eu in acest moment nu pot sa trec.
Poate gresesc dar sunt curioasa tu cum ai proceda???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira In alta ordine de idei imi pare rau pt noptile agitate.Poate ar fi bine sa incerci sa le dai seara ceva pt linistire dar asta numai dupa un consult cu un medic. Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
aseara m-am gandit serios la asta, pentru prima oara in viata noastra de parinti. o sa vorbesc cu mai multi medici, sa vedem. o fi de la dinti, desi mi se par muuult prea agitati, o fi de la dinti + caldura, habar n-am! sau o fi ceva ce li s-a intamplat/li se intampla, ma gandesc cu groaza la cresa
. desi nu am niciun motiv de ingrijorare, le place maxim acolo, plang dimineata de nerabdare sa iasa mai repede pe usa, stiu exact unde merg, acolo ne duc de mana pana in clasa, rad, se bucura, nu sunt speriati altfel in timpul zilei, nici la schimbat de pampers, nici la masa, nu cred ca ii forteaza cineva cumva. ii gasesc mereu veseli, curati, odihniti, nu stiu ce poate fi...insa ceva trebuie facut, au ajuns sa doarma cam 7-8 ore pe noapte, cu fff multe intreruperi, iar la pranz am noroc daca dorm 1,5h. in we mai recupereaza, dar nu e deloc ok. si asta dureaza cam de vreo 3 saptamani, noapte de noapte
.Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
claudinna, vrem poze cu tunsulici!
hunii stiu sa tina bine lingura/furculita in mana si se pricep destul de bine sa ne hraneasca pe noi. cand vine vorba de mancat singuri, evident, nu. nu inca. stand la noi la masa, cu noi la masa, au prins ideea si cred ca nu mai e mult pana sa pape si singuri. sper, cel putin.
nocom, sanatate multa puilor!!!
abe, ff frumoasa domnisoara ai la usa!! e o dulce, imi vine sa-i pap obrajorii rotunjiori! tu insa cam zgargita cu pozele, doamna
.
ada, sanatate multa inca o data, tuturor!
matilda, bun venit!!!!
xor
kllemi
, cum ati dormit?
Edi si
Robi - 26.09.2008